sotos65 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Επειδή μπορεί με τόσα μηνύματα να έχω στραβωθεί, και να μην το βλέπω, ή κάπου να το έχασα, μπορείς να μου πεις σε ποιο μήνυμα έχεις αναφέρει ότι έστειλες τέτοιο email και πήρες αυτή την απάντηση; Εγώ τώρα το βλέπω πάντως, οπότε και δεν θα μπορούσα να ξέρω τι email έχεις στείλει ή όχι, αφού δεν έχω δει αναφορά γι αυτά (με την επιφύλαξη όπως λέω να τυφλώθηκα και να μην είδα κάπου ότι το έχεις αναφέρει)... Ασχέτως τώρα από αυτό, εγώ θα έλεγα ότι θα μπορούσεις να επιμείνεις λιγάκι στο θέμα της αναβάθμισης (αν πραγματικά το επιθυμείς βέβαια) με συμψηφισμό του υπολοίπου του πακέτου που έχεις, ίσως κάτι πετύχεις στο τέλος.
psyhakias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 ANAKOINVSH OTE Οι ταχύτητες θα αναβαθμιστούν ως εξής: Υφιστάμενες ταχύτητες πρόσβασης (downstream / upstream) Αναβαθμισμένες ταχύτητες πρόσβασης (downstream / upstream) 384/128 kbps 768/192 kbps 512/128 kbps 1024/256 kbps 1024/256 kbps 2048/256 kbps Τα μέχρι στιγμής δεδομένα από το πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης ταχυτήτων πρόσβασης ADSL είναι θετικά και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι μετά το πέρας του πιλοτικού προγράμματος, και μέσα στο φθινόπωρο, ο ΟΤΕ σκοπεύει να αναβαθμίσει τις ταχύτητες σε όλες τις προσβάσεις ADSL (υφιστάμενες και νέες / χονδρικής και λιανικής), προσφέροντας ταχύτητες έως και 2Mbps, χωρίς καμία αύξηση στα μηνιαία τέλη, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τελικό χρήστη, ιδιώτη ή επιχείρηση. ----------- Aυτη η γυφτια που κανει η φορθνετ μονο στην ελλαδα θα γινοτανε τι θα πει προσφορα και ξεπροσφορα,λιγο πολλοι οι περισσοτεροι εχουνε καποιο πακετο προσφορας στην ανακοινωση λεει οτι το 1024/256 kbps θα γινει 2048/256 kbps αντε μην κατεβουμε ολοι οι αγανακτισμενοι adslaκιδες πορεια στην εκθεση οταν ερθει ο καραμανλης(θα κανουμε και "ειρηνικη καταληψη" στα γραφεια του οτε)
DrFreeman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Επειδή μπορεί με τόσα μηνύματα να έχω στραβωθεί' date=' και να μην το βλέπω, ή κάπου να το έχασα, μπορείς να μου πεις σε ποιο μήνυμα έχεις αναφέρει ότι έστειλες τέτοιο email και πήρες αυτή την απάντηση; Εγώ τώρα το βλέπω πάντως, οπότε και δεν θα μπορούσα να ξέρω τι email έχεις στείλει ή όχι, αφού δεν έχω δει αναφορά γι αυτά (με την επιφύλαξη όπως λέω να τυφλώθηκα και να μην είδα κάπου ότι το έχεις αναφέρει)... Ασχέτως τώρα από αυτό, εγώ θα έλεγα ότι θα μπορούσεις να επιμείνεις λιγάκι στο θέμα της αναβάθμισης (αν πραγματικά το επιθυμείς βέβαια) με συμψηφισμό του υπολοίπου του πακέτου που έχεις, ίσως κάτι πετύχεις στο τέλος.[/quote'] Δεν ανέφερα το αν έστειλα ή όχι email, αλλά για ποιο λόγο βιάστηκες να με δασκαλέψεις - να διαβάσω και να μην βιάζομαι - τη στιγμή που δεν γνώριζες; Η σιγουριά με την οποία είπα πως δεν γίνεται κατι τέτοιο δε σου λέει κάτι; Απ'το μυαλό μου θα το έβγαζα πιστεύεις; Εκτός κι αν με θεωρείς προκαταβολικά επιπόλαιο, οπότε πάω πάσο... Θα επιμείνω στο θέμα, μάλιστα θα στείλω νέο mail στην εταιρία με όλα τα up to date στοιχεία, κάνοντας αναφορά και σε άλλες περιπτώσεις και βλέπουμε πως θα το πάρουν...
x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 gia na doume pou tha kataliksi afti i istoria giati exo arxisi na varieme.....
jimarass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Ε δεν είμαστε καλά! Παράπονα αυτοί που αγόρασαν το ΦΟΒΕΡΟ πακέτο της "1ης Ιουνίου";;;; Αυτό που σου έδινε 12 μήνες στα 1024 και εξοπλισμό με περίπου 110 ευρώ;;;;; Με τη λογική σας' date=' γιατί τότε δεν βγήκανε οι συνδρομητές να διαμαρτυρηθούνε και να ζητήσουνε αποζημίωση;;; Συγνώμη κιόλας αλλά είσαστε ΤΕΛΕΙΩΣ αχάριστοι και ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ και μην αρχίσετε τα περί Ευρώπης γιατί δεν μπορείτε από τη μία να σκαλίζετε τη μύτη σας, να αγνοείτε παντελώς τον διπλανό σας και από την άλλη να μου ζητάτε ευρυζωνικό ιντερνετ επειδή «είστε» ευρωπαίοι!!! Το ξέρετε πως υπάρχουνε ακόμα άνθρωποι που πληρώνουνε για PSTN επειδή ο ΠΟΤΕ δεν τους δίνει γραμμές ADSL και είναι υποχρεωμένοι να περιμένουνε τουλάχιστον 4 μήνες ή να αναβαθμίσουνε σε ISDN;;; Τι να πούνε και αυτοί;;! Και συγνώμη κιόλας, αλλά ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ 2048; Η απάντηση είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ: Για να κατεβάζετε ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και άντε ένας ακόμη λόγος, για αυτούς που θέλουνε να κοκορεύονται πως έχουνε 2048 (βρήκε ο βλάχος τη χαρά του!!!) Διαφορετικά θεωρώ παράλογο να επιζητάτε 2048 επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε ένα επιπλέον κλάσμα του δευτερολέπτου να σας ανοίξει ένα website!!!! PS: Συγνώμη για το έντονο ύφος μου αλλά δεν μπορώ τον παραλογισμό και τους τσαμπατζήδες...[/quote'] Πες τα χρυσόστομε. Ο διπλασιασμός αφορά κάποιον που πάει να κάνει (ή έχει ) 3μηνο ή 6μηνο ή ετήσιο συμβόλαιο.Δηλαδή τώρα πληρώνεις ως κανονικός χρήστης Α ευρώ για 1mbit και μετά με το ίδιο Α ποσό πληρώνεις 2mbit. Τα πακέτα που είναι ειδικές προσφορές ειναι ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Δηλαδή άλλη πολιτική.Τώρα αν αυτός που έχει το πακέτο της ειδικής προσφοράς και δεν τον πιάνει 100% ο διπλασιασμός (γιατι 768 θα γίνεις) δεν σημαίνει ότι είναι χαμένος. Απλά δεν ξεσκίστηκε στο να γλιτώνει χρήματα. Μήπως να τον πληρώσουνε που είναι και ωραίος ή επειδή πρόλαβε μια προσφορά 2 ωρών? Σε όλη την αγορά όταν υπάρχουν προσφορές εξαιρούνται οι συνδυασμοί προσφορών. Είναι γνωστό.Όταν πήρανε κάποιοι την προσφορά με 10 ευρώ κανείς από εμας δεν βγήκε να πει ότι αδικείται επειδή δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί την προσφορά. Όλοι το επικροτήσαμε. Και πάλι κερδισμένοι με 10 ευρώ 768 ταχύτητα.Μήπως να σας βρούμε και γυναίκα? Όταν πας όμως σε ένα μπαρ και σου πασάρουν το ποτό 15 ευρώ εκεί το δέχεσαι σαν μα**κας. Ο διπλασιασμός σε μάρανε........
sotos65 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Διότι ήδη γνώριζα τη περίπτωση που σου ανέφερα στο λινκ, ενώ αντιθέτως είχες στο προηγούμενο μήνυμα υπονοήσει ότι μπορεί να έχω και σκοπιμότητα να αγνοώ ότι η Forthnet δεν κάνει αναβάθμιση σε παρόμοια πακέτα. Άρα κάπου βασιζόμουν κι εγώ. Και φυσικά δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του καθενός, στα στοιχεία που γνωρίζω και έχουν παρουσιαστεί εδώ ή αλλού μπορώ να αναφέρομαι μόνο. Τώρα αν θεώρησες ότι είναι "δασκάλεμα", sorry..
DrFreeman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 gia na doume pou tha kataliksi afti i istoria giati exo arxisi na varieme..... Εγώ θα στείλω e-mail στη FORTHnet στο οποίο θα εξηγώ την κατάσταση, θα τους προτείνω μερικές λύσεις κι ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο Θεος. Προτείνω σε όλους τους ενδιαφερόμενους να κάνουν το ίδιο. Αργότερα θα δημοσιεύσω εδώ το mail που θα στείλω.
x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 tha itan wraia an stelname to idio e-mail oloi osoi exoume afto to provlima... ante na doume...
x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Πες τα χρυσόστομε. Ο διπλασιασμός αφορά κάποιον που πάει να κάνει (ή έχει ) 3μηνο ή 6μηνο ή ετήσιο συμβόλαιο.Δηλαδή τώρα πληρώνεις ως κανονικός χρήστης Α ευρώ για 1mbit και μετά με το ίδιο Α ποσό πληρώνεις 2mbit. Τα πακέτα που είναι ειδικές προσφορές ειναι ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Δηλαδή άλλη πολιτική.Τώρα αν αυτός που έχει το πακέτο της ειδικής προσφοράς και δεν τον πιάνει 100% ο διπλασιασμός (γιατι 768 θα γίνεις) δεν σημαίνει ότι είναι χαμένος. Απλά δεν ξεσκίστηκε στο να γλιτώνει χρήματα. Μήπως να τον πληρώσουνε που είναι και ωραίος ή επειδή πρόλαβε μια προσφορά 2 ωρών? Σε όλη την αγορά όταν υπάρχουν προσφορές εξαιρούνται οι συνδυασμοί προσφορών. Είναι γνωστό.Όταν πήρανε κάποιοι την προσφορά με 10 ευρώ κανείς από εμας δεν βγήκε να πει ότι αδικείται επειδή δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί την προσφορά. Όλοι το επικροτήσαμε. Και πάλι κερδισμένοι με 10 ευρώ 768 ταχύτητα.Μήπως να σας βρούμε και γυναίκα? Όταν πας όμως σε ένα μπαρ και σου πασάρουν το ποτό 15 ευρώ εκεί το δέχεσαι σαν μα**κας. Ο διπλασιασμός σε μάρανε........ Apo oti exo katalavi ( epanalamvano me alla logia : den ime sigouros alla ) apo tis prosfores pou itan eksofrenika ftines den pire kammia diplasiasmo... Apo tis ipolipes omws ola kanonika... swsta? an oxi diapsefste me... ( exete kathe dikaiwma na to kanete afto alla kai na min to kanete giati ksanaksanalew oti den to exo eksakrivosi, apla afto exo katalavi... :? ) ps. mpravo pou to epikrotises alla i epikrotisi se marane... ps 2. sorry gia to epithetiko ifaki alla... mia sindesi tin exoume, ti tha gini, dextite to oti tha paraponethoume mexri na vrthi mia lisi kai min kanete toys iperano...
x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Βρε Βαγγέλη παιδί μου' date=' έχεις μπερδέψει τα πράματα -μην πω τπτ άλλο. Αν μας πεις σε [b']ποιό ακριβώς σημείο της σύμβασης που υπέγραψες εσύ και ο όποιος ISP, αναφέρεται ότι: Σε τυχόν διπλασιασμό της ταχύτητας πρόσβασης στο NET [γραμμή ΟΤΕ], υποχρεούται και ο ISP να ακολουθήσει με την ίδια ή μεγαλύτερη αναβάθμιση[/b], νομίζω ότι το thread θα σταματήσει εδώ. Αλλά κάτι μου λέει ότι τέτοιος όρος δεν υπάρχει. Εσύ τι λες, υπάρχει? Προσπαθώ να σου πω ότι, ότι τσιμπήσεις καλό θα είναι...τα υπόλοιπα είναι μεγάλα λόγια [στον τίτλο του thread αναφέρομαι που χωρίς δεύτερη σκέψη τον υπερασπίζεσαι] για εσωτερική [δική σου] κατανάλωση. Αυτά, Den iperaspizome kathetws ton titlo toy thread, para to gegonos oti to xrisimopiisa gia ti diki mou prosopikh katanalwsi... Episis den ipa pote oti to ipegrapsa stin simvasi moy alla oute kai oti ipegrapsa eidiki metaxirisi apo tin 4net se periptwsi allagwn, etsi den ine? ps. gia to ''ίδια ή μεγαλύτερη αναβάθμιση'' , milousa eirwnika gia ta 4 kai ta 104mb, afta,
grigas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 ANAKOINVSH OTE Οι ταχύτητες θα αναβαθμιστούν ως εξής: Υφιστάμενες ταχύτητες πρόσβασης (downstream / upstream) Αναβαθμισμένες ταχύτητες πρόσβασης (downstream / upstream) 384/128 kbps 768/192 kbps 512/128 kbps 1024/256 kbps 1024/256 kbps 2048/256 kbps Τα μέχρι στιγμής δεδομένα από το πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης ταχυτήτων πρόσβασης ADSL είναι θετικά και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι μετά το πέρας του πιλοτικού προγράμματος' date=' και μέσα στο φθινόπωρο, ο ΟΤΕ σκοπεύει να αναβαθμίσει τις ταχύτητες σε όλες τις [b']προσβάσεις ADSL[/b] (υφιστάμενες και νέες / χονδρικής και λιανικής), προσφέροντας ταχύτητες έως και 2Mbps, χωρίς καμία αύξηση στα μηνιαία τέλη, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τελικό χρήστη, ιδιώτη ή επιχείρηση. ----------- Aυτη η γυφτια που κανει η φορθνετ μονο στην ελλαδα θα γινοτανε τι θα πει προσφορα και ξεπροσφορα,λιγο πολλοι οι περισσοτεροι εχουνε καποιο πακετο προσφορας στην ανακοινωση λεει οτι το 1024/256 kbps θα γινει 2048/256 kbps αντε μην κατεβουμε ολοι οι αγανακτισμενοι adslaκιδες πορεια στην εκθεση οταν ερθει ο καραμανλης(θα κανουμε και "ειρηνικη καταληψη" στα γραφεια του οτε) μου φαίνεται ότι μερικοί δεν καταλαβαίνετε ότι άλλο πρόσβαση ADSL και άλλο ο ISP.... Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μείνει κάποιος χωρίς internet για αόριστο διάστημα (άναλογα με τις ορέξεις του ΟΤΕ και του κάθε ISP), και για όσους από εμάς το internet είναι απαραίτητο αυτό πολύ απλά δε γίνεται. Η μόνη λύση θα ήταν μία δυνατότητα αναβάθμισης από τον ίδιο τον ISP με καταβολή της διαφοράς στα τρέχοντα τιμολόγια. Κάτι που δεν γίνεται επίσης (λόγω άρνησης provider). αν κάποιος έχει τόοοσο πολύ ανάγκη το internet λόγω δουλειάς τότε 1ον έχει την σύνδεση που του είναι αναγκαία και δεν χρειάζεται σώνει κ καλά τα επιπλέον kbps για τα downloads του 2ον έχει την δικιά του γραμμή και όχι πακέτα διαφόρων ISP.
x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 pedia to thema me prosvasis, isp, ote, otenet, 4net exi lavi telos apo tin stigmi poy gnwrizo anthrwpoys poy aftin ti stigmi apo 1024 exoyn 2048 xoris na ine se prosfora, kai enan allon anthrwpo poy apo 512 toy tin pigan se 1024 pali xoris na ine se prosfora... episis gnorizw enan allon poy eixe pari mia elaxista meiwmeni 512 kai tora ine sta 1024... ( apo prosfora diladi ) mporoume lipon na leme apla anavathmistike kai diplasiastike taxitita... afiste toys akriveis orous poy mperdevoun... etc den wfelei na milame pleon me tetious orous, ftani na katalavainoume o enas ton allo... o kathenas mas exi anagki to internet ligo poli ( to adsl ennoo ) allos gia download, allos gia grigoro browsing, allos gia magia allos gia 1000 kai 2 logous, den ine ekei to thema, alla oute kai sto an ine dikaio i oxi gia merikous... den PREPI na ginopntai DIAKRISIS etsi lipon oute emis tha eprepe na exoume aftin tin antimetwpisi, alla oute kai kapoioi poy dinoun ta maliokefala toys gia mia 384 na pane sta 2048 opos sxoliasan arnitika ( eirwnika ) merikoi. as perimenan na ftinini ligo to internet... ego den ixa adsl wspoy vgike i prosfora apo tin forthnet... kai den mporousa na exo oute downloads megala, oute grigoro browsing, oute magia kai den ixa sto mualo mou kanenan apo toys 1000 kai 2 logous afou den toys gnwriza kan... den ixa gefti dsl ( ksero exo pathiasti poli me afto to thema... ) ps. as perasoume toylaxiston aftoys toys 9 mines poy mas apemeinan me sosta dedomena... Meta mporoume na allaksoume kai etaireia paroxis kai isp kai ola ta alla ta pos-ta-lene... kai tha mas erthi kai pio ftina - me ta simerina dedomena omws, tote tha ginoun alla..... BUSINESS
x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 den milate omos kai anarwtieme....................\
getty Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Τα πράγματα είναι απλά, όσοι είστε στην προσφορά αφού θέλετε ίση μεταχείριση να ζητήσετε να πληρώσετε όσο εκείνοι που δεν πρόλαβαν την προσφορά και να σας διπλασιάσουν. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.- Αν σας διπλασιάσουν έτσι κι αλλιώς είστε τυχεροί, πείτε τους ένα μεγάλο ευχαριστώ και τπτ άλλο.
x_vagos_x Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 afto den legete isi metaxirisi alla isi plirwmi me allous... emeis theloume diplasiasmo opos ki esis pou plirosate kai pirate... den dosate parapano... swsta? e, lipon emeis den prokeite na dosoume ta xrimata pou den dosate eseis epeidi i forthnet exi arxisi na kani ta trela tis... den ine isi metaxirisi alla isa posa... exi megali diafora.... an itheles na paris ftino internet tha perimenes ligo... den to ekanes kai den tha to pliroso ego i kapios alloa apo to idio paketo ps. to ipa kai pio pano min to pezete iperanw... ps 2. den ksero an pareksigithike to post sou kai sorry an afto egine alla... kseris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.