Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οδηγία αφορά τον ΟΤΕ ο οποίος ακόμα ελέγχεται από το κράτος και για αυτό μπορεί να εκδώσει ντιρεκτίβα η ΕΕ.

Οι κοινοτικες οδηγιες δεν μπορουν να απευθυνονται σε ιδιωτικες εταιριες τυπου 4νετ,βιβοδι ουτε να τις υποχρεωνουν σε καθεστως φιλελευθερης οικονομιας.

Θα πρεπει να ενταχθουν στο δικαιο-νομους της χωρας μελους, προκειμενου απο οδηγια,ντιρεκτιβα να γινουν υποχρεωτικος νομος για ολους επιχειρησεις,κρατος,πολιτες.

Αν ο ΟΤΕ ηταν 100% ιδιωτικος δεν μπορουσε να τον απειλησει καμια ντιρεκτιβα και θα μεναμε με τις 384.

Απλα επειδη ο ΟΤΕ ειναι αυτος που εχει τις γραμμες ως ιδιοκτησια και επειδη ακομα ειναι κρατικα ελεγχομενος παρεμβαινει η ΕΕ.

Οι αλλοι θα ακολουθησουν οχι γιατι τους υποχρεωνει η οδηγια της ΕΕ, αλλα γιατι αναβαθμιζοντας ο ΟΤΕ, θα αναβαθμισει και η κορη Οτενετ.Οποτε προκειμενου οι αλλοι ISP να χασουν θα ακολουθησουν.

Καθαρα δλδ απο αποψη οικονομικη, διατηρησης μεριδιου της αγορας.Οχι επειδη φοβηθηκαν το μπαμπουλα της ΕΕ.Πολυ απλα δεν τους αγγιζει μια κοινοτικη οδηγια που παραμενει οδηγια και δεν ενσωματωνεται ως νομους του κρατους.

Τελος και κυριοτερο η ΕΕ δεν ξυπνησε ενα πρωι και λυπηθηκε εμας που εχουμε αργο ευρυζωνικο ιντερνετ.Τα λεφτα που εδωσε κλαιει. Οι τελευταιες κυβερνησεις εχουν απορροφησει τρελα κονδυλια σε επικοινωνιες,ευρυζωνικοτητα,κοινωνια της πληροφοριας, e-government,αλλα η Ελλαδα εχει σκαλωσει στην 384 ως ελαχιστη συνδεση.

Επειδη λοιπον η ΕΕ πληρωσε για να γινουν επενδυσεις και υποδομες τωρα ειπε ειτε κανετε αυτα που υπογραψατε οταν πηρατε τα μπικικινια ή πολυ απλα τα γυρνατε πισω.Επειδη ομως τα φαγαμε και δεν εχουμε να τα γυρισουμε πρεπει να διπλασιασουμε εστω και εικονικα τις ταχυτητες.

Ασχετα αν το υπολοιπο δικτυο θα μπουκωσει γιατι δεν θα αντεξει το προσθετο bandwidth.Ειναι σαν να μεγαλωνουν το δρομο μπροστα απο το σπιτι μας κατα μια λωριδα, αλλα ο κεντρικος στον οποιο καταληγει παραμενει ως εχει.Αποτελεσμα φτανοντας στον κεντρικο δρομο να μπουκωνεις.

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε δεν είμαστε καλά!

Παράπονα αυτοί που αγόρασαν το ΦΟΒΕΡΟ πακέτο της "1ης Ιουνίου";;;; Αυτό που σου έδινε 12 μήνες στα 1024 και εξοπλισμό με περίπου 110 ευρώ;;;;; Με τη λογική σας, γιατί τότε δεν βγήκανε οι συνδρομητές να διαμαρτυρηθούνε και να ζητήσουνε αποζημίωση;;;

Συγνώμη κιόλας αλλά είσαστε ΤΕΛΕΙΩΣ αχάριστοι και ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ και μην αρχίσετε τα περί Ευρώπης γιατί δεν μπορείτε από τη μία να σκαλίζετε τη μύτη σας, να αγνοείτε παντελώς τον διπλανό σας και από την άλλη να μου ζητάτε ευρυζωνικό ιντερνετ επειδή «είστε» ευρωπαίοι!!!

Το ξέρετε πως υπάρχουνε ακόμα άνθρωποι που πληρώνουνε για PSTN επειδή ο ΠΟΤΕ δεν τους δίνει γραμμές ADSL και είναι υποχρεωμένοι να περιμένουνε τουλάχιστον 4 μήνες ή να αναβαθμίσουνε σε ISDN;;; Τι να πούνε και αυτοί;;!

Και συγνώμη κιόλας, αλλά ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ 2048; Η απάντηση είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ:

Για να κατεβάζετε ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και άντε ένας ακόμη λόγος, για αυτούς που θέλουνε να κοκορεύονται πως έχουνε 2048 (βρήκε ο βλάχος τη χαρά του!!!)

Διαφορετικά θεωρώ παράλογο να επιζητάτε 2048 επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε ένα επιπλέον κλάσμα του δευτερολέπτου να σας ανοίξει ένα website!!!!

PS: Συγνώμη για το έντονο ύφος μου αλλά δεν μπορώ τον παραλογισμό και τους τσαμπατζήδες...

Δημοσ.

Εγω εχω να προτεινω μια λυση για να αποφυγετε τη διακοπη της συνδεσης σας αλλαζοντας παροχο.

Εστω οτι ειστε στη Forthnet και θελετε να πατε στη HOL (λεμε τωρα...). Κανετε μια αιτηση διακοπης στη forthnet και υπολογιζετε σε ποσο περιπου διαστημα θα διακοπει. Μια βδομαδα πριν διακοπει, πηγαινετε στη HOL, αγοραζετε ενα προπληρωμενο πακετο και τους λετε οτι εχετε ηδη ενεργοποιημενη γραμμη dsl (και οτι αυτοι οφειλουν απλα να πληρωσουν τον ΟΤΕ, πραγμα το οποιο κανουν ετσι κι αλλιως).

Το μονο που εχετε να χασετε ειναι λιγο χρονο, γιατι ολα αυτα καλο ειναι να γινουν ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και 2-3 μερες απο την παλια σας συνδρομη γιατι λογικα θα επικαλυπτονται για καποιες μερες (αν και αυτο διορθωνεται, αν δε δεχτειτε να παρετε username και password πριν ληξει το προηγουμενο πακετο). Α, και με την προυποθεση οτι εχετε dsl γραμμη μεσω ΟΤΕ, γιατι μεσω Vivodi υπαρχουν αλλες τεχνικες δυσκολιες.

@Pantelis51: Σωστοοος!

Δημοσ.
Ε δεν είμαστε καλά!

Παράπονα αυτοί που αγόρασαν το ΦΟΒΕΡΟ πακέτο της "1ης Ιουνίου";;;; Αυτό που σου έδινε 12 μήνες στα 1024 και εξοπλισμό με περίπου 110 ευρώ;;;;; Με τη λογική σας' date=' γιατί τότε δεν βγήκανε οι συνδρομητές να διαμαρτυρηθούνε και να ζητήσουνε αποζημίωση;;;

Συγνώμη κιόλας αλλά είσαστε ΤΕΛΕΙΩΣ αχάριστοι και ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ και μην αρχίσετε τα περί Ευρώπης γιατί δεν μπορείτε από τη μία να σκαλίζετε τη μύτη σας, να αγνοείτε παντελώς τον διπλανό σας και από την άλλη να μου ζητάτε ευρυζωνικό ιντερνετ επειδή «είστε» ευρωπαίοι!!!

Το ξέρετε πως υπάρχουνε ακόμα άνθρωποι που πληρώνουνε για PSTN επειδή ο ΠΟΤΕ δεν τους δίνει γραμμές ADSL και είναι υποχρεωμένοι να περιμένουνε τουλάχιστον 4 μήνες ή να αναβαθμίσουνε σε ISDN;;; Τι να πούνε και αυτοί;;!

Για να κατεβάζετε ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και άντε ένας ακόμη λόγος, για αυτούς που θέλουνε να κοκορεύονται πως έχουνε 2048 (βρήκε ο βλάχος τη χαρά του!!!)

Διαφορετικά θεωρώ παράλογο να επιζητάτε 2048 επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε ένα επιπλέον κλάσμα του δευτερολέπτου να σας ανοίξει ένα website!!!!

PS: Συγνώμη για το έντονο ύφος μου αλλά δεν μπορώ τον παραλογισμό και τους τσαμπατζήδες...[/quote']

diorthosi : edine 12 mines sta 512 kai mas pane sta 768

1024 THELOUME... :twisted:

ps. den ine sto anigma twn selidwn mono... einai kai sto downloading...

Δημοσ.
1024 THELOUME...

Στείλε τους ένα email για αναβάθμιση στο πακέτο των 1024 με 25?/μήνα. Να δεις πόσο εύκολο είναι να έχεις 1024...

Δημοσ.
Ε δεν είμαστε καλά!

Παράπονα αυτοί που αγόρασαν το ΦΟΒΕΡΟ πακέτο της "1ης Ιουνίου";;;; Αυτό που σου έδινε 12 μήνες στα 1024 και εξοπλισμό με περίπου 110 ευρώ;;;;; Με τη λογική σας' date=' γιατί τότε δεν βγήκανε οι συνδρομητές να διαμαρτυρηθούνε και να ζητήσουνε αποζημίωση;;;

PS: Συγνώμη για το έντονο ύφος μου αλλά δεν μπορώ τον παραλογισμό και τους τσαμπατζήδες...[/quote']

δουλεεις και στην forthnet και στην RIAA?:twisted:

Δημοσ.

17 Iανουαρίου 2006 αγόρασα ADSL in a box 384/128 3+3 μήνες δώρο έναντι 109 euros + ΦΠΑ

στις 16 Ιουλίου 2006 ανανέωσα με Forthnet 1 bill 384/128 3+3 μήνες δώρο έναντι 99 euros + ΦΠΑ

εναλλακτικά είχα την δυνατότητα για αορίστου χρόνου έναντι 19.5/μήνα (μαζί με το ΦΠΑ) ΑΛΛΑ με δέσμευση ενός χρόνου. προτίμησα να τους τα σκάσω και να πάρω την 6μηνη ανανέωση. όταν άκουσα τα περί διπλασιασμού θεώρησα εξαιρετικά απίθανο με ανεβάσει η forthnet στα 768/192 και αρκέστηκα στην ιδέα ότι θα δουλεύει η γραμμή μου "τελικιασμένη". άλλωστε το συμβόλαιό μου αυτό έγραφε : 384/128

Χθες έλαβα ενημερωτικό email από τον ISP μου που έλεγε ότι η ταχύτητα της σύνδεσής μου θα αναβαθμιστεί στα 768/192. Μαγκιά τους και χαρά μου!!!

Προσπαθείστε να καταλάβετε ότι κανένας ISP δεν είναι υποχρεωμένος να αναβαθμίσει τίποτα. Σε τελική ανάλυση, όσοι δεν πληρώνετε στον ΟΤΕ αλλά έχετε συνολικό πακέτο (γραμμή + ISP) δεν δικαιούστε την αναβάθμιση. Η Forthnet (και ο κάθε ISP κατ'επέκταση) μπορούσε κάλιστα μέχρι την λήξη του συμβολαίου σας να δουλεύει με μεγαλύτερο κέρδος. Αλλά δεν το κάνει. ( προσφορά της 1ης Ιουλίου βρώμαγε ότι κάπου εκεί θα κατέληγε)

Σε τελική ανάλυση όποιος θέλει να έχει την μέγιστη ευελιξία, κάνει μια αίτηση στον ΟΤΕ, έχει την γραμμή ΔΙΚΙΑ του και ανά πάσα στιγμή αλλάζει ISP.

Υ.Γ. δεν άκουσα κανέναν να διαμαρτύρεται που ο διπλασιασμός των γραμμών στην περίπτωση του upload της 384 δεν είναι διπλασιασμός αλλά 50% αύξηση.

Δημοσ.
Στείλε τους ένα email για αναβάθμιση στο πακέτο των 1024 με 25€/μήνα. Να δεις πόσο εύκολο είναι να έχεις 1024...

Aγνοείς (σκόπιμα; ) ότι η FORTHnet δεν κάνει με κανέναν τρόπο αναβάθμιση σε πακέτο με δέσμευση, είτε δεχτείς να πληρώσεις διαφορά είτε όχι;

Αν δεν το αγνοείς τότε σίγουρα καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να έχεις 1024 ή 2048 ή οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.

Σε τελική ανάλυση όποιος θέλει να έχει την μέγιστη ευελιξία' date=' κάνει μια αίτηση στον ΟΤΕ, έχει την γραμμή ΔΙΚΙΑ του και ανά πάσα στιγμή αλλάζει ISP.

[/quote']

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μείνει κάποιος χωρίς internet για αόριστο διάστημα (άναλογα με τις ορέξεις του ΟΤΕ και του κάθε ISP), και για όσους από εμάς το internet είναι απαραίτητο αυτό πολύ απλά δε γίνεται. Η μόνη λύση θα ήταν μία δυνατότητα αναβάθμισης από τον ίδιο τον ISP με καταβολή της διαφοράς στα τρέχοντα τιμολόγια. Κάτι που δεν γίνεται επίσης (λόγω άρνησης provider).

Δημοσ.

Τι να πώ ρε παιδιά?

ΉΜΑΡΤΟΝ

Δε φτάνει που πήρατε κάποιο πακέτο υποδιπλάσια μη πώ υποτριπλάσια τιμή εκτός αυτού θα σας κάνουν την όποια αναβάθμιση και γκρινιάζεται κιόλας?Δλδ αυτοί που πληρώνουν σα κύριοι τα μαλλια της κεφαλής τους για τη όποια ταχύτητα τι θα πρέπει να κάνουν.Εμένα αυτο μου δείχνει αχαριστία ,γιατι στο κάτω κάτω ο οποιοσδήποτε provider δεν έχει καμία υποχρέωση να αναβαθμίση καμία σύνδεση άσχετα του τι κάνει ο ΟΤΕ.

Κάθεστε κ κατηγορείται την Forthnet που είναι κατα την άποοψη μου κ κατα την άποψη πολλών η καλύτερη εταιρία αυτη τη στιγμή στην Ελλαδα παροχής ΙΝΤΕΡΝΕΤ , δε μιλάμε απο εξυπηρέτηση ετσι οι άνθρωποι για μένα είναι στα Ευρωπαϊκά πρότυπα .

Και μη ξεχνάμε πως είναι εταιρία κ όχι κοινοφελες ίδρυμα κ κοιτάει να έχει κέρδη για να επιβιώσει.

Όταν πήγες να πάρεις το προνομιακό σου πακέτο φίλε μου ήρθε η Fortrhnet και σου είπε: ναι πάρε το 1mbit me 25? το μήνα κ γω θα στο κάνω 2045?

ΟΧΙ

Γιατί λες λοιπόν πως σε κορόιδεψαν αφου εσυ πληρώνεις το 1mbit ποιο φθηνά απο κάποιον με 512.

Δεν έχω καμία σχεση με κάποια απο τις εταιρίες που αναφερθησαν απλα είμαι πελάτης πλήρως ικανοποιημένος κ μου φάνηκε πολύ άδικο να διασύρεται η Forthnet.

Ελπίζω οι πλεονέκτες να έχετε καταλάβει το λάθος σας και να μη πάει παραπέρα το θέμα γιατί είναι άσκοπο κ άδικο.

Και ο τίτλος είναι τελείος λάθος κ χτυπάει άσχημα μακάρι να μπορούσε να αλλάξει.

Δημοσ.
Aγνοείς (σκόπιμα; ) ότι η FORTHnet δεν κάνει με κανέναν τρόπο αναβάθμιση σε πακέτο με δέσμευση, είτε δεχτείς να πληρώσεις διαφορά είτε όχι;

Επειδή δεν αγνοώ τίποτα (και μάλιστα σκόπιμα) άλλα έχω διαβάσει λίγο παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα, σου προτείνω να διαβάσεις κι εσύ με τη σειρά σου το παρακάτω που αποδεικνύει ότι αν το ζητήσεις μπορεί να γίνει αναβάθμιση ακόμα κι από adsl in a box σε 1024 (έστω κι αν σου πουν ότι σου κάνουν χάρη).

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=43897

Επίσης τι εννοείς δεν γίνεται αναβάθμιση από πακέτο με δέσμευση; Εγώ όταν τέλειωσε το adsl in a box αρχές Ιουλίου, ζήτησα να συνεχίσω στο 1Bill των 384 το οποίο είχε *δέσμευση* ενός έτους για την τιμή των 19.5?. Τέλη του Ιουλίου ζήτησα την αναβάθμιση σε 1024 με τα 25?, πάλι με *δέσμευση*, και μια χαρά έγινε. Αν θέλεις να μάθεις λοιπόν αν γίνεται και για την περίπτωση του adsl in a box και του πακέτου της 1ης Ιουνίου (που νομίζω ότι αυτό έχεις, ή κάνω λάθος; ) μπορείς πολύ απλά να στείλεις ένα email στο [email protected] και να ρωτήσεις τι ισχύει χωρίς να προκαταλαμβάνεις το τι γίνεται και τι όχι...

Δημοσ.
Ε δεν είμαστε καλά!

[/quote']

Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου! Δηλαδή πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι αποδεχόμενοι ότι μόνο οι χαμηλές συνδέσεις είναι φθηνές και για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να πληρώνουμε χρυσάφι; Και να υπάρχουν ΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ όπως εσύ που να υποστηρίζουν τέτοιες αντικαταναλωτικές λογικές;

Αυτά περί αχαριστίας ΜΟΝΟ ως αστεία μπορεί να τα ακούσει κάποιος. Λες και έχουμε πάρει τίποτα φοβερές συνδέσεις των δεκάδων mbit και είπαμε πως δε μας φθάνουν. Για συνδεσούλες κάτω του mbit μιλάμε!

Τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς περί "αχαρίστων", "κακομαθημένων" και "σκαλίσματος μύτης" και "άγνοιας για το διπλανό" στους επιστρέφω με χαρά.

Αν ζητούσαμε ευρωπαϊκές τιμές και υπηρεσίες (και γιατί είναι κακό; ) δε θα διαμαρτυρόμασταν για το πακέτο της 1/6 αλλά για το grand scheme της ελληνικής κατάστασης.

Και η λύση ποια είναι; Η ισοπέδωση όλων γιατί ο ΟΤΕ δεν κατάφερε να καλύψει όλες τις περιοχές; Μπορούμε να κάνουμε κάτι εγώ ή εσύ γι'αυτό εκτός από το να διαμαρτυρόμαστε;

Και συγνώμη κιόλας' date=' αλλά ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ 2048; Η απάντηση είναι ΠΡΟΦΑΝΗΣ:

[/quote']

Το τι θέλει ο καθένας τη σύνδεση του, είτε είναι 512, είτε 1024, είτε 4096 και 16384 είναι προσωπικό του θέμα. Αλλος μπορεί να γουστάρει να κατεβάζει ή να βλέπει streaming video high definition. Aλλος μπορεί να ανταλλάσει τεράστια αρχεία online. Αλλος μπορεί να κάνει βαριά χρήση FTP. Και υπαρχουν πλεόν πολλά sites που ακόμη και 1024 σύνδεση ζορίζεται να τα ανοίξει.

Και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τις ΗΠΑ ή την Ασία για ποιους λόγους νομίζεις ότι ΟΛΟΙ παίρνουν μεγάλες συνδέσεις δεκάδων mbits; Τους είναι άχρηστες νομίζεις και τις παίρνουν μόνο για μόστρα; Μήπως δεν έχεις καταλάβει το μέγεθος και την ποικιλία υπηρεσιών και δυνατοτήτων που δίνει το internet;

Σε κάθε περίπτωση όμως, ΠΟΙΟΣ νομίζεις ότι είσαι εσύ που θα κάνεις τον online μπάτσο και θα κριτικάρεις τον άλλο προκαταβολικά μιλώντας για πειρατεία και "κοκορευόμενους βλάχους";

PS: Συγνώμη για το έντονο ύφος μου αλλά δεν μπορώ τον παραλογισμό και τους τσαμπατζήδες...

Για τσαμπατζήδες να μιλήσεις όταν πρόκειται για κάποιον που πήρε κάτι τζάμπα. Εμας δε μας αγγίζει ο χαρακτηρισμός, διότι ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ κανονικότατα την προσφορά της εταιρίας. Ουτε για χάρη πρόκειται, ούτε για δώρο - ξεκάθαρα πράγματα.

Δημοσ.
Επειδή δεν αγνοώ τίποτα (και μάλιστα σκόπιμα) άλλα έχω διαβάσει λίγο παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα' date=' σου προτείνω να διαβάσεις κι εσύ με τη σειρά σου το παρακάτω που αποδεικνύει ότι αν το ζητήσεις μπορεί να γίνει αναβάθμιση ακόμα κι από adsl in a box σε 1024 (έστω κι αν σου πουν ότι σου κάνουν χάρη).

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=43897

Επίσης τι εννοείς δεν γίνεται αναβάθμιση από πακέτο με δέσμευση; Εγώ όταν τέλειωσε το adsl in a box αρχές Ιουλίου, ζήτησα να συνεχίσω στο 1Bill των 384 το οποίο είχε *δέσμευση* ενός έτους για την τιμή των 19.5?. Τέλη του Ιουλίου ζήτησα την αναβάθμιση σε 1024 με τα 25?, πάλι με *δέσμευση*, και μια χαρά έγινε. Αν θέλεις να μάθεις λοιπόν αν γίνεται και για την περίπτωση του adsl in a box και του πακέτου της 1ης Ιουνίου (που νομίζω ότι αυτό έχεις, ή κάνω λάθος; ) μπορείς πολύ απλά να στείλεις ένα email στο [email'][email protected][/email] και να ρωτήσεις τι ισχύει χωρίς να προκαταλαμβάνεις το τι γίνεται και τι όχι...

Δεν διάβασες παραπάνω και δεν φρόντισες να ενημερωθείς όπως φαίνεται παρόλο που το ισχυρίζεσαι. Εστειλα προ μηνός mail στη FORTHnet για το θέμα αναβάθμισης εντός της διάρκειας του πακέτου.

Μail ερώτησης από μένα:

Θέμα

Αναβάθμιση ΑDSL-in-a-box

Παρατηρήσεις

Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν είναι εφικτό να κάνω αναβάθμιση του

πακέτου της FORTHnet που έχω (προσφορά 1/6/06 - 512/128 - 12μηνη

δέσμευση), σε ανώτερη ταχύτητα με καταβολή του επιπλέον κόστους. Ευχαριστώ.

Μail απάντησης από FORTHnet:

ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Forthnet και τις υπηρεσίες της.

Σας πληροφορούμε ότι το συγκεκριμένο πακέτο που χρησιμοποιείτε δεν επιδέχεται αλλαγές (τροποποιήσεις, αναβαθμίσεις κτλ) πριν περάσει το αρχικό χρονικό διάστημα της προσφοράς (12 μήνες). Συνεπώς, το συγκεκριμένο αίτημά σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν την ημερομηνία λήξης της τρέχουσας συνδρομής σας.

Με εκτίμηση,

xxxxxxx xxxxxxxxx

Eσύ λοιπόν βιάζεσαι και προκαταλαμβάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...