johnys_ona Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Tha ithela na mou pite ti gnwmi sas gia ayti ti karta tileorasis tis Kworld http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702164 .pistevete einai kali agora?tin exei dokimasei kaneis?
johnys_ona Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 εντάξει.θα περιμενω νέα σου τότε.αν μπορεις να μου πείς και τι επεξεργαστή εχεις καθώς και μνήμη.Εγώ έχω Intel Pentium 4 2.4GHz kai 512MB DDR.
deus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 στα ίδια είμαστε P4 2.4GHz και 768ΜΒ DDR το ψηφιακό δούλεψε μια χαρά πιάνει τέλεια το αναλογικό τζίφος ακόμη...$@#$%#@% έχει και recorder με χρόνο θέλω να το δοκιμάσω και αυτό πρίν φύγω πάλι για διακοπές για να γράψω κανα παιχνίδι basket.
deus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 στα ίδια είμαστε P4 2.4GHz και 768ΜΒ DDR το ψηφιακό δούλεψε μια χαρά πιάνει τέλεια το αναλογικό τζίφος ακόμη...$@#$%#@% έχει και recorder με χρόνο θέλω να το δοκιμάσω και αυτό πρίν φύγω πάλι για διακοπές για να γράψω κανα παιχνίδι basket. ήδη διάβασα για το πρόγραμμα που έχει ότι δεν είναι το καλύτερο και κατέβασα διάφορα να τα δοκιμάσω και αυτά mediaportal, mytheatre θα σου πω και απο αυτά εντυπώσεις.
johnys_ona Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Η ψηφιακή λειτουργεί κανονικά άρα μπορείς να βάλεις το spοr+ και να δείς και άλλουσ αγώνες του μουντομπάσκετ.Ελπίζω και το αναλογικό να λειτουργήσει και να έχει καλή ανάλυση.Τι κάρτα γραφικών έχεις?Εγώ έχω την Nvidia Geforce 4 ΜΧ440
deus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 έχω ati radeon 9600 o βασικός λόγος που την πήρα ήταν αυτός να δω το basket περιμένω αύριο το πρωί να ξυπνήσω να δω usa - puerto rico. τα κανάλια όλα Ok απλά θέλει να συνδέσεις 2 βύσματα για κεραία μια για το αναλογικό μια για το ψηφιακό πολύ καλη εικόνα ευκολία το controller μια χαρά και μπορείς να κατεβάσεις και άλλα προγραμματάκια αυτά που σου είπα είναι φοβερά ειδικά το media portal.
johnys_ona Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ωραία.Σε full screen έχεις καλή ποιότητα εικόνας.Μήπως γράφει στο πακέτο ποιά είναι η max ανάλυση της.Εμένα η οθόνη μου είναι 19''.Ευχαριστώ πάντος για τις πληροφορίες.Απ΄οτι ξέρω πάντος το Christv και to Dscaler είναι επίσης πολύ καλά προγράμματα.Άντε καλό μπάσκετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.