Kandinsky Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Το θεωρώ καλό το Focus. Απ' όσο το έχω ψάξει, προβλήματα σημαντικά δεν έχει βγάλει. Απ' την άλλη να το αντιπαραβάλλω με ποιό? Με το Accent? Το Elantra? Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι η Huyndai έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία (αν θυμαμαι καλά, η μία έρευνα που παρέθεσα ανέφερε ότι οι προβλέψεις δεν ειναι και τόσο καλές), το όλο πακέτο δεν συγκρίνεται νομίζω, ούτε από άποψη ασφάλειας, ούτε από ποιότητα. Στη Huyndai, όπως και τώρα στην Kia (η τελευταία ανεβαίνει γρήγορα και ίσως κάποια στιγμη μας εκπλήξει) ακόμη στηρίζονται στο value for money. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι τι θα κανει η κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανια τα επόμενα χρόνια. Ίσως δούμε επιτέλους καλά και φτηνά αμάξια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ΤΟ Focus το αναφέρεις για καλό δηλαδή; Ανάμεσα σε κορεάτικο ή Ford πάντως εγώ θα προτιμούσα κορεάτικο. Οχι και ετσι ρε αδερφε...Τα κορεατικα ειναι παντα καλα σε σχεση value for money...Τα Ford ειναι πολυ σωστα αμαξακια,ειδικα σε τιμονι +αναρτησεις.. Υ.Γ Δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου ποτε ford,για να μην παρεξηγουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Στη Huyndai' date=' όπως και τώρα στην Kia (η τελευταία ανεβαίνει γρήγορα και ίσως κάποια στιγμη μας εκπλήξει) ακόμη στηρίζονται στο value for money. [/quote'] Νοικιαζα πιο παλια Picanto(συνολικα εχω κανει πανω απο 7000χλμ με δαυτα) και ομολογω οτι ειχα μεινει μαμακας,απο την λειτουργια πλαισιου/τιμονιου/αναρτησης...Βεβαια παντα σε σχεση με τα 8000ευρω που κανει,εαν εκανε 12000 ευρω δεν θα το συζητουσα καν... Υ.Γ thanks για την επεξηγηση του "εκτοπλάσματος" ζωγραφε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kandinsky Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Eγώ έχω οδηγήσει το Αστρα το 1.4, το Megane 1.6 που έχω και το Focus 1.6 (το προηγούμενο). Από άποψη καθαρά οδηγική, το Focus πήγαινε σαν τραίνο, καταλάβαινες απόλυτα πού πατούσες και πού βρισκόσουν. Πάντως, δεν θα έπαιρνα κανένα απ' τα δύο στα οποία έχεις καταλήξει. Το ένα ναι μεν είναι πιό φρέσκο αλλά είναι και πατάτα. Το άλλο, είναι παλιό μοντέλο ρε παιδί μου, γιατί να πας να σκάσεις τόσα λεφτά για ένα παρωχημένο οπτικά σύνολο? Kαι εν τέλει, γιατί δεν πας για το καινούριο Astra Twintop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepre10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ναι σε αυτό έχω καταλήξει. τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kandinsky Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αν εννοείς το καινούριο, προτείνω να πάρεις αυτό. Μια που σου αρέσει περισσότερο, ότι άλλο και να σου πούμε εμείς, εκεί θα καταλήξεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ρε παιδια postαρετε ολοι και λετε τη γνωμη σας, οπως (ψιλο)εκανα κι εγω αλλωστε. αλλα εχω μια μικρη απορια. συμφωνει κανεις μαζι μου οτι τουλαχιστον ο χρηστης georgepre10 θα επρεπε να μας πει 2-3 πραγματακια που τον ενδιαφερουν σ'ενα αμαξι??? 2-3 πραγματα βαρυνουσας σημασιας για τον ιδιο??? (πχ ο εξοπλισμος ή ανεση ή οτιδηποτε τελοσπαντων) το μονο που εχει πει ειναι οτι του αρεσει το astra, αλλα χωρις να διευκρινησει αν εννοει το καινουριο ή το παλιο (αν και οταν postαρε οτι του αρεσει το astra, ειχαν προηγηθει 2-3 post απο συνομιλητες που του προτειναν το καινουριο astra- αυτο το παραδεχομαι) Α.... και κατι ακομα. Πιθανον να μην εχει σημασια και απλα να συμπληρωσε fake στοιχεια, αλλα το προφιλ του λεει οτι ειναι 15χρονων. κατι που για εμενα θα εξηγουσε τη συμπεριφορα του μεχρι τωρα. Και λεγοντας συμπεριφορα εννοω οτι δεν εχει αναφερει ουτε ενα κριτηριο μεχρι στιγμης, απλα μας εχει βαλει να διαλεξουμε αναμεσα σε 3 αυτοκινητα. Προσωπικα, του ζητησα τουλαχιστον δυο φορες να μας δωσει μερικα κριτηρια, εστω για να ξερουμε προς τα που θα κινηθουμε. Σας εκλιπαρω, πειτε μου μια γνωμη για τα παραπανω. Δε νομιζω οτι ειμαι τοσο παραξενος σε γενικες γραμμες. Αν κανω λαθος σχετικα με την ηλικια του χρηστη georgepre10 ή αν κανεις δε συμφωνει μαζι μου, ζηταω προκαταβολικα και ταπεινα συγγνωμη. edit: για να μην αδικω το χρηστη georgepre10 να πω οτι στο 1ο post τουτου του topic ανεφερε και τη χαμηλη καταναλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 εγώ προτείνω το opel ανεπιφύλακτα όπως ηπα δεν είναι μονο το γκάζι είναι και πολλά περισσότερα. όσο για τριγμούς και διαφορα αλλα μήπως βάλανε διαφορα πράματα όπως αλλαγή radiocd?service για κάποιο πράμα? serviece(τιμές)και ποιότητα και γενικά το τι παίρνεις στη τιμή στην αρχή. όσο για επίδοσης θα πω και κάτι ακόμα όλα είναι το τι θες έχω ακούσει να μου λένε αν είσαι σε ανηφόρα με φορτηγά και τα λοιπά πως θα τα περάσεις?(και βεβαια το έχω di αυτό το πράμα) τώρα το ποσο σωστό είναι το θέμα δεν ksero.an και αν θες επίδοσης παίρνεις το astra το δίλιτρο και τελειωσε. το θέμα είναι αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω τι ζητάς.εμφάνιση ποιότητα αντοχή τι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.