Προς το περιεχόμενο

Svchost virus?

Wolverin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει καινουργιος ιος στην πιατσα και δεν τον εχουν παρει χαμπαρι τα antivirus?Με βγαζει σε ολα τα παρτιτιον-δισκους ενα αρχειο setup.exe.Π.χ. d:/setup.exe.Το κανο scan δεν το βρισκει σαν ιο,το τρεχω δεν κανει τπτ,το σβηνω και ξαναεμφανιζεται μετα απο λιγο...Επισεις μου βγαζει error στο generic host και κολαει ολο το δικτυο.Με το netlimiter ειδα οτι στελνει το svchost.exe με full bandwidth,ενω δεν εχω καμια εφαρμογη να στελνει ανοιχτη(το τσεκαρα απο την διαχειρηση εργασιων).Τι παιζει?Επισης εχω κανει full scan με kaspersky αλλα και με μερικα online scanner και δεν βρηκαν το παραμικρο(μονο με microsoft δεν scanara).Μεσα σε 4 μερες που εβγαλα το Microsoft και εβαλα Kaspersky για καλιτερο...γιναναι ολα αυτα

Δημοσ.

Φιλε το εκανα delete απειρες φορες,μετα απο full scan αλλα και σαν ανεξαρτητο αρχειο,και αφου το εκανα απειρα scan στο internet,ειπα να το τρεξω μπας και ειναι τπτ αλλο.Μετα απο 2 μερες ψαξιματος το ετρεξα...

Δημοσ.

Εχεις ενημερωμενο το antivirus σου? Κανε και ενα ελεγχο για spyware/adware σε ασφαλη λειτουργια και τρεξε το autoruns και απενεργοποιησε οτι σου φαινεται υποπτο απο την εκκινηση του υπολογιστη σου...

Δημοσ.

To Antivirus το ενημερωνω συνεχεια,ακομα και καθε μερικα λεπτα.Το ad-aware se δεν εχει βρει τπτ.Εχω σκαναρει με τα παντα και δεν βρισκουν τπτ!και εχω το αρχειο μπροστα μου!!!btw 47kb ειναι.

P.s.Απο το 2002 μεχρι σημερα 9 post,καλα τα σπαω

Δημοσ.

Εχω service pack 2 και Μ$ updates.Το autoruns δεν εβγαλε τπτ περιεργο(δεν εβγαλε κανενα μυνημα,και με προχειρη ματια δεν ειδα τπτ περιεργο,αλλα θα το ξανακοιταξω).Στο μηχανημα εχει γινει εγκατασταση windows στο καπακι ολα τα updates,meta M$ antivirus με update με την μια,firewall zonealarm με update και μετα εκανε να ανοιξει την πρωτη σελιδα ο firefox...Και δεν ειχα κανενα προβλημα για 2 μηνες περιπου μεχρι που εβγαλα το Μ$ να βαλω τον ρωσο.

Δημοσ.

file paliotera emena moy emfanize oti to svchost.exe ektelese mia esfalmenh leitourgia kai tetia xaza me to pou fortonane ta windows..den ksero an exei sxesh me to diko sou problhma alla....exo NOD32 kai oti kai na akouso , ta spaei..otan ekana tote scan, mou to brhke to svchost.exe san io metaksi allon ion pou brhke..balto giamia dokimh den xaneis tipota.den leo oti to svchost einai ios ennoeite alla mporei ena allo arxeio ios profanos na mpainei kata kapio tropo me to idio onoma..ego pantos tote meta to scan me NOD32 katharisa k den eixa kanena problhma.

Δημοσ.

Τελικα ειναι ιος!Ελεος δλδ το kasperky εκανε 1,5 βδομαδες για να το βρει.Παλι καλα το βρηκε,καλιο αργα παρα ποτε...Αν χρειαστω φορματ θα φορτωσω ασχημα,ελεος με τον ρωσο

Δημοσ.

@Wolverin: Μήπως συμπτωματικά, σου τρέχει/έτρεχε κάποιο αρχείο rpcc.exe ? Επίσης μήπως σου χρησιμοποιεί αυτό παρα πολύ upload με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να σέρνεται το δίκτυο? Ρωτάω για να συγκρίνω με τα αντίστοιχα προβλήματα που είχα εγώ με ένα παρόμοιο setup.exe 48 kb!

Δημοσ.

Το ιδιο ειναι φιλε,αν δεις παραπανω γραφω και οτι το setup.exe εχει 47,5kB.Ενοειτε οτι ξεκινουσε τρελο Upload το οποιο σταματουσε μονο με κλεισιμο του svchost.exe(του user ομως,οχι του system),η με περιορισμο μεσω netlimiter.rpcc.exe δεν ειδα πουθενα,και στανταρ τετοιο αρχειο δεν εκανε Ul απο το Pc μου.Ενοειτε οτι μεχρι να το κλεισω με τους δυο τροπους που ανεφερα το δικτυο σερνοτανε(με την μια εβλεπα στο DU METER ποσο ul εβγαινε και το εκλεινα,μεχρι που εβαλα περιορισμο μεσω net limiter)Προς το παρων το scan εχει βρει πανω απο 100 infected αρχεια και δεν ειναι ουτε στο 1/4.Δεν ξερω γιατι αλλα κατηγορω τον ρωσο(Kaspersky) για ολα αυτα γιατι αργησε παρα πολυ να το βρει (1,5 βδομαδα),ενω το Μ$ που αντιπαθω λογω της εταιριας που το παραγει ποτε δεν με αφησε ξεκρεμαστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...