Προς το περιεχόμενο

thermokrasia kartas grafikwn

seric

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ati X1800GTO: 58-60 C. Kαι εχθές με ένα μικρό "πουσάρισμα" (για να δω μεχρι που μπορει να πάει...) από το Catalyst Control Center: 67-70 C.

Καλά δεν είναι και εκεί; (για καλό κ για κακό, το επανέφερα γρήγορα στις εργοστασιακές του).

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω τρελαθεί... Εγκατεστησα την καινουρια μου saphire X800GTO agp και χωρις o/c παιζω με 85 βαθμούς το ανώτερο. Τι τρελες θερμοκρασιες είναι αυτές? Η θρμοκρασια συστήματος είναι 45-50 και επεξεργαστής 55. Εχω πολύ καλό κουτί ΗΕC με 2 χ 12cm. Ολα αυτά σε αναλύσεις 1280*1024 high details se farcry, nfsmw. Μήπως φταίει το TRIXX της saphire? Αλλα και το ati tool ίδιες θερμοκρασίες βγάζει... Γενικά τα έχω δει όλα με αυτή την κάρτα, το atitool μου λεει οτι εχει πυρήνα R430 με 16pipelines ενώ αυτή έχει 12 κανονικά. Δεν καταλαβαίνω...

Δημοσ.

100%... Ειναι λογικο? Καποια στιγμη εβαλα εναν ανεμιστηρα αφου εβγαλα το πλαινο καπακι αλλα τα ιδια.... Τωρα λεω να κανω ενα φορματ και να βαλω τους οδηγους του cd της και ολα απο την αρχη...

Δημοσ.

Ποια ψύκτρα έχει απάνω, τη heart shaped ή την ορθογώνια? γιατί σε forums λένε πως η heart shaped είναι πολύ χάλια, εγώ με την 2η έχω 70max στα 16 pipelines κ ο/c, δοκίμασε κ το atitool v0.24 κ πήγαινε στα settings-->fan control κ τίκαρε την επιλογή dynamic based on gpu temperature κ φτιάξε το percentage .

Δημοσ.

Παιδια προσωρινα εβγαλα την καρτα και εβαλα την παλια. Εχει την heart shaped δυστηχως... Απο την αρχη φαινοταν οτι θα υπαρχει προβλημα (εχει σχεδον ιδια με την παλια μου 4800). Αν ειναι δυνατον τοσο καλη εταιρια σαν την sapphire να βαζει τετοιες γελοιες ψυκτρες... Μου την σπαει να δινω συνεχεια λευτα για το pc.... Τελος παντων, θα μου προτεινετε καμια καλη και φτηνη (οχι υδρπψυξη) για την καρτουλα? Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον!!!

Δημοσ.

VF-700 Cu είναι πάρα πολύ καλή ψύχτρα κ θα κάνει απίστευτη δουλειά στην εν λόγω καρτούλα full load 50-55, πάντως 85 βαθμοί κ καλοκαίρι κ full load δεν είναι πολύ, εγκατέστησες το atitool? για να κάνεις τις ρυθμίσεις στο fan control? μπας κ γλιτώσεις τα λεφτα...

Α επιπλέον αν προβείς σε αγορά νέας ψυκτρας φρόντισε να πάρεις ψυκτράκια για τις μνήμες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...