CHRIS_MALL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Παιδιά αφήστε πίκρα μεγάλη! Αφού με το καλό βγήκε η υποτροφία και πήρα και εγώ τηλ στο 134 και τα παιδιά που δουλεύουν εκεί μου είπαν τι δικαιούμαι ξεκίνησα και πήγα στο ΟΤΕshop! Τους λέω καλησπέρα το και το. Μου λεν ok δικαιούσαι το Economy 5000 αλλά μήπως καλύτερα να πάρεις το Connex κλπ. κλπ. Λέω όχι θέλω το τζάμπα. Μου λεν οκ από εμάς θα πάρεις την γραμμή και την ενεργοποίηση του πακέτου απο την ΟΤΕΝΕΤ. Λέω οκ. Πάω στην ΟΤΕΝΕΤ μου λεν δεν έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο, με τα πολλά τους έπεισα ότι είχα μιλήσει με τα κεντρικά και είναι γνωστό πως το δικαιούμουν και μου είπαν οκ γι'αυτό υπεύθυνοι είναι από τον Οτε, δική τους χορηγία είναι και να πας σε αυτούς. Τους λέω αυτοί με στείλαν σε εσάς....τέσπα να μην τα πολυλογώ αφού έκανα μία φασαρία στον ΟΤΕ μου είπαν ότι δεν γίνεται ... ότι η όλη υπόθεση κολλάει στο BCCS και δεν μπορεί να γίνει!!!! Ερώτηση - Καταγγελία : Πήρε έστω και 1 δωρεάν ADSL από ΟΤΕ - ΟΤΕΝΕΤ ή απλά μας δουλεύουν. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές Ιουλίου και εκ τοτε με δουλεύουν ότι κοιτούν την υπόθεση μου και ότι προσπαθούν να λύσουν το θέμα!
pao132003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 μπες στο site του Δίοδος. όταν κάνεις την αίτηση υπάρχει ειδική επιλογή που μπορείς να τσεκάρεις, αν είσαι πρωτεύσας φοιτητής. λογικά -για να υπάρχει η σχετική επιλογή- όλο και κάποια περισσότερα προνόμια θα'χεις!
CHRIS_MALL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Φίλε το έχω ψάξει πολύ το θέμα! Αυτό δεν έχει κάποα σχέση με πιθανά προνόμια! Είναι σαφές, δικαιούσαι δωρεάν ADSL αν έχεις πρωτεύσει στην σχολή σου! Ορίστε και το Link: http://corporate.otenet.gr/otenet/home/individuals/individualsinternetconnections/individualsondsl/ondsleconomy/ondslkitproteusfoitites/ H ερώτηση μου είναι : Υπάρχει έστω και ένας που εκμεταλλεύτηκε αυτό το δωρεάν ADSL ?? Γιατί εμένα μου είπαν ότι κολλάει το σύστημα τους ! Έτσι απλά!
wizzy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Γιατί δεν κάνεις μια αναφορά στο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) ; Πάντα "τσούζει" η αναφορά εκεί και συνήθως γίνεται η δουλειά σου, απλά θέλει λίγη υπομονή.
skevo_kos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Λες ενα mail sto Γραφειο Τυπου του Πρωθυπουργου ([email protected]) να βοηθησει?
pao132003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 όλο και κάποια περισσότερα προνόμια θα'χεις! ναι, μπορεί τα "περισσότερα προνόμια" να είναι δωρεάν dsl ψαξ'το μέσω Δίοδος το θέμα...
paparoupas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μην ανησυχεις, οταν με το καλο σου δωσουν DSL 512 ολη η Ελλαδα θα εχει LAN... Κι απο γνωστους που ξερω καθυστερουν τοσο πολυ την παροχη του ΔΙΟΔΟΣ ετσι ωστε στο μεταξυ να εχουν πεσει οι τιμες στην αγορα και ουσιαστικα δε σου κανουν καμια εκπτωση.
pao132003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Κι απο γνωστους που ξερω καθυστερουν τοσο πολυ την παροχη του ΔΙΟΔΟΣ ετσι ωστε στο μεταξυ να εχουν πεσει οι τιμες στην αγορα και ουσιαστικα δε σου κανουν καμια εκπτωση. Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εμένα σε μια βδομάδα μου το βάλαν το Δίοδος (512 με 14,9ευρω) [edit]κι έκανα την αίτηση από την 1η ημέρα προσφοράς(σχεδόν)[/edit]
billpeppas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ολη η Ελλαδα θα εχει LAN... Τι θα έχει λέει ?
paparoupas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Σχημα λογου... Εκει κολλησες? @pao132003: Απο 3 γνωστους μου που ξερω παντως οι συνδεσεις τους ενεργοποιηθηκαν το νωριτερο μετα απο 2 μηνες. Ισως εχει να κανει με το οτι εσυ εκανες νωρις την αιτηση και δεν προλαβε να μαζευτει ουρα.
pao132003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 άρα, ο λόγος της καθυστέρησης δεν είναι να εχουν πεσει οι τιμες στην αγορα και ουσιαστικα να μη σου κανουν καμια εκπτωση (το σημειώνω γιατί κάτι τέτοιο άφησες να εννοηθεί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.