firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 aporia o kvdikas gia vb.net kai access apo to paketo tou office2003 einai o idios me ta paradeigmata Όχι δεν είναι ο ίδος. Μπορείς όμως να τον μετατρέψεις σε .NET με το ειδικό εργαλείο που έχει το .NET studio.
johnkop Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδες. Να ρωτήσω κάτι άλλο για όσους γνωρίζουν: Ας υποθέσουμε οτι έχουμε σε ένα αρχείο excel έναν πίνακα με ονόματα κάποιων εργαζόμενων και τις ημερομηνίες που δείχνουν πότε άρχισαν να δουλεύουν και πότε λήγει η σύμβασή τους. Πώς με τη βοήθεια μακροεντολών Visual Basic εισάγωντας κάποια ημερομηνία να μας βγάλει τους αντίστοιχους υποψήφιους σε αρχείο ppt ή doc; Ευχαριστώ! Έχω ανοίξει τέτοιο θέμα αλλά κανείς δεν μου απάντησε... Μήπως γνωρίζετε εσεις πως θα γίνει αυτό?
djapal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 e megale polla theleis! giati se sketo text de sou kanei? se powerpoint ti na to kaneis?
Parasight Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μια μάλλον ψιλοχαζή ερώτηση σχετικά με το θέμα, αλλά είμαι rookie: Έχω μια Access database την οποία ανοίγω μέσω Visual Basic 6.0 ως εξής: Set DB = OpenDatabase("C:\myDB.mdb") Από αυτή παίρνω ένα table ως εξής: Set RS = DB.OpenRecordset("Divisions", dbOpenDynaset) Οπότε βάζω σε μια λίστα τις τιμές των πεδίων κάπως έτσι, σωστά; Listbox1.AddItem RS!Division Listbox1.AddItem RS!Code Listbox1.AddItem RS!Subdivision Τι γίνεται όμως όταν το όνομα του πεδίου εμπεριέχει το χαρακτήρα του κενού, πχ Subdivision Code;;; Βεβαίως και δε μπορώ να γράψω κάτι σαν: Listbox1.AddItem RS!Subdivision Code (βγάζει λάθος). Οπότε, πώς το χειρίζομαι αυτό; Υπάρχει κάποιος ειδικός χαρακτήρας για να υποδηλώνει το κενό σε τέτοια περίπτωση;; (Έχω ψάξει σε help files και resources στο net, δε βρήκα κάτι συγκεκριμένα για αυτό το σημείο) Θα εκτιμούσα μια απάντηση, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.