amanaris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ελπίζω τα μεγάλα κεφάλια του insomnia να έχουν συναντήσει το πρόβλημα που μου προέκυψε.Λοιπόν,Το φόντο μου έγινε όλο άσπρο(τα εικονίδια φαίνονται κανονικά) και δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα.Αν πατήσω δεξί κλικ έχω κάτι άσχετες επιλογές...Βοήθηστε με.... Δοκίμασα με το spybot αλλά δεν μπορώ να κάνω scan γιατί πρέπει να κάνω update.¨Οταν πάω να κάνω update μου βγάζει : error retrieving update into file! socket error 10013 access denied κρίμα να κάνω format....
hackermon1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 ti enois oti an patisis dexi klik exis kati asxetes epologes??pies inai aytes?gia dokimase na alaxis to backroun apo ton pinaka elegxou
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια με το desktop σου και τις ασχετες επιλογες?
SCidER Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 dokimases na beis na to kaneis se safe mode?
hackermon1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 sosotos o scider,i kane mia epanafora sistimatos ean s emfanistike tora to provlima
Exiled2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Πήγαινε control panel->display. Αν αλλάξεις το wallpaper από κει αλλά στο desktop σου δεν αλλάξει πήγαινε πάλι στο display -> desktop -> customize desktop -> web και κοίτα να δεις αν είναι εκεί τικαρισμένο τίποτα.
amanaris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ παιδιά προκαταβολικα.Θα δω τι θα πιάσει από αυτά που προτείνετε
amanaris Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Το πρόβλημα διογκώθηκε!!!!Αυτά που μου προτείνατε μέσα από τον πίνακα ελέγχου:εχω την επιλογή να αλλάξω το φόντο απλώς αλλάζει πίσω από το λευκό φόντο,το οποίο παραμένει.Είναι δηλαδή κάτι σαν ''πέπλο''!!Μερικές φορές αλλάζει απόχρωση για μισό sec και σε εκείνο το διάστημα κάτι φορτώνεται,αφού ο δείκτης του ποντικιού αποκτά και την κλεψύδρα. Αφού σκέφτηκα όλα αυτα,μυρίστηκα ιούς και λέω δεν κάνω εγκατάσταση εκείνα τα service pack 2??.....ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.Σαν αποτέλεσμα δεν μπορώ να ανοίξω καμιά σελίδα στο internet με τον explorer αν και συνδέομαι κανονικά. Πήρα τηλέφωνο την otenet(αν και πιστεύω δεν φταίνε αυτοί) και δεν μπορούν να βοηθήσουν(μίλησα μάλιστα με κάποιον ανωτέρας εμπειρίας). Επίσης μετα την μοιραία κίνηση δεν παίζει και το Pro evolution 4.Aυτό που με καίει είναι φυσικά το internet!!! Μεγάλα κεφάλια του insomnia δώστε μου τα φώτα σας!!!Ευχαριστώ
mourlos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 mipws epathe tipota i othoni sou???kai den einai software???? leme twra....
paparoupas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εμενα ολα αυτα γιατι μου ακουγονται σαν ενεργοποιημενο active desktop? Η κατι που εχει να κανει με web τελοσπαντων.
madsc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε για αρχή να δεις αν δουλεύει η registry να παίξουμε από εκεί. Start => Run γράψε regedit πάτα enter. Browse στο κλειδί [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Desktop\Components] Ανοίγεις το κλειδί Components. Αν κάποιο πρόγραμμα σου έχει πειράξει το active desktop μέσα στο Components θα έχεις καταχωρήσεις με αριθμούς. 0 1 2 κοκ Κάνεις del όλους τους αριθμούς πλην του 0. Το 0 είναι by default αν οι καταχωρήσεις του είναι: "Source"="About:Home" "SubscribedURL"="About:Home" "FriendlyName"="My Current Home Page" Αν κάποια από αυτά τα 3 είναι πειραγμένα σβήνεις κ το 0. Τώρα για το 2ο κομμάτι, πως βγαίνεις Internet, dial up, adsl, modem, router; /sc
amanaris Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Οπως καταλαβαίνετε έχω μια καθυστέρηση στη μεταφορά σπίτι-net cafe-σπίτι. Στο internet μπαίνω(μάλλον έμπαινα...) με το φοιτητικό adsl της otenet 384 με το modem που υπήρχε στο κουτί(ενα μπλε sagem). παω να δω τί θα καταφέρω με τη registry
amanaris Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Με τη registry απο components βρήκα μόνο τη 0 αλλά πειραγμένη και τη διέγραψα.Μετά από 2λεπτά το φόντο φτιάχτηκε και εξαφανίστηκε το πέπλο που σας έλεγα. Με το ιντερνετ τί μπορώ να πειράξω μήπως καταφέρω κάτι??Χάλασε μετα την εγκατάσταση service pack 2.Υπάρχει τρόπος απεγκατάστασης τους??
mohic4n Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το SP2 πάνω και να ξαναφτιάξεις τη σύνδεση της DSL από την αρχή. Επίσης δοκίμασε να βάλεις άλλον web browser πχ Firefox, μήπως και φταίει ο IE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.