Προς το περιεχόμενο

Kανενας να ξερει γιαπωνεζικα???

v-tidus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπαρχει καποιος που μπορει να κανει μεταφραση απο γιαπωνεζικα σε αγγλικα,ή αλλη γλωσσα ας περασει απο τη σελιδα withthewill.net . Σ'αυτην τη σελιδα κανουν μεταφραση τον νεο κυκλο των digimon με τιτλο digimon savers, και εχουν ελειψη εθελοντων μεταφραστων.Αν καποιος μπορει ας βοηθησει να συνεχιστει μεταφραση.

Δημοσ.
tsin tsan thun kung lao yamamura toyota :D

Ααα! Εσύ στους αρχάριους ακόμη; Εγώ με βρίσκω πιο προχωρημένη:

sayonara... nasu suroto kasoni... :lol:

Άσχετο: τελικά βρε 'theomen' τι είσαι; troll είσαι; DJ είσαι; troll που δουλεύει σαν DJ; :roll:

Δημοσ.

Μαλλον ενα troll που θα θελε να ειναι dj με το ονομα Dj Spooker και προς το παρον το μονο που καταφερνει ειναι να ταλαιπωρει τους γείτoνες του.:D:D

Δημοσ.
Ααα! Εσύ στους αρχάριους ακόμη; Εγώ με βρίσκω πιο προχωρημένη:

sayonara... nasu suroto kasoni... :lol:

Άσχετο: τελικά βρε 'theomen' τι είσαι; troll είσαι; DJ είσαι; troll που δουλεύει σαν DJ; :roll:

με αποκάλεσαν DJ spooker σε ένα άλλο ποστ :D :D :D

πάντως ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το DJλίκι έτσι για χαβαλέ :D

Μαλλον ενα troll που θα θελε να ειναι dj με το ονομα Dj Spooker και προς το παρον το μονο που καταφερνει ειναι να ταλαιπωρει τους γείτωνες του.

(συμβουλή. Μάθε ορθογραφία)

Δημοσ.

ποπο ρε spooker μας εφαγες τα συκώτια με αυτή την ορθογραφία σου! Χέσε με! Δεν με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω! Τεσπα δν θέλω να τσακωθούμε..:D

EDIT: Στο προηγούμενο post πλάκα έκανα..

Δημοσ.
ποπο ρε spooker μας εφαγες τα συκώτια με αυτή την ορθογραφία σου! Χέσε με! Δεν με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω! Τεσπα δν θέλω να τσακωθούμε..:D

EDIT: Στο προηγούμενο post πλάκα έκανα..

φρόντισε να το δείχνεις όταν κάνεις πλάκα .Δεν μπορώ να μυρίζω τα νύχια μου :mrgreen:

Δημοσ.
φρόντισε να το δείχνεις όταν κάνεις πλάκα .Δεν μπορώ να μυρίζω τα νύχια μου :mrgreen:

Απλα ξέχασα να βάλω emoticon! Θα το βάλω τώρα για να είμαστε οκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...