savvvas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Θέλω να πουλήσω το 6270, αγορασμενο τον Ιανουάριου, μαζί με το κουτί, την απόδειξη, και όλα τα παρελκόμενα(φορτιστής, μπαταρία, ακουστικά, αντάπτορας ρεύματος, cd και καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή, και οδηγίες). Μαζί δίνω και 2 κάρτες μνήμης, οι οποίες περιέχουν 125 τραγούδια(ελληνικά+ξένα), 150 εικόνες, 150 πολυφωνικούς ήχους, 15 βίντεο, και 150 εφαρμογές+παιχνίδια, και δώρο ο αντάπτορας. Ά! Κάτι ξέχασα! Η μία μνήμη, έχει 5 ΜΒ ελεύθερο, όπυ αντιστιχούν σε 50 λεπτά ηχογράφησης, και η άλλη έχει 80ΜΒ ελεύθερα, όπου αντιστοιχούν σε 200 φωτογραφίες, πολής υψηλής ποιότητας, ή 1 ώρα και 15 λεπτά βίντεο πολύ υψηλής ποιότητας. Μαζί δίνεται καιμία κάρτα SIM, της VODAFONE με 5 ευρώ, και προεγκατεστημένες τις ρυθμίσεις για MMS, Internet, e-mail, λειτουργεία Push to Talk, και συνεχή ροή δεδωμένων. Σε πολύ καλή κατάσταση όλα. Ψάχνω μία τιμή, και θα ήθελα τη γνώμη σας. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας μου γράψει στο topic μου, και θα του απαντήσω αναλόγως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.