emm_stra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Καλησπερα σε ολους ειμαι πολυ νεος στο linux. Εχω εναν Η/Υ Pentium Dual Core 930 - m/b ASUS P5LD2 Deluxe - 2 GB RAM - WD SATA 250 GB. Tο προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να εγκαταστησω το Fedora Core 2 στο συστημα μου. Δεν βλεπει καθολου τον σκληρο δισκο.. Μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ αφου δεν καταφερα τιποτα ειπα να απευθυνθω στους ειδικους!!!! Θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορει να γινε αυτο!!! Επισης σκεφτηκα πολλες εναλλακτικες λυσεις οπως: 1) να κανω boot τον Η/Υ με εναλλακτικο Boot cd με νεο πυρηνα ωστε να αναγνωριζεται ο δισκος αλλα δεν ξερω πως να το κανω αυτο.. Επισης αν τελικα βρεθει ο τροπος και δουλεψει (εντοπισει τον σκληρο δισκο) μετα οταν θα εγκατασταθει το Linux θα υπαρχει ο παλαιοτερος πυρηνας αρα δεν θα μπορω παλι να εκκινησω το συστημα (δεν ξερω αν κανω λαθος) 2) Αν τελικα εγκαταστησω μια νεωτερη διανομη fedora core 5 , π.χ., υπαρχει η δυνατοτητα να απεγκαταστησω το gcc και να εγκαταστησω την εκδοση που υπαρχει στο Core 2? Ολα αυτα γινονται γιατι θελω να εγκαταστησω τον ns-2 μαζι με τον ns-bgp που αυτο συμβαινει μονο σε red hat 9 (και απο οτι καταλαβα και σε fedora core 2- δεν ξερω αν γινεται και σε 3 - το red hat 9 ειναι αντιστοιχο με το Core 2 ή και με το 3?????) Απλα σε παλαιοτερο Η/Υ που εχει IDE και δοκιμασα το Core 2 δουλεψε η εφαρμογη μου... Στο Core 5 που δοκιμασα δεν γινοταν να εγκατασταθει - εβγαζε μηνυμα λαθους σχετικα με τον gcc.. Αυτα τα πολλα !!! Ελπιζω να μπορεσει καποιος να με βοηθησει!!! Στρατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.