Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι αναβαθμιζουν μεχρι 2mbit γιατι μεχρι ειναι dsl μετα αλλαζει dsl2 κ.λ.π.Δεν σταματανε εκει για να ριξουν αυτους που εχουν 2mbit.

Και ενταξει δεν ειμαστε στο ελεος του provider,μην ακουω τετοια,δεν αγορασαμε σπτιτι για μια ζωη,αγορασαμε κατι το ποιο εχει ημερομηνια ληξησ και θα χρειαστει να αγορασουμε παλι.Οποτε αυτοι ειναι στο ελεος το δικο μας.Λετε να θελουν να χασουν ολους αυτους τους πελατες που εχουν αγορασει το 1/6?αυτοι πρωτα στην 4νετ δεν θα κοιταξουν να ανανεωσουν?αν παιξει μπηνια ομως....ουτε η τελευταια δεν θα ειναι.

Δημοσ.

ok φίλε μου, εγώ είπα ότι είχα να πω

Υ.Γ είμαστε στο έλεος τους για το διάστημα που έχουμε προπληρώσει εννοούσα. Όταν τελειώσει αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουμε πάλι το ίδιο δίλημμα κλπ

Δημοσ.

Aς συνοψίσουμε λοιπόν:

O ΟΤΕ κάνει αναβάθμιση γραμμής επειδή τον υποχρεώνει η ΕΕ.

ΟΙ ISP's που δεν τους υποχρεώνει κανείς, κάνουν αναβάθμιση σε όποιον γουστάρουν Ή δεν κάνουν καθόλου.

Ας μου εξηγήσει κάποιος τον τίτλο του Thread.

Δημοσ.

Πάντως ένα γνωστό μου που έκανε πριν ένα μήνα σύνδεση 1MBit με δέσμευση ενός χρόνου στη Forthnet με το που ενεργοποιήθηκε η γραμμή τον συνδέσανε στα 2Mbit/256KBit, έχει σταθερό dl στα 170KB/s (βρίσκεται και σε περιοχή που ο πΟΤΕ διπλασίασε δωρεάν τις γραμμές κατά το καλοκαίρι).

Τώρα γιατί με εσένα δεν έκαναν κάτι παρόμοιο... :confused:

Δημοσ.

Diladi gia na katalavo oloi aytoi pou fonazoun gia 2mbit grammi einai aytoi poy piran ADSL 1mbit me 10 eyro ton mina kai exoun kai parapono?

Mipos theloun kai me ayto to dekaevro na tous dosoun k 4 mbit grammi?

More kala mas ekanan kai mas eixan tosa xronia me tin pstn ton 56kb/sec

kai tin xrisoplironame..............................

Tetioi pou eimaste KALA MAS EKANAN...

Δημοσ.

oxi me 10 euro piran 512 kai tora toys pane sta 768 anti gia 1024 opos tha eprepe kanonika... diavase to ligo kalitera ws tin triti selida kai tha piasis to noima... apo kei kai pera mperdevontai polles appopsis kai ginete sardam...!

ps. an to dikaioutan den tha ipirxe kanena provlima na gini kai 4 kai 104 mb..,..,...,...,...

Δημοσ.

Βρε Βαγγέλη παιδί μου, έχεις μπερδέψει τα πράματα -μην πω τπτ άλλο. ;)

Αν μας πεις σε ποιό ακριβώς σημείο της σύμβασης που υπέγραψες εσύ και ο όποιος ISP, αναφέρεται ότι: Σε τυχόν διπλασιασμό της ταχύτητας πρόσβασης στο NET [γραμμή ΟΤΕ], υποχρεούται και ο ISP να ακολουθήσει με την ίδια ή μεγαλύτερη αναβάθμιση, νομίζω ότι το thread θα σταματήσει εδώ.

Αλλά κάτι μου λέει ότι τέτοιος όρος δεν υπάρχει.

Εσύ τι λες, υπάρχει?

Προσπαθώ να σου πω ότι, ότι τσιμπήσεις καλό θα είναι...τα υπόλοιπα είναι μεγάλα λόγια [στον τίτλο του thread αναφέρομαι που χωρίς δεύτερη σκέψη τον υπερασπίζεσαι] για εσωτερική [δική σου] κατανάλωση.

Αυτά,

Δημοσ.

Παναγιώτη η οδηγία της Ευρωπαικής Ένωσης μιλάει για διπλασιασμό όλων εξού και ο ΟΤΕ είπε ότι αναβαθμίζει ΟΛΕΣ τις γραμμές...

Για ποιο λόγο να μη κάνουν την αναβάθμιση λοιπόν οι isp για κάτι που ήρθε οδηγία από την ΕΕ?Μας ρίχνουν χρόνια πίσω για να βάλουν μερικά φράγκα στη τσέπη τους...

Για αυτό διαμαρτυρόμαστε...Γιατί το διπλασιασμό δε μας το χαρίζουν...τους το επέβαλαν να μας το κάνουν αλλιώς θα είχε επιπτώσεις το κράτος και ο ΟΤΕ...

Επομένως δεν έχει δικαίωμα η Forthnet και η κάθε Forthnet να κάνει εξαιρέσεις σε ποιους θα διπλασιάσει και σε ποιους όχι...Και αυτό είναι σύμβαση Ευρωπαικής Ένωσης αν σου κάνει και όχι εταιρείας..

Δημοσ.
Παναγιώτη η οδηγία της Ευρωπαικής Ένωσης μιλάει για διπλασιασμό όλων εξού και ο ΟΤΕ είπε ότι αναβαθμίζει ΟΛΕΣ τις γραμμές...

Και επαναλαμβάνουμε ότι ΜΟΝΟ στον ΟΤΕ επεβλήθη κάτι τέτοιο γιατί μόνο ο ΟΤΕ έχει τις γραμμές. Με τη vivodi δεν ξέρω τι παίζει...

Για ποιο λόγο να μη κάνουν την αναβάθμιση λοιπόν οι isp...

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο να κάνουν εφ'όσον δεν τους επιβάλει κανείς τίποτα. Αν το κάνουν είναι μόνο και μόνο πολιτική ανταγωνισμού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...