Προς το περιεχόμενο

Απώλεια δεδομένων;

_NeuromanceR_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Εχω ενα μεγαλο προβλημα...

Εκανα εγκατασταση τα Windows στο συστημα μου. Εχω 2 δίσκους SATA, o ενας με πολύτιμα αρχεία και backup. Μετα την εγκατάσταση τον συνδεσα, και τα Windows ειπαν οτι θελει διαμορφωση. Το βάζω σε ενα αλλο computer και ο δισκος ηταν μια χαρα. Μετα απο πολλες δοκιμες τον εβαλα παλι στο computer μου, και το nVidia Media Shield προσφερεται να τον κανει initialize. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα ο δισκος να γινει JBOD και να μην διαβαζετε πλεον απο κανένα computer.

Τι μπορω να κάνω για να μην χάσω τα δεδομένα μου; Υπάρχει τρόπος να τον μετατρέψω σε single drive και να ανακτήσω τα αρχεία του; :cry:

Heeeeelp!

Δημοσ.

Εχεις ενεργοποιησεις RAID? Αλλιως τι δουλεια εχει ο nVidia Media Shield? Απενεργοποιησε το (μαλλον θα χρειαστει να περασεις παλι τα win οταν το κανεις) και στους 2 δισκους και μετα με καποιο προγραμμα ανακτησης δεδομενων θα βρεις αυτα που εχασες...

Δημοσ.

Πώς ομως θα ανακτησω τα δεδομένα; Με ποιο προγραμμα; Τα συμβατικα συνηθως κανουν την δουλεια για deleted files η formatted disks. Δεν πεφτω σε καμμια περιπτωση...

Δημοσ.

Το ιδιο πραγμα ειναι φιλε μου μην ανησυχεις, πες οτι εχινε format και θα εισαι οκ, θα διαβασει τον δισκο σου και θα ανακτησει οσα μπορει... Δοκιμασε το Ontrack Easy Recovery 6...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...