Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lianise to afto gt dn to ktlva

Σήμερα έχω 1-Bill και επειδή μου την έσπασε η forthnet λέω θα βάλω ή Tellas ή ΟΤΕ. Θα μείνω λοιπόν αν κάνω κάτι τέτοιο τουλάχιστον 1 μήνα χωρίς internet μέχρι να απενεργοποιηθεί και να ξαναενεργοποιηθεί η γραμμή. Αν χρειάζεσαι λοιπόν το internet δεν αλλάζεις ISP γιατί θα περιμένεις κανένα αιώνα ενεργοποίηση (αν υπάρχουν και πόρτες). Στο εξωτερικό αν δεν κάνω λάθος μέσα σε 2-3 μέρες είσαι έτοιμος ενώ εδώ αργά τα ζα. Πώς λοιπόν θα μετακινούμαστε και θα εκμεταλλευόμαστε τις προσφορές/αποδοκιμάζουμε κακή συμπεριφορά όταν εξαιτίας των καθυστερήσεων αυτών πρακτικά όσοι χρειαζόμαστε το internet είμαστε δεμένοι;

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι επειδή η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως, και δεν είδα ως τώρα κάποια συγκεκριμένη απάντηση, ξαναρωτώ

Ως προς το νούμερο "2", που υπάρχει αυτή η επιβεβαίωση (ότι όλες οι προσφορές θα διπλασιαστούν, ανεξάρτητα από το ποσό που δίνει ο καθένας και τη ταχύτητα της σύνδεσης, πχ η τελευταία ondsl kit της Otenet με 26?/μήνα που είναι ακριβώς αντίστοιχη της forthnet), και από ποιες εταιρίες; Γραπτά όμως, όχι φήμες!

ΥΓ, συμφωνώ και με τον getty. Αν ήταν τόσο απλό και εύκολο να φύγεις από ένα isp και να πας σε άλλον από τη μία μέρα στην άλλη, θα ήταν και λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Δυστυχώς όμως, δεν είναι...

Δημοσ.

Εγώ λέω ας περιμένουμε λίγο τις επίσημες απαντήσεις και της Forthnet και των ΟΤΕΝΕΤ και ας κρίνουμε μετά...

Νομίζω έχουν ειπωθεί όλα και από τις δύο πλευρές είτε υπέρ είτε κατά...

Επομένως δεν έχει νόημα...Περιμένω με ανυπομονησία επίσημες απαντήσεις...

Δημοσ.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΣΤΗ FORTHNET:

''Έχω αγοράσει το προνομιακό 1024 και έπεσα ¨θύμα¨ προσφοράς.Έμαθα από εσάς ότι θα διπλασιαστεί η ταχύτητα για όλους τους προηγούμενους πελάτες πλην από όσους είχαν την ατυχία να πιαστούν στον <<ιστό αράχνης>> σας.Γιατί εγώ να μείνω στο 1024 με 12μηνη δέσμευση ,ενώ όσοι έχουν 512 πάει στο 1024 με 5 μήνες::Που είναι λοιπόν η προνομιακή που λέτε::Διώχνετε τους πελάτες και μάλιστα έχω μιλήσει με πολλούς που έχουν ίδιο πρόβλημα. Γι΄αυτό να μην κάνετε διακρίσεις και να δώσετε διπλασιασμό σε όλους ανεξαιρέτως.ΌΧΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΆ ΣΑΣ ΤΡΙΚ. Δώστε λύση:ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!!! ''

AKΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΆ ΜΟΥ!!!!!

Δημοσ.

Αρχικά πρέπει αν γνωρίζουμε οτι οι εταιρείες έκαναν αυτές τις αναβαθμίσεις επειδή τους ''επιβλήθηκε'' από τα στάνταρ της Ε.Ε. Το αρχικό ''σχέδιο'' έλεγε απλά διπλασιασμό των ταχυτήτων χωρίς περιορισμούς... Ξαφνικά άρχισαν οι εξαιρέσεις και τα σου μου κτλ κτλ... :???:

Ο διπλασιασμός είναι το παν για κάποιους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να έχουν γρηγορότερες ταχύτητες... :| Θέλουν να μπορούν να κατεβάζουν άνετα κάποια σοβαρά ποσά ΜΒ και GB και μάλιστα αφού τους δίνεται και η ευκαιρία να το απαιτήσουν γιατί να μην το κάνουν... :evil:

Τώρα αν ξεκινήσουμε να μιλάμε για το αν είναι δίκαιο ή άδικο για κάποιους αυτό θα έλεγε πως είναι ''λίγο'' σαλάτα η κατάσταση αλλά, να μην ανησυχούμε όλα θα ηρεμήσουν και θα σερφάρουμε όπως γουστάρουμε... :-D

Τόσος ντόρος για μια μόνο σύνδεση !!! Φανταστείτε και τι θα γινόταν αν είχαμε πιο πολλές εξαιρέσεις... Δείτε το πιο αισιόδοξα... :oops:

Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις πρέπει να καταλάβουν όλοι πως απλά δεν είναι σωστό από μια από τις σοβαρότερες ( εν μέρει από κάποιους ) εταιρεία παροχής Internet να μην μπορεί να αντέξει αυτά που της επιβάλλονται - χρημτικά μιλάω... Αν είναι δυνατόν... :mrgreen:

Υ.Γ. Πιάστηκαν τα δάχτυλα μου να γράφω... ;-)

Δημοσ.

Οι "εταιρίες" που υποχρεώθηκαν από την ΕΕ, ή και άλλους τοπικούς παράγοντες να διπλασιάσουν τις ταχύτητες, είναι η εξής μία, ο ΟΤΕ. Καμία άλλη δεν υποχρεώθηκε, απλά ακολουθούν...

Δημοσ.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΣΤΗ FORTHNET:

''Έχω αγοράσει το προνομιακό 1024 και έπεσα ¨θύμα¨ προσφοράς.Έμαθα από εσάς ότι θα διπλασιαστεί η ταχύτητα για όλους τους προηγούμενους πελάτες πλην από όσους είχαν την ατυχία να πιαστούν στον <<ιστό αράχνης>> σας.Γιατί εγώ να μείνω στο 1024 με 12μηνη δέσμευση ' date='ενώ όσοι έχουν 512 πάει στο 1024 με 5 μήνες::Που είναι λοιπόν η προνομιακή που λέτε::Διώχνετε τους πελάτες και μάλιστα έχω μιλήσει με πολλούς που έχουν ίδιο πρόβλημα. Γι΄αυτό να μην κάνετε διακρίσεις και να δώσετε διπλασιασμό σε όλους ανεξαιρέτως.ΌΧΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΆ ΣΑΣ ΤΡΙΚ. Δώστε λύση:ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!!! ''

AKΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΆ ΜΟΥ!!!!![/quote']

afto poy to estiles...? piges sto site kai epikinonia i se kapio allo mail?

skopevo na akoloythiso to paradigma sou kai nomizo tha vro to dikio moy...!

Δημοσ.

ναι στην επικοινωνια το εστειλα αλλα λεω να το στειλω και στις αλλες διευθυνσεις της @forthnet.gr που εχει για να σιγουρευτω οτι θα το δουνε!!!

Δημοσ.

Δε χρειάζετε σε πολλές...οι υπεύθυνοι και για να κάνουν κάποιες κινήσεις είναι η διεύθυνση επικοινωνίας [email protected].

Αν θες να σαι σίγουρος στείλε και στις πωλήσεις ή τεχνική υποστήριξηκαι πιστεύω είσαι κομπλε..

Δημοσ.

Διπλασιασμό σε όλους ανεξαιρέτως; Σιγά να μην αναβαθμίσουν και αυτόν που έχει τώρα 4mbps σε 8...

Δεν κάνουν κανένα διαφημιστικό τρικ. Σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή (τη στιγμή που αποφασίζεις κάνεις/ανανεώσεις σύνδεση adsl) αντιμετωπίζεις το δίλημμα, ποια προσφορά να πάρεις. Η μία ένας λέει 1024 για ένα χρόνο και η άλλη 512 για 6 μήνες.. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου. Είτε θα ρισκάρεις το καλύτερο για 1 χρόνο είτε θα πάρεις την 512 για 6 και μετά βλέπουμε... Εάν πάρεις την 6μηνη τότε είσαι ανοιχτός στις νέες προσφορές που μετά από 6 μήνες μπορεί να είναι η 2mbps με τα ίδια λεφτά. Εάν διάλεξες την 1024 ας πρόσεχες να μην υπέγραφες για 1 χρόνο. Είσαι αποκλειστικά στο έλεος του παροχέα σου αν θέλει να σου κάνει τη χάρη να σε αναβαθμίσει.

Δεν είναι διαφημιστικό τρικ αυτό. Αυτό είναι businness.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...