kryonts Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Αγόρασα το OnDSL Kit 512 στις 5 Ιουλίου 2006 και ακόμα (17-08-2006) περιμένω να μου δώσουν username και password. Να μην πω για τα άπειρα τηλεφωνήματα στο 801-11-35555 (support της Otenet). Ώρες - ώρες αναρωτιέμαι αν είμαστε στην Ευρώπη ή πουθενά ανατολικότερα ή νοτιότερα... Σε όλα τα τηλέφωνήματα η δικαιολογία ήταν ότι στο CRM μας γίνεται αυτό, στο CRM μας περιμένουμε το άλλο και τέτοιες μπούρδες. Τις τελευταίες 10 μέρες δεν υπάρχει ένας Χριστιανός να μου δώσει username και password, η γραμμή υφίσταται τη βλέπω και στο σήμα του router. Ξέρω εγώ ... 1520 γραμμή καταναλωτή. Τι άλλο να κάνω; Σκυλομετάνιωσα που έφυγα από Forthnet. Ένα άλλο που διαπίστωσα είναι η "αγαστή" συνεργασία OTE και OTEnet. Αν ήταν έτσι οι θυγατρικές ...
Tythora Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Αν έχουν περάσει 12 εργάσιμες μέρες τους απειλείς και με μηνύσεις και δικαστήρια και ΙΝΚΑ και με τον Θεο τον ιδιο! Πιο πριν, τους καλυπτει το συμβολαιο.. Παρε ΟΤΕ και πιεσε τους να δωσουν το σήμα στην Οτενετ οτι όλα εντάξει! Αν όντως είναι η γραμμή ενεργοποιημένη, και δεν προκειται για τους λεγόμενους "πειραματισμους". Δεν εχει κανενας ιδέα πόσο πλακωμένες είναι οι δυο εταιρείες, τι ανταγωνισμός υπάρχει...
PlaStiK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ζήτα τους demo username και password, αν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή σου και απλά δε σου δίνουν στοιχεία για να συνδεθείς. Με λίγη γκρίνια και μιλώντας στον προϊστάμενο αυτού που θα σηκώσει το τηλέφωνο, θα πάρεις προσωρινό username.
TrAd3MaN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 ego pou phra to paketo tis forthnet adsl in abox 512 sta 117 euro gia ena xrono stis 1/06/2006 dhladh 78 meres prin !!! kai akoma perimeno na mou baloun porta th mporo na kano?
Tythora Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Mπα, το μόνο demo που έχουν είναι το [email protected] / otenet και ειναι για πρόσβαση σε μια σελιδα μόνο.... Χμμ... κατσε να δω αν θυμαμαι κατι για το πως βγαίνουν οι κωδικοί και θα σου στείλω pm μη τυχον έχουν ενεργοποιηθεί και δεν στους δίνουν λόγω μη ειδοποιησης ΟΤΕ. Ασε με να ψαξω στα αρχεια μου 1 λεπτό....
SweetChild Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Αγόρασα το OnDSL Kit 512 στις 5 Ιουλίου 2006 και ακόμα (17-08-2006) περιμένω να μου δώσουν username και password. Να μην πω για τα άπειρα τηλεφωνήματα στο 801-11-35555 (support της Otenet).Ώρες - ώρες αναρωτιέμαι αν είμαστε στην Ευρώπη ή πουθενά ανατολικότερα ή νοτιότερα... Σε όλα τα τηλέφωνήματα η δικαιολογία ήταν ότι στο CRM μας γίνεται αυτό' date=' στο CRM μας περιμένουμε το άλλο και τέτοιες μπούρδες. Τις τελευταίες 10 μέρες δεν υπάρχει ένας Χριστιανός να μου δώσει username και password, η γραμμή υφίσταται τη βλέπω και στο σήμα του router. Ξέρω εγώ ... 1520 γραμμή καταναλωτή. Τι άλλο να κάνω; Σκυλομετάνιωσα που έφυγα από Forthnet. Ένα άλλο που διαπίστωσα είναι η "αγαστή" συνεργασία OTE και OTEnet. Αν ήταν έτσι οι θυγατρικές ...[/quote'] Φίλε και γω ακριβώς το ίδιο τράβηξα! Εγώ είχα κάνει αίτηση από 28/6. Ακόμα δεν μου ήρθε για να φανταστείς. Μετά από έναν μήνα (τσατισμένη εγώ) πήγα στον ΟΤΕ και μου είπε ότι διέκοψε την σύνδεση γιατί είχε πρόβλημα η γραμμή μου σε κάτι, και δεν μας ενημέρωσαν καν. Η Οτενετ δεν καθεται καν να ασχοληθει με τους πελάτες της. Ουτε καν συνεννοείτε με τον ΟΤΕ αν κάποιος πελάτης της έχει πρόβλημα. Και γω είχα πάρει δεκάδες τηλέφωνα αλλά τα ίδια με σένα μου λέγανε. Γι αυτό πάνε καλύτερα στον ΟΤΕ και ρώτα τι συμβαίνει. Παιξ'το και λίγο τσατισμένος και θα δεις για πότε θα σε εξυπηρετήσουν! Και στην ΟΤΕνετ το ίδιο. Καλό κουράγιο.....
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ego pou phra to paketo tis forthnet adsl in abox 512 sta 117 euro gia ena xrono stis 1/06/2006 dhladh 78 meres prin !!! kai akoma perimeno na mou baloun porta th mporo na kano? den mporeis na kaneis tipota.apla perimeneis opos kai tosoi allo.exei ginei mpaxalo me tis portes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.