killer76 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα σε όλους... παρακαλώ πολύ για την βοήθεια σας. Χρησιμοποιώ το xfire και παλιά όταν κατέβαζα servers με την επιλογη "My country" μου κατέβαζε όλους τους Ελληνικούς servers για το call of duty. Τώρα (Το προφιλ μου ειναι μόνιμα Ελλάδα), οταν κατεβάζω σερβερς πάλι με την επιλογή "my country" μου κατεβάζει μόνο Γαλλικούς servers. Έχω επανεγκαταστήσει και windows, και παιχνίδι, και xfire και καινούργιο προφιλ εχω φτιάξει... ΤΙΠΟΤΑ.......... :cry: :cry: Έχω δοκιμάσει και σε άλλα δύο μηχανήματα της πολυκατοικίας και εκει το ίδιο (Γαλλικούς σερβερς). Υ.Γ. Και τα άλλα δυο μηχανήματα όμως περνάνε από το δικό μου ρούτερ. Άρα μήπως φταίει αυτό??? Τι να κάνω όμως ???? πως λύνεται αυτό ???? Υ.Γ. 2 Έχω για router to fritz!box της HOL και ένα AP της Belkin. Παρακαλώ βοηθείστε με... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!
headbanger Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 gia kalo kai gia kako dokimase ena reset tou router..oxi oti einai sig00ro alla pote den ksereis
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 katevase kai kane install to all seeing eye einai polu kalutero!!
seven77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 gia kalo kai gia kako dokimase ena reset tou router..oxi oti einai sig00ro alla pote den ksereis eleosssssssssssssssssss
killer76 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 eleosssssssssssssssssss εσύ τι προτείνεις?
billpeppas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Κάτι πρέπει να παίζεται ( μάλλον κάποιον proxy έχεις παρεμβάλει ). Μήπως ?
greekboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 kati xazo alla dokimase to....epelekse na sou diksi tous gallikous mipos emfanisi tous ellinikous:p...ksero koufo alla pou kseris kamia fora:)
Wolfidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 katevase kai kane install to all seeing eye einai polu kalutero!! YES! :-D
killer76 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Κάτι πρέπει να παίζεται ( μάλλον κάποιον proxy έχεις παρεμβάλει ).Μήπως ? Που μπορώ να δώ αν υπάρχει proxy??? Το all seeing eye μου βγάζει ένα server μόνο.
sarisn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Λίγο περίεργο μου φαίνεται να σου βγάζει μόνο έναν server για το Call of Duty... σε μένα έβγαζε πολλούς ελληνικούς servers... έχεις τσεκάρει αν είναι επιλεγμένη η Ελλάδα σαν χώρα? Κοίτα αν είναι και τίποτα φίλτρα τσεκαρισμένα που εμποδίζουν την εμφάνιση των server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.