Προς το περιεχόμενο

Θελω να παρω PC αλλα...

vazelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειαμι τοσο σιγουρος οτι περιμενουν τους conroe.

Απο κατι διαφημιστικα που επεσαν στα χερια μου πριν απο 20 μερες ελεγαν οτι θα στηνανε PC με conroe απο τις 16 Αυγουστου και μετα...Λετε να μην εφτασε ακομα το καραβι...

Δημοσ.
Δεν ειαμι τοσο σιγουρος οτι περιμενουν τους conroe.

Απο κατι διαφημιστικα που επεσαν στα χερια μου πριν απο 20 μερες ελεγαν οτι θα στηνανε PC με conroe απο τις 16 Αυγουστου και μετα...Λετε να μην εφτασε ακομα το καραβι...

Δεν βρίσκουνε...όπως πολλοί...

Δεν κινείται πράγμα από τους distribs...τώρα τι φταίει και δεν πλασάρει products η Intel τώρα που είναι hot...δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

Δημοσ.
Δεν κινείται πράγμα από τους distribs...τώρα τι φταίει και δεν πλασάρει products η Intel τώρα που είναι hot...δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

μαρκετινγκ...

Διαμορφωνεις ζητηση.

Δημοσ.
μαρκετινγκ...

Διαμορφωνεις ζητηση.

Σε αυτή την περίπτωση είναι αρνητικό-αυτογκόλ μάρκετινγκ ( δεν είναι αυτό το πρόβλημα που έχουν και δεν έχει διαθεσιμότητα της προκοπής σε όλα τα μοντέλα ).

Όταν έχεις "ψήσει" τον κόσμο με "benches" από καιρού στα sites...έχεις δημιουργήσει ολόκληρο hype ανά τα forums, και φτάνει το comm. launch date, και έχει περάσει και καιρός από την ημέρα αυτή, και ο κόσμος δυσκολεύεται πολύ εώς πάρα πολύ να βρεί την CPU που θέλει, αυτό είναι κακό του κεφαλιού σου.

α) Χάνεις πωλήσεις

β) Χάνεις χρόνο ( time is valuable...που ξέρεις...αν μέσα στην όλη καθυστέρηση ρίξει καμιά "βόμβα" κανάς αντίπαλος, τότε να δείς πως θα κλαίς για τις χαμένες πωλήσεις )

γ) μπλα μπλα...

Δημοσ.
Μαλλον δεν εχετε ψαξει αρκετα.

Δειτε εδω και εδω

HacShop:

Είχε φέρει ελάχιστους... και όπως βλέπεις πλέον...όλοι μόνο κατόπιν παραγγελίας... [ φτού και περίμενε να βρούμε δηλαδή ] { όπως και προηγουμένως με τους Opteron Socket939 }

Cosmodata:

Μόνο τους δύο μικρούς αναφέρει...χωρίς καν να αναφέρει αν έχουν διαθέσιμους...

Καλύτερα να είμαστε σίγουροι για το ότι έχουν στα καταστήματα, και έπειτα να λέμε στους άλλους να ψάξουν καλά :D

p.s. εγω μόνο για 6600 & 6800 ψάχνω

Δημοσ.

Όταν έχεις "ψήσει" τον κόσμο με "benches" από καιρού στα sites...έχεις δημιουργήσει ολόκληρο hype ανά τα forums' date=' και φτάνει το comm. launch date, και έχει περάσει και καιρός από την ημέρα αυτή, και ο κόσμος δυσκολεύεται πολύ εώς πάρα πολύ να βρεί την CPU που θέλει, αυτό είναι κακό του κεφαλιού σου.

α) Χάνεις πωλήσεις

β) Χάνεις χρόνο ( time is valuable...που ξέρεις...αν μέσα στην όλη καθυστέρηση ρίξει καμιά "βόμβα" κανάς αντίπαλος, τότε να δείς πως θα κλαίς για τις χαμένες πωλήσεις )

γ) μπλα μπλα...[/quote']

Αυτο κανεις,κορυφωνεις το "hype"...

α)δεν χανεις πωλησεις,αυτο το εχεις ηδη σιγουρεψει με τα bench που εχεις ανακοινωσει εσυ και οι "φιλοι" σου

β)Δεν προβλεπεται καμια βομβα απο αντιπαλα στρατοπεδα,εκτος εαν εννοεις κανενα 5000 χ2,Το οποιο κατα την γνωμη μου δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο σε σχεση με τους conroe...Και ειμαι σιγουρος πως εαν υπηρχε "βομβα" πιθανοτατα

εσυ και εγω να μην το γνωριζαμε αλλα σιγουρα η intel θα το ξερε(οπως και ξερει..)

γ)μπλα,μπλα...

δ)Δεν αποκλειω και την ελλειψη αποθεματων αλλα μην αποκλειεις και εσυ αλλες μεθοδους που ειναι λιγοτερο προφανη...

Δημοσ.
Αυτο κανεις' date='κορυφωνεις το "hype"...

α)δεν χανεις πωλησεις,αυτο το εχεις ηδη σιγουρεψει με τα bench που εχεις ανακοινωσει εσυ και οι "φιλοι" σου

β)Δεν προβλεπεται καμια βομβα απο αντιπαλα στρατοπεδα,εκτος εαν εννοεις κανενα 5000 χ2,Το οποιο κατα την γνωμη μου δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο σε σχεση με τους conroe...Και ειμαι σιγουρος πως εαν υπηρχε "βομβα" πιθανοτατα

εσυ και εγω να μην το γνωριζαμε αλλα σιγουρα η intel θα το ξερε(οπως και ξερει..)

γ)μπλα,μπλα...

δ)Δεν αποκλειω και την ελλειψη αποθεματων αλλα μην αποκλειεις και εσυ αλλες μεθοδους που ειναι λιγοτερο προφανη...[/quote']

α) Ποιός το λέει αυτό καλέ ?

Μην βρίσκοντας δηλαδή Conroe ( π.χ. ) και έχοντας ανάγκη το PC τι θα κάνει το παιδί ? Θα πάρει τα πάντα εκτός από CPU ? Όχι φυσικά, θα πάρει κάποια άλλη CPU...

β) Αυτό καλύτερα άσε το να το κρίνουν κάποιοι άλλοι.

{ βλέπε Opteron SocketF } { και K8L αργότερα }

γ) Μπλούμ μπλούμ :P

δ) Δεν αποκλείουμε τίποτα...αλλά το να έχεις full παραγωγή και να μην δίνεις κομμάτια στην αγορά δεν είναι και τόσο "effective"...ιδιαίτερα τώρα που θα ήθελαν καμιά 500αριά hc overclockers να χτυπήσουν από καμιά 2αρα 6800 ο καθένας [ 1070 ευρωπουλάκια ο 6800 έτσι ? :P ]

[ βάλε και το άλλο χτύπημα...τα πολλά CPUs που τράβηξε η Dell από AMD, και η μείωση των Intel CPU αγορών της... ]

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως δεν είναι καλή περίοδος για αγορά νέου pc.Γιατί όταν θα βγουν οι directx 10 κάρτες με την έλευση και των Windows Vista αναμένεται και αλλαγή στις mobos οπότε δεν αξίζει η αγορά ενός pc τώρα.Σε κάνα χρόνο ίσως.

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω πως δεν είναι καλή περίοδος για αγορά νέου pc.Γιατί όταν θα βγουν οι directx 10 κάρτες με την έλευση και των Windows Vista αναμένεται και αλλαγή στις mobos οπότε δεν αξίζει η αγορά ενός pc τώρα.Σε κάνα χρόνο ίσως.

huh? οχι βεβαια μονο DX10 καρτα γραφικων θα χρειαστεις τπτ αλλο. Ασε που μεχρι το 2007 και η ΑΤΙ και η NVIDIA μονο τα κορυφαια μοντελα τον 500+ ευρω θα εχουν σε DX10. Τελως αν σκοπευεις να βαλεις Vista πριν το πρωτο Service Pack, τα συλληπτηρια μου. :mrgreen: :mrgreen: :evil:

Δημοσ.
Αυτο κανεις' date='κορυφωνεις το "hype"...

γ)μπλα,μπλα...

δ)Δεν αποκλειω και την ελλειψη αποθεματων αλλα μην αποκλειεις και εσυ αλλες μεθοδους που ειναι λιγοτερο προφανη...[/quote']

Xmm Νομιζω πως η Intel εκοωε μονη της το κεφαλι της. Αυτη τι στιγμη εχει σκοτωσει τις πωλησεις του P4 και δεν μπορει να παραγει αρκετους Core2 για να καλυψει την ζητηση. Επιπλεων εχει χαλασει της σχεσεις της με τους OEM γιατι τους εκοψε τις πωλησεις με ολο αυτο το hype(βλεπε DELL). Ακομη μπορει στα BEnchmarks οι να εχει καλθτερους επεξεργαστες αλλα στις πραγματικες εφαρμογες η διαφωρα ειναι μικρη(εκτως απο το encoding). Στα παιχνιδια η διαφωρα φενεται μονο στις μικρες αναλυσεις που τα παιχνιδια δεν ειναι περιορισμενα απο τις καρτες γραφικων. Τελως το οτι η AMD παραμενει ανταγωνιστηκη στην κατηγορια των 270- ευρω και μαλιστα εχει και το κινητρο της μελλοντικης αναβαθμισης(μιας και οι ΑΜ3 επεξεργαστες θα ειναι συμβατες με ΑΜ2 μητρικες(an η AMD μεινει πιστη το λογο της)) χειρωτερευει ακομη πιο πολλη την κατασταση. Για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι η Intel υπολογισε οτι o Core2 θα αυξανε τις πωλησεις του P4 και νομιζω εκανε μεγαλο λαθος. Και το πληρωνει χανοντας κι αλλο marketshare απο την AMD.

@billpeppas δεν νομιζω οτι η AMD θα καταφερει να ξεπερασει την Intel σε αποδωση μεχρι να βγει ο Κ8L το 2 τριμηνο του 2007 αν και μολις αρχισει παραγωγη σε 65nm θα γινει μαλλον πιο ανταγωνιστηκη και θα κερδισει πισω το performace/watt(που το εχει ουτως η αλλος με τους EE δλδ, απλα θα το παρει και με τους απλους) που κερδισε η Intel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...