Sellers Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλο, ούτε γρήγορο, ούτε τρομερά ευρηματικό. Απλά θέλω να βρώ τραγούδια που να έχουν όμορφα - ανατριχιαστικά σόλο και συγχρόνως να μάθω και τα γούστα σας. Το ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά μην αραδιάσεται καμιά δεκαριά τραγούδια. Ξεχωρίστε απλά τα 2 - 3 καλύτερα. Προσωπικά: 1) Europa - Santana (Τώρα πλέον δεν μου αρέσει αλλά τόσες φορές που το άκουσα μικρός, δεν μπορώ να μην το αναφέρω + το ότι είναι ο λόγος που ασχολήθηκα με την κιθάρα) 2) Shine on you crazy diamond Part 2 (η θεική εισαγωγή) και 3) Child on time Ξέρω ότι είμαι κλασικός αλλά αυτά με έκαναν και ανατρίχιασα και ας τα άκουσα πάνω απο 100 φορές...
Sellers Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Απο την εκτέλεση του στο PULSΕ να υποθέσω???
Panathachamp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μου αρκεί η studio, μου έρχονται εικόνες από την ταινία. Πρώτη ανατριχίλα, εκεί που μπαίνει ο Gilmour (There is no pain, you are receding...) και μετά το σόλο ολοκληρώνει την κατάσταση. Όλα αυτά απέχοντας αρκετά από το να είμαι μεγάλος fan των Floyd.
nikoskon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Πολλά,αλλά τώρα μου έρχεται μόνο ένα: Artist: Dream Theater Album: Awake Track: Erotomania Αρχίζει στο 4:30 και τελειώνει στο 5:30 με ακορύφωμα στο 5:09.
Mika Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 το τελευταιο του Slash στο November Rain (Guns and Roses) ανατριχιαζει
paintbox Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 μιλισαν και αλλοι πινκφλοϋντάδες βλέπω.. δεν τα πολυπροσέχω τα σολος, αλλά αυτά που είναι στην ψυχή μου είναι από: pink floyd - marooned (1994) και dogs.... (1977) (δεν ειμαι σιγουρος για ημ/νιες)
hugelacky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Αν και δεν είμαι fan των solos γενικότερα, από μελωδικά θα πω κι εγώ Floyd, από πιο χαλαρά και "τριπάτα" Kyuss, Monster Magnet, Nightstalker, και από "γειάσου" Meshuggah. Επίσης μια κατηγορία από μόνοι τους αποτελούν οι Tool και οι Sonic Youth αλλά εκεί δεν μιλάμε τόσο για solo, όσο για μεγάλα περάσματα.
Forensick Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 οχι τοσο solo αλλα lead: steve vai, το for the love of god και το blue powder
ntountou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Comfortably Numb, έτσι απλά. Απο την εκτέλεση του στο PULSΕ να υποθέσω???έχω και την ηχογράφηση του pulse και την βιντεοσκόπηση της συγκεκριμένης συναυλίας(ή καλύτερα παράστασης?) η έκφραση του Gilmour στην κορύφωση του συγκεκριμένου σόλο συγκρίνεται μόνο με κορύφωση σε ερωτική πράξη
Gkirle Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Iron maiden-stranger in a strange land (adrian smith)
MenamareL Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon kai gia poio classic Oti thes kai psakseis apo Dire Straits O magos tis kitharas Mark knopfler kai J.J. Cale
Sellers Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 έχω και την ηχογράφηση του pulse και την βιντεοσκόπηση της συγκεκριμένης συναυλίας(ή καλύτερα παράστασης?) η έκφραση του Gilmour στην κορύφωση του συγκεκριμένου σόλο συγκρίνεται μόνο με κορύφωση σε ερωτική πράξη Και η κιθάρα αν ήταν γυναίκα' date=' θα είχε τελειώσει... Τώρα που είπες video είχα δει μια φορά τον Blackmore στους Rainbow να εκτελέι το Difficult to cure και είχα πάθει την πλάκα μου. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παίζει τόσο γρήγορα. [i']Μάλλον[/i] πρέπει να ήταν η εκτέλεση απο το FINYL VINYL...
thanocaster Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 mallon to to solo sto dogs apo floyd gyrw sto 13 lepto mazi me ti disolia//
Xvipes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Απορώ πως ξεχάσατε το ατελείωτο(με την καλή έννοια) solo απο Eagles - Hotel California (μιλάω για το τελευταίο μέρος του τραγουδιού)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.