Προς το περιεχόμενο

DS και φωτισμός

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν αγοράσω το DS έπρεπε να το δώ από κοντά ώστε να με πείσει.Πρίν λίγο ένας φίλος με άφησε δανεικό το DS του το οποίο είναι η πρώτη έκδοση,όχι lite.

H κατάσταση μπορώ να πώ ήταν απογοητευτική,πολύ σκοτεινό ρε παιδιά.Ενοικίασα το Castlevania και οι 2 οθόνες το ίδιο πράγμα.Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να αυξηθεί η φωτεινότητα;Ακόμα μπορώ να πώ ότι το χέρι μου μούδιασε και πιάστηκε :(

Τα παραπάνω κατά θα με κάνουν να αλλάξω γνώμη απ ότι φαίνεται :(

πάντως αν θα αγοράσω τελικά θα πάρω το lite.Αν γνωρίζεται κάτι περί την φωτεινότητα παρακαλώ απαντήστε εδώ διότι θέλω να παίξω Castlevania...

Δημοσ.

sto ds lite exei epipeda fwteinothtas h o8onh. sto aplo ds de mporeis na kaneis tipota nomizw.

The Lite has the option of four brightness levels, and to give you an idea of how much better it is, the one and only brightness setting on the original DS is equivalent to the lowest setting on the new version. And the Lite's brightness only gets better from there. I kept mine on the third level, and was able to play in near-direct sunlight doing so.
Δημοσ.

έτυχε να συγκρίνω το δικό μου lite με ένα απλό ds... η φωτεινότητα στα δύο μηχανήματα απλά δε συγκρίνετε! Επίσης η touch του lite είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του απλού ds....

Δημοσ.

και νόμιζα ότι έφταιγε το ότι χρησιμοποιώ το δάχτυλο μου και όχι το pen,αλλά τελικά μάπα το καρπούζι,ευτυχώς που η ninty του άλλαξε το καλούπι γιατί είναι αντιαισθητικό και πολύ χοντροκομμένο.

Δημοσ.
έτυχε να συγκρίνω το δικό μου lite με ένα απλό ds... η φωτεινότητα στα δύο μηχανήματα απλά δε συγκρίνετε! Επίσης η touch του lite είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του απλού ds....

Κοίτα σύμπτωση, κι εγώ έτυχε να συγκρίνω το δικό μου απλό DS με ένα DS lite, μήπως ξέρεις τίποτα για αυτό??? :P

Πέρα από την πλάκα, πράγματι η διαφορά ανάμεσα στη φωτεινότητα των οθονών των δυο εκδόσεων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, ακόμα και όταν είναι ρυθμισμένη στα 3/4.

Επίσης, gherudos, δεν ξέρω πως τα κατάφερες, αλλά στο απλό DS μου δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω φυσιολογικά την touch screen με το δάχτυλό μου. Αντίθετα, στο lite του xalia τα κατάφερνα σχεδόν εξίσου καλά όσο με το stylus στο δικό μου!!!!!

Υ.Γ: xalia, μη φοβάσαι, δεν το ξέχασα το Advance Wars και δε θα σου μείνει αμανάτι, απλώς ξεκίνησα το Castlevania και όπως σου είπα είχα ήδη αρχίσει το Ocarina of Time σε emulator (επίσης έβλεπα και τα 51 επεισόδια του Full Metal Alchemist, αλλά αυτό είναι άσχετο...), οπότε προς το παρόν δεν επείγει να το επιστρέψεις...

Δημοσ.

αν περιμένεις λίγο το ds lite θα κυκλοφορήσει και σε άλλα χρώματα... ήδη τα πουλάνε στο ebay (από hong kong τα περισσότερα...)

ps: το έχω στο φτύσιμο το ds olorin, έχω καταστραφεί με το baten kaitos στο cube και παίζω λίγο new super mario bros για να χαλαρώσω! Ψήνεσαι για διπλό ikaruga?

Δημοσ.

Skeftomai na paro DS Lite exo omos apories:

1) paizei homebrews ?

2) pairnei emulators kai an nai poious?

3) paizei kapoio kleidoma-firmware kai prepei na prosekso kati?

4) paizei back up games apo kapoia karta i kati sxetiko? an nai uparxei kapoio programma gia backup ?

euxaristo prokatavolikos

Δημοσ.

Στο ds lite ρυθμίζεται η φωτεινότητα και είναι αρκετά πιο μικρό και κομψό απο το παλιό. Νομίζω ότι για 20 ευρώ διαφορά δεν τίθεται θέμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...