Προς το περιεχόμενο

Memory stick remove / eject

Τέουλας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρω ότι οι ηλίθιες ερωτήσεις συνήθως συνοδεύονται απο ηλίθες απαντήσεις, αλλά τι να κάνω, έχω απελπιστεί, θα ρωτήσω.:oops:

Ένας φίλος έχει ένα laptopo hp pavilion zd8000series με ένα card reader που δέχεται sony memory sticks. Βάζει λοιπόν το στικάκι του, κάνει τι δουλειά του και με τηλεφωνεί "Ρε συ, πως βγαίνει αυτό το αναθεματισμένο από κει μέσα?"

1. Δεν μπορεί να το φτάσει για να το πατήσει

2. Δεν υπάρχει eject button

3. Δεν υπάρχει eject function στο right click menu του windows explorer

4. Το "δεξί κλίκ", "safely remove hardware" από το σχετικό tray icon, δεν απέφερε κανένα αποτέλεσμα.

5. Έχει λαβίδες για να το πιάσει και να το τραβήξει αλλά είπαμε να ρωτήσουμε πριν χειρουργήσουμε το καημένο το laptopάκι :mrgreen:

Είναι μια ώρα δύσκολη, αλλά τι μας διαφεύγει?

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια,

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Τέουλας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"

Ένας φίλος έχει ένα laptopo hp pavilion zd8000series με ένα card reader που δέχεται sony memory sticks. Βάζει λοιπόν το στικάκι του, κάνει τι δουλειά του και με τηλεφωνεί "Ρε συ, πως βγαίνει αυτό το αναθεματισμένο από κει μέσα?"

Τωρα μου σκασε ρε φιλε!!!!

Μου ειχε φερει μια κοπελα τον HP της επειδη ειχε κολλησει η μνημη(sony) μεσα στο αντιστοιχο drive.

Αυτο ειχε συμβει διοτι η μνημη της sony ηταν ιδιαιτερα μικρη(αυτη που φορουσε το κιν 750i),η μαμακια που της ειχε παιχτει ειναι παρολο που αυτη η μνημουλα μπορει να μπει απευθειας στο card reader στη συσκευασια της ειχε εναν ανταπτορα που μεγαλωνε το μηκος της,ωστε να μπορεις να την τραβηξεις εξω...

Εαν ειναι η ιδια περιπτωση,εγω καταφερα να την βγαλω υστερα απο 20 λεπτα παιδεμα με τσιμπιδακια για τα φρυδια(η οτι αλλο βγαζουν οι γκομενες με δαυτα...).

Θα χρειαστεις εκτος απο τσιμπιδακι και υπομονη+εξαιρετικη προσοχη...

Καλη τυχη!(Δυστηχως παιζει να την χρειαστεις και αυτη...)

Επειδή είχα πάθει το ίδιο με multimedia card και είχα χάσει το προέκτασή της χρησιμοποίησα τσιμπιδάκια, αλλά θέλει προσοχή και σταθερό χέρι.(Μην έχεις τίποτα επιπλοκές!) Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τα εξαρτήματα μνήμης άν υπάρχουν.

Ευχαριστώ παιδιά.

Το stickάκι αφαιρέθηκε επιτυχώς με αιμοστατική λαβίδα :)

Ειχατές δίκιο για τα επιπλέον εξαρτήματα των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαμε. Κι αφού δεν ξεκοιλιάστηκε το laptop, τέλος καλό όλα καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...