pusher Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Όταν πάω να ανοίξω το Catalyst Control Center λαμβάνω το εξής μήνυμα (κάντε κλικ στην εικόνα για να το δείτε): Καμιά ιδέα;
pusher Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Το CLI στις διεργασίες εμφανίζεται τρεις φορές (και στις τρεις εκτελείται από το χρήστη). Λίγο πριν ο υπολογιστής μου τερμάτισε τη λειτουργία του ξαφνικά. Ο τερματισμός πιθανόν να έχει σχέση με το πρόβλημα αυτό γιατί εκείνη τη στιγμή είχα ανοίξει το CCC και έκανα κλικ στο κουμπί έναρξη των Windows. Το πρόβλημα εμφανίστηκε με τους τελευταίους οδηγούς της ΑΤΙ (6.8), ενώ το ίδιο μήνυμα είχα λάβει και με την έκδοση 6.6 των οδηγών. Την 6.7 δεν την είχα περάσει στον υπολογιστή. Πριν εγκαταστήσω την 6.8 απεγκατέστησα την ήδη εγκατεστημένη έκδοση με ένα utility που υπάρχει στο site της ΑΤΙ για ολική απεγκατάσταση του λογισμικού της.
pusher Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Και ένα τελευταίο πρόβλημα. Όταν ανοίγω το PES 5 και έχω το Smart Doctor σε λειτουργία (minimized στο tray) το PES κολλάει (όχι σε κάποια συγκεκριμένη οθόνη). Ενώ πέρασα τους καινούριους οδηγούς της ΑΤΙ δεν ξαναπέρασα πάλι τον Enhanced Driver της ASUS καθώς κάτι τέτοιο χρειάζεται μόνο στα Windows 2000 (δείτε και στο συνημμένο τις οδηγίες τις ASUS - παράγραφο 3.5). Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Readme.txt
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Φιλε pusher εχεις περασει το .NET Framework v 1.1 στο συστημα σου? Το χρειαζονται οι οδηγοι της ΑΤΙ για να δουλεψουν σωστα. Αν το εχεις δοκιμασε να κανεις πληρη απεγκατασταση των οδηγων της ΑΤΙ, επανεκκινηση και μετα να τους περασεις καθαρα...
pusher Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Φιλε pusher εχεις περασει το .NET Framework v 1.1 στο συστημα σου? Το χρειαζονται οι οδηγοι της ΑΤΙ για να δουλεψουν σωστα. Αν το εχεις δοκιμασε να κανεις πληρη απεγκατασταση των οδηγων της ΑΤΙ' date=' επανεκκινηση και μετα να τους περασεις καθαρα...[/quote'] Έχω τη Version 2 του .NET Framework. Την 1.1 την έχω απεγκαταστήσει. Αν πρέπει υποχρεωτικά να βάλω την 1.1 πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω τη 2 και τους οδηγούς της ΑΤΙ; Μπορώ να έχω και τις δύο εκδόσεις του .NET Framework μαζί;
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Nαι δεν ειναι πολυ γνωστο, αλλα η εκδοση 2 δεν περιεχει την προηγουμενη οποτε χρειαζεται να εχεις και τις δυο στο μηχανημα σου για να μην εχεις προβλημα... Δοκιμασε το και πιστευω θα σου δουλευει κανονικα μετα. Δε χρειαζεται να πειραξεις την εκδοση 2, απλα βαλε και την 1.1 μαζι ;-)
pusher Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Για άλλη μια φορά σωστός asmilon! Θα δοκιμάσω και το Smart Doctor και θα σου πω. Εν ανάγκη θα επανεγκαταστήσω τον Enhanced Driver.
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Αlways nice to help φιλε pusher Δοκιμασε και το Smart Doctor και πες μου αν σου βγαζει παλι προβλημα...
pusher Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Το πρόβλημα με το Smart Doctor συνεχίζεται. Δοκίμασα βγάζοντας το overclocking. Τον Enhanced Driver δεν τον ξαναπέρασα. Δε ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα στα XP αν κάνω restart (εννοώ πατώντας το πλήκτρο restart) αλλιώς θα έκανα μερικές δοκιμές για να δω τι φταίει!
asmilon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δε το βγαζεις καλυτερα το Smart Doctor? Δε νομιζω να αξιζουν τα προβληματα που προκαλει την μικρη αυξηση ταχυτητας... Αν θες δοκιμασε να δεις αν υπαρχει καποια αναβαθμισμενη εκδοση στην ASUS για αυτο το προγραμμα...
pusher Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Την τελευταία έκδοση έχω. Δε χρειάζεται να το βγάλω. Τα προβλήματα που προκαλεί αντιμετωπίζονται αν το κλείσω!
pusher Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Τα reset προκαλούν προβλήματα στα XP; Και μία ερώτηση ακόμη. Για να εφαρμοστεί το overclocking στην κάρτα πρέπει το Smart Doctor να είναι ανοιχτό (ελαχιστοποιημένο στο tray) ή όχι;
pusher Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Κάθε φορά που απεγκαθιστώ τον ASUS Enhanced Display Driver μετά την επανεκκίνηση υποστηρίζονται μόνο 4 χρώματα ή βάθος χρώματος 4-bit (δε θυμάμαι τι από τα δύο, αλλά μάλλον το δεύτερο). Η ανάλυση επίσης είναι το ίδιο άθλια. Απ' ότι βλέπω από το site της ATI (δείτε εδώ) μετά από την απεγκατάσταση του λογισμικού της απαιτείται και αφαίρεση του DAO. Αυτό όμως δεν εμφανίζεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;
asmilon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δε δοκιμαζεις και τους ATI Omega Drivers μηπως βρεις την υγεια σου? Το λινκ που δινεις δε δουλευει επειδη απαιτει cookies που δημιουργουνται οταν επισκεφθηκες εσυ την σελιδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.