kostas111 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Παιδιά μια ερώτηση... εψαξα αλλα δεν βρήκα απαντηση sorry αν έχει ήδη απαωτηθεί: μπαίνω στο jajah.com και προσπαθώ να κανω μια κλήση καταρχήν free και προσπάθησα και με registration αλλά τίποτα. Το θέμα είναι το εξής. Έχω otenet και μου βλέπει την Ip από netherlands και το κουτάκι εκει που βάζω το τηλ μου δεν μπορώ να βάλω greece και το σωστό κοδικό. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανεις μήπως?? Ευχαριστώ
dealer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 vasika paizei na min mporeis na kaneis k tipota.. apla na apofasisan vgaloun ta ellinika tilefona...
kostas111 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 είναι σίγουρο αυτό?? υπάρχει κανένας που το γνωρίζει καλύτερα? απλά αυτό συμβαίνει γιατι αν κάνεις lookup στην ip μου με βγάζει να είμαι στο Αμστερνταμ... δεν ξέρω γιατί αλλά στο Αμσταρνταμ.. και γιαυτό και το jajah δεν το βλέπει σαν Ελλάδα.. υπάρχει τρόπος να το αλλάξω συτό? Πχ μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσω κάποιο proxy απο Ελλάδα έτσι ώστε να βλέπει Ελληνική Ip.. υπάρχει κάτι τέτοιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εγω πιστευω οτι ειναι μαλ@κια της Otenet , αυτο το λεω γιατι τελευταια ο μακ μου οταν ανοιγα τον web browser και εμπαινα google τα παντα τα εμφανιζε στα γερμανικα. Οποτε θα συμφωνισω οτι η otenet μοιραζει ip που ανηκουν σε αλλα κρατη , οσο και αν ακουγεται κουφο αυτο.
kostas111 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 και μπορεί να γίνει κάτι τώρα? ας πούμε μπορεί να βρούμε ένα proxy από Ελλάδα και αν ξέρει κανεις να το χρησιμοποιεί να μας πεί! Πχ ήξερα έναν: http://www. hidemyass .com βάζω jajah και μου βγάζει σαν να είμαι από Αμερική! υπάρχει κάτι σε Ελλάδα?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 μηπως να κανουμε ενα τηλεφωνακι στην οτενετ να μας πουν τι ακριβως να κανουμε; @kostas111: Δοκιμασα με megaproxy.com αλλα τζιφος , αμερικη νομιζει οτι ειμαι
kostas111 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Xm... Μα καλά δεν το έχει το πρόβλημα αυτό κάποιος να το έχει λύσει? Παράξενο μου φαίνεται.. έστειλα e-mail στο support του jajah... να δω αν θα μου απαντήσουν...
qspock Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 μηπως να κανουμε ενα τηλεφωνακι στην οτενετ να μας πουν τι ακριβως να κανουμε; @kostas111: Δοκιμασα με megaproxy.com αλλα τζιφος ' date=' αμερικη νομιζει οτι ειμαι[/quote'] Αφηστε τον πΟΤΕ εξω απο αυτα. Το μονο που θα πετυχετε ειναι να γινουν τα πραγματα χειροτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Λοιπον εγκατεστησα την τελευταια εκδοση firefox στο μακ μου , και λειτουργει το jajah κανονικοτατα. To ψαχνω λιγο και επανερχομαι
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εκανα ρεσετ στο ρουτερ μου και πηρα νεα ip απο την οτενετ (87.203.xxx.xxx) και τωρα τα παντα λειτουργουν κανονικοτατα. Ολοι οι browser που εχω στον μακ (safari/firefox/opera) εμφανιζουν σωστα στο site jajah.com οτι βρισκομαι Ελλαδα. Η προηγουμενη ip που ειχα ξεκινουσε απο 85.xxx.xxx.xxx και ολοι οι browser μου εμφανιζαν στο jajah.com οτι βρισκομαι Γερμανια. Θελει ψαξιμο , αν βρω χρονο θα πειραματιστω.
kostas111 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 δεν έχει σχέση o browser γιαυτό..οι ιp όντως έχουν να κάνουν με εξωτερικό αφού και με ένα πρόγραμμα ιp lookup που είναι ανεξάρτητο με browser πάλι μου το βγάζει αμστερνταμ ή γερμανία....
tolis_21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 giati den stelneis ena mail sto jajah ego oti xreiastika mou apantisan amesos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.