Προς το περιεχόμενο

Προβλημα PSP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το PSP και μου εβγαλε το εξης προβλημα!

Την ωρα που το ειχα σε κατασταση αναμονης και παω να το ανοιξω μου πεταει ενα μηνυμα The Disc Could not Be Read!Λεω καποιο κοληματακι θα ειναι και θα ειναι οκ μολις το κλεισω και ξανανοιξω!!!

ΤΟ κλεινω και το ανοιγω και αργει να ανοιξει και μου βγαζει παντα το ιδιο μηνυμα ακομα και με αλλα παιχνιδια umd μεσα!!!

Το ιδιο εκανε και σε εναν κυριο που ταξιδευαμε μαζι για Κρητη!

Το εχει κανει και σε κανεναν αλλον η μηπως ξερεται πως μπορω να το διορθωσω γιατι στην Sony ζητανε 190 ευρω επειδη το εχω παρει απο εξω!!!

Δημοσ.

Epeidei den katalava kala trexeis ISO Games apo tin Karta i apo to UMD?

An trexeis apo tin karta isos na ftaine ta ISO pou exeis kanei back up allios an trexeis UMD to pithanotero einai na fteei to leizer tou PSP

Δημοσ.

isws xalase to umd drive. prospa8hse na to ka8ariseis mhpws ftia3ei.

στην Sony ζητανε 190 ευρω επειδη το εχω παρει απο εξω!!!

anekdoto. to antallaktiko umd drive kostizei gyrw sta 35E. ama psa3eis na breis kainourgio psp 8a breis me 150E xalara.

Δημοσ.

Απο το UMD φορτωνω παιχνιδια παιδια!!!

Ευχαριστω για τις πληροφοριες και οτι αλλες πληροφοριες δεκτες!!!

Δημοσ.

koitakse se ti katastash einai ta umd soy,emena moy ekane to idio kai parathrhsa oti eixe xalasei to plastiko kalyma toy(fenotane spasmeno to diafanes panw meros kai htane san na akoympage panw sto diskaki.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα!Ειχα κανει το πσπ μου downgrade κανονικα δουλευε ρολόι!μια μερα το συνδεσα στο pc για να βαλω αλα παιχνιδια και μου βγαζει σε ενα μενου στην καρτα μνημησ και δεν ηξερα τι ειναι και τα διεγραψα ολα αλα μετα καταλαβα οτι ηταν το λογισμικο του πσπ τωρα βεβεα δεν ανοιγει καθολου τι μπορω να κανω?????

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το PSP μου (είναι απο τα πρώτα που είχαν βγεί). Όταν ξεκινάω κάποιο παιχνίδι μου το δείχνει σαν σε αργή κίνηση και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να το παίξω. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει? Εμένα μου πέρασε απο το μυαλό μήπως έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής του.

Δημοσ.

Περνα του cfw 6.60 pro c-2

δηλαδη χακαρε το και δοκιμασε να τρεξεις παιχνιδι απο την καρτα μνημης του να δεις αν σου κανει παλι το ιδιο

Περαν αυτου ομως αν το χακαρεις μπορεις να δοκιμασεις διαφορα modes απο το recovery menu που καθοριζεις εσυ τη λειτουργια του επεξεργαστη.

Δημοσ.

Το έχω ήδη χακάρει και του έχω περάσει το cfw 6.60 pro b. Τώρα θα κατεβάσω το cfw 6.60 pro c-2

να το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

μπες στο μενου του vsh πατωντας το select

και σιγουρα θα εχεις πειραξει το cpu clock game

ή το cpu clock xmb

γυρισε τα σε default και θα εισαι οκ

Δημοσ.

Τελικά χρειάστηκε να βάλω το cfw 6.60 pro c-2. Επιτέλους δούλεψε!!! :-D :-D :-D

Ευχαριστώωωωω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...