palawiaris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Για σας,μετά από αρκετά χρονάκια σκέφτομαι να αλλάξω τον παλιό μου εκτυπωτή με έναν καινούργιο.Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι μέχρι 200 ευρώ;Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η ποιότητα για εκτυπωσεις με φωτογραφίες (χόμπι μου) χωρίς να με ενδιαφέρει το κόστος των μελανιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THUKIS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 HP K550 . me anejarthta melania , eppagelmatikos kai oikonomia sta melania . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keleystis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Πάρε εναν Canon IP 5200 και δεν θα σε απογοητευσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas-elena Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Γεια σου Palawiaris εδω και 2,3 μηνες εχω εναν Canon pixma ip 6600D,δεν εχω κανει πολες εκτυπωσεις και δεν εχω εμπειρια απο αλλους καλους εκτυπωτες ειναι ο πρωτος μου. Ειμαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα των εκτηπωσεων και σε Α4,περνει 6 μελανια με κοστος 12 ευρω και στοιχιζει 200 με250. Μονο μια μικρη ενσταση γιατι οι φωτογραφιες εχουν μια ταση προς το κοκκινο αλλα αυτο διορθωνετε με τις καταλληλες ρυθμησεις και ποιθανοτατα να φταιει που δεν ειχα καλημπραρει την οθονη. Εκτυπωνει CD και μπλουζακια νομιζω, και εχει και ενσωματομενο card reader. Εχω την αισθηση οτι ειναι εξαιρετικος,η αγορα του προεκυψε κατοπιν ερευνας και αναγνωση δοκιμων που δημοσιευτηκαν στο διαδικτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manitaroulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 CANON PIXMA IP4200 Ton exw gia heavy duty kai photographikes ektypwseis. Exw meinei trela euxaristimenos. des ton sto e-shop, exei molis 102euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.