Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia thn prosfora 512 me 10E pou phge 768 anti 1024 h monh ypo8esh pou mporw na kanw einai h e3hs:

1) H prosfora einai katw toy kostoys gia th forthnet. To ekane mono gia na parei pososto ap'th pita ths agoras kai tpt allo.

2) Otan edwse 512 me 10E eprepe na plhrwnei ston OTE th 2h klash sta pagia (h 1h htan h 384, h 2h 512 ktl). Alla eixe kata nou thn ay3hsh pou 8a ekane o OTE kai eixe skopo na perasei aytous toys syndromhtes sthn 1h klash! Kai epeidh einai h 768, toys paei ekei. Fysika o logos einai oti ths erxetai fthnotera h grammh, kai mpainei ligotero mesa.

Isws na mh perimenan oti 8a poulousan tosa polla koutia ekeinh th mera kai gia na periorisoun th xasoura to pane sta 768.

Opws kai na'xei paidia, edw 8a'maste, 8a deite oti kaneis isp de 8a dwsei me 25E 2mbit, oute 1024 me 10E sto diktyo OTE. Ena paidi parapapw rwthse poios isp exei dwsei grapth yposxesh gia anaba8mish sthn anaba8mhsh. H apanthsh einai aplh: KANEIS.

K opws eipa, alloi 8a plhrwnoun thn 1mbit mexri telos toy etoys pros 43E (HOL), alloi mphkan se aoristoy a8ela toys (OTENET) kai anti 26E plhrwnoun 87E, alloi plhrwsan kai phran ta apayta toys me th xrewkopia (SPARKNET) alloi prospa8hsan na ekmeytalleytoun dwrean anaba8mish (TELLAS) me paramonh 1 etoys kai otan eftanan ekeines oi meres ma8ainan oti aforouse mono to ISP meros kai oxi th grammh.

Oi mpinies den periorizontai se enan isp dystyxws. Thn epomenh fora, parte grapta ayto pou sas yposxontai kai tripste toys to sta moutra.

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok wreos, ksekatharos kai swstos se MERIKA simeia, se alla pali diafonoume...

opos kai na xei i 4net sxoliastike

perimenoume neotera...

Δημοσ.

ολες οι εταιρειες εξαρτιουνται απο εμας και αμα καταλαβουν οτι μπορει να χάσουνε ένα μέρος των πελατών της, μπορεί να μας δώσουν και 4ΜΒ στην τιμή των 25ευρώ.

Δημοσ.

Πρεπει να καταλαβουμε το εξης: Χαρη μας κανουνε που αναβαθμιζουν τις συνδεσεις, απο τη στιγμη που δεν προβλεπεται κατι τετοιο στις συμβασεις που ολοι μας εχουμε υπογραψει.

Αυτο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι να μην ξανααγορασουμε συνδεση απο αυτην την εταιρεια, η οποια δεν ακολουθησε η ακολουθησε μερικως την αναβαθμιση. Αυτος ειναι ο μονος -νομιμος- τροπος να αντιδρασουμε και πιστεψτε με οι εταιρειες σε κατι τετοια δινουν σημασια -αν δε δωσουν θα κλεισουν...

edit: Προφανως συμφωνω με τους δυο παραπανω.

Δημοσ.

den tha mporouse na exi ipografi afto stis simvasis mas afou otan tis ypografame den ipirxe kan i idea oti tha gini afto... ara den mas kanoun xari alla prospathoun na anevasoun tin xwra sta evrwpaika epipeda, ap' oti fenete me kapies ellipsis...

anyway einai kako gia tin etereia na tin sxoliazoun arnitika giati XANI PELATES kai afto den tin wfelei se tpt. etsi se ligo kairo tha ginoun oles oi sindesis opos provlepotan na ginoun

384<512 512>1024 kai 1024>2048

kai vlepontas kai kanontas...

Δημοσ.

πρέπει να καταλάβεις κάτι.ότι δεν μας κάνουν καμία απολύτως χάρη..Απλά δεν μαζεύουν κόσμο άλλο και με αυτό το διαφημιστικό τρικ μαζεύουν κορόιδα εμένα, εσένα, όλους μας..

Δημοσ.

Όσο χρειάζεσαι ένα μήνα+ για να αλλάξω ISP παροχέα γραμμής εγώ δε θα έχω καταναλωτική συνείδηση γιατί χρειάζομαι το internet... Αφού η ΕΕΤΤ έχει γίνει μαριονέτα και δεν έχει κανένα αποτελέσμα για να διευκολυνθεί η κινητικότητα τι να πεις...Όσο οι ρυμιστικές αρχές **βαράνε αυτά θα είναι τα χάλια του ευρυζωνικού internet.

Δημοσ.
ολες οι εταιρειες εξαρτιουνται απο εμας και αμα καταλαβουν οτι μπορει να χάσουνε ένα μέρος των πελατών της, μπορεί να μας δώσουν και 4ΜΒ στην τιμή των 25ευρώ.

Μα τι είναι αυτά που λέτε; Είναι ποτέ δυνατόν μια εταιρεία να κάνει κάτι τέτοιο όπου το κόστος των υπηρεσιών της να είναι 3πλάσιο από τα έσοδά της;

Διάβασα πολλές γνώμες εδώ πέρα και έχω να πω ότι ο Έλληνας είναι μέγας φθονιάρης του διπλανού του. Το όλο θέμα είναι δηλαδή το εξής; "Γιατί ο διπλανός μου που πήρε το in-a-box ξεκάρφωτη μέρα να έχει την ίδια ταχύτητα με εμένα που σκοτώθηκα να αγοράσω όταν έκανε την τρομερή προσφορά; Αντί να παραπονιόμαστε που σε άλλες χώρες έχουν 1mbps για την πλάκα, παραπονιόμαστε για τους διπλανούς μας.

Εγώ έχω να πω ότι η forthnet είναι πολύ καλή εταιρεία και δε με έχει απογοητεύσει ποτέ και δεν το κάνει ούτε τώρα. Πριν από 7 μήνες αγόρασα το dsl in a box plus 384/128 και το έκανα ανανέωση για άλλους 6 αλλά μια αναβάθμιση δε θα με χάλαγε αφού έχουν πέσει οι τιμές. Όμως δεν είναι κάτι που απαιτώ εφ'όσον το συμβόλαιό μου λέει 384/128 για άλλους 5 μήνες... Εάν θελήσει η καλή forthnet ας μου ανεβάσει κι εμένα την ταχύτητα. Το ότι αυτή τη χάρη την έκανε ήδη σε ένα διπλανό δε σημαίνει ότι υποχρεούται να την κάνει και σε μένα! Θα κάνει ότι τη συμφέρει εφ'όσον δρα έξω από συμβόλαια κι εμείς θα ελπίζουμε να είμαστε στους τυχερούς.

Υ.Γ για να μην πω για τον άλλο φίλο που είπε ότι είχε τόσο καιρό 1024 μόνο και μόνο επειδή άνηκε στο πιλοτικό.. Τι λε ρε μεγάλε δηλ. για πόσο εσύ θες ακόμα να ανήκεις σε πιλοτικό; Μέχρι να βγει η 4mbps στην τιμή του 384 ή ούτε τότε;

Δημοσ.

Δηλαδη λες οτι ο ΟΤΕ -οχι η ΟΤΕνετ- ειχε αναγκη πελατων και σαν διαφημιστικο τρικ αυξησε τις ταχυτητες? Εδω δεν προλαβαινει με τους συνδρομητες που εχει. Απλα εγινε στα πλαισια εναρμονισμου με οσα ζηταει η ευρωπαικη ενωση.

Αυτο που λες θα ταιριαζε αν αποφασιζε μια μονο εταιρεια να αυξησει τις ταχυτητες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...