nikrumel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Kapoies selides den anoigoyn kai mou vgazoun ayto : ERROR: Please enable JavaScript Exw kanei omws tis rythmiseis poy prepei. Ti ginetai?
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ελεγξε αν εχεις την τελευταια εκδοση της Java στο μηχανημα σου... Αν την εχεις και λειτουργει σωστα, τοτε ειναι πιθανο καποιο firewall ή antivirus να μπλοκαρει καποια javascripts... Εγω την ειχα πατησει προσφατα με τον αδερφο μου που ειχε ενεργοποιησει το firewall στο router μου και φιλτραρε javascript και cookies. Ειχα τρελαθει ωσπου να ανακαλυψω τι εφταιγε επειδη νομιζα οτι γινοταν κατι στο μηχανημα μου
takis456 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Η java δεν έχει καμία σχέση με την javascript. Δες μήπως τρέχει κάποιο πρόγραμμα που blockarει αυτόματα τα javascripts. Τι browser έχεις? Αν έχεις firefox τότε μπορεί να έχεις απενεργοποιήσει τα javascript απτόν browser.
nikrumel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 explorer exw kai xrhsimopoiw ton Kaspersky. De nomizw na to blockarei aytos, e? Den xerw ti ginetai. Mallon gia format skeftomai giati moy vgazei kai to mediaPlayer "eswteriko sfalma sthn efarmogh"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.