dandri Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια για μενα η forthnet εκανε μεγαλη απατη και εμενα με πιασαν κοροιδο!!μεχρι χθες που εγινε η συνδεση μου (προνομιακο 1024)μου ελεγαν οτι θα διπλασιαστει και θα ειχα 2048 και σημερα μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο αν αυτο δεν ειναι απατη τοτε ποιο ειναι??δηλ με βαλανε να κανω 12μηνη δεσμευση για να εχω 1024 και καποιος που εκανε για 512 θα γινει 1024και θα εχει το πακετο που ειναι 5μηνο!!!τους εστειλα 3 email και αν δεν θελουνε να μου την κανουν 2048 να μου την κανουν 512 να φυγω να παω στην otenet που τουλαχιστον αυτη απο οτι εμαθα θα το διπλασιασει το πακετο της kit!!οσοι θελουνε και οσοι την πατησανε σαν κι εμενα να στειλουν email μηπως και αλλαξουν την αποφαση τους!! Και εγω το προνομιακο 1024 πηρα & η forthnet μου διπλασιασε την ταχυτητα
GeorgeChios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καβαλα ακομα τιποτα...... Η Forthnet μου λεει οτι με εχει αναβαθμισει απο το προνομιακο 1024 σε 2048, ομως μεσα στο λογαριασμο μου συνεχιζει και λεει προνομιακο 1024. Ετσι λεει σε ολους ????
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Παντως σημερα ειναι η 1η μερα μετα απο παρα πολυ καιρο που η συνδεση μου συμπεριφερεται σαν 2048...ελπιζω να μην ειναι κατι παροδικο.
chatasos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καβαλα ακομα τιποτα...... Η Forthnet μου λεει οτι με εχει αναβαθμισει απο το προνομιακο 1024 σε 2048, ομως μεσα στο λογαριασμο μου συνεχιζει και λεει προνομιακο 1024. Ετσι λεει σε ολους ???? Αυτό είναι φυσιολογικό για την ώρα....δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Κάποια στιγμή θα αλλάξει και αυτό, η ταχύτητά σου όμως έχει ήδη αλλάξει.
jimjim352 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Η forthnet μπορει να τελειωσε τις αναβαθμισεις των συνδρομών, οχι ομως και ο ΟΤΕ Σημερα μιλησα με Forthnet και μου ειπαν οτι ο ΟΤΕ μέχρι της 21/11/2006 θα εχει τελιώσει με τις αναβαθμισεις των γραμμων. Αρα υπομονη!!! Εδώ μπορειτε να δειτε αν εχει αναβαθμιστει η γραμμη σας http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp?
greeneye Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 nai i forthnet teliose oristika. kai emena leei 512 akoma eno exo 1024. Apla den allaxan akomh ta info tou kathenos,typiko entelos.
thanos75x Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω τους εστειλα ενα φαξ την προηγουμενη εβδομαδα και ζητούσα απο 42e που πληρωνω ανα μήνα να μεταβώ στα 25e αφού πρώτα συνεννοηθηκα τηλεφωνικως (μου ειπανε οτι τωρα πια ειναι εφικτο γιατι πρωτα ελεγαν πως δεν γινεται) με το κεντρο εξυπηρετησης πελατων forthnet. Ειχα 1024/256 προνομιακο και απο 29 αυγουστου ειχε γινει 2048/256 αλλα μου φαινονταν πολλα τα 84 το διμηνο τη στιγμη που ολες οι προσφορες επαιζαν γυρω στα ~25e. Βέβαια αλλες μερες κατεβαζω με 195 αλλες με 160 και καμια φορα παει κατα διαολου και ειναι πιο αργη και απο isdn 128... Τι να κανουμε ομως υπομονη...
thodoras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εμενα η forthnet με αναβαθμισε στα 2mbit απο 1 που ειχα,αλλα ο οτε ακομα τιποτα,περιμενω... Γενικα οι περισσοτεροι στο περιμενε ειμαστε ακομα...:-?
caveneo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς βλέπεις αν αναβαθμίστηκε η σύδεση σου από τον παροχέα. Έχω Forthnet 1Mbit. Πρέπει να στείλω στη Forthnet; Ο ΟΤΕ πάντως εδώ δεν έχει αναβαθμίση τίποτα.
thodoras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς βλέπεις αν αναβαθμίστηκε η σύδεση σου από τον παροχέα. Έχω Forthnet 1Mbit. Πρέπει να στείλω στη Forthnet; Ο ΟΤΕ πάντως εδώ δεν έχει αναβαθμίση τίποτα. Απο την forthnet εχεις ηδη αναβαθμιστει.Η forthnet τελειωσε τις αναβαθμισεις της στις 11/09.
dandri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς βλέπεις αν αναβαθμίστηκε η σύδεση σου από τον παροχέα. Έχω Forthnet 1Mbit. Πρέπει να στείλω στη Forthnet; Ο ΟΤΕ πάντως εδώ δεν έχει αναβαθμίση τίποτα. Αν εχεις αναβαθμιστει απο την Forthnet το βλεπεις μεσα απο το μενου του modem που εχεις. Αν θελεις να δεις αν ο ΟΤΕ σε εχει αναβαθμισει το βλεπεις απο εδω: http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp στιγμη που ολες οι προσφορες επαιζαν γυρω στα ~25e Υπαρχουν & προσφορες κατω των 25 €, οπως της vivodi με το dslcube με 19.80 € για 5 μηνες.
caveneo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω του Linksys WAG354G. Στο DSL Status με έχει ακόμη 1024Kbps. Το συμβόλαιο που έχω είναι το ADSL 1 Bill. Καλύπτεται αυτό από την αναβάθμιση;
costas ioannoy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εγω το ιδιο με forthnet adsl in a box (απο Ιουλιο) δεν μου δειχνει να εχει αναβαθμιστει παραμενει 512 στο dsl connection information με crypto f200. Θα μου γινει 1024 οταν γινει η αναβαθμισει απο τον ΟΤΕ ή επρεπε ηδη να μου δειχνει την αναβαθμισμενη συνδεση; Πρεπει να στειλω κανενα mail στη Forthnet αφου ανακοινωσε οτι τελειωσε τις αναβαθμισεις; Υπαρχει κανενας απο Κορινθο που να εχει αναβαθμιστει;
Adam164 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ θεσσαλονίκη, και ακόμα περιμένω. Είχα ρωτήσει στν ΔΕΘ την 4νετ, και μου είπαν μέχρι 20 Σεπτεμβρίου... Στο δρόμο είναι η αναβάθμιση, έρχεται, βρήκε κίνηση και καθυστέρησε... Σε άλλες οδούς του δήμου (Συκιές) έχει γίνει η αναβάθμιση κ εγώ έμεινα με την χαρά...
KaizerSoze Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Και γω με Ιουλιατικο (οχι την προσφορα της 1/6 ) ιν-δε-μποξ στα 384,Νεο Ηρακλειο και ακομα περιμενω Για να περνουμε κανα τηλεφωνο σιγα-σιγα Βασικα ρε παιδι μου η αληθεια ειναι οτι το εργαλειο του ΟΤΕ λεει οτι ακομα ΔΕΝ εχει αναβαθμισθει,το ερωτημα παραμενει ομως 1. Το modem cryptof200 θα μου δειξει απο το controlpanel του ποτε θα γινει αναβαθμιση? 2. Η Forthnet μπορει να μου πει αν απο την πλευρα της εχει γινει η αναβαθμιση? Προφανως θα παρω μια και τους ΠΟΤΕτζηδες να μαθω αν και ποτε θα αναβαθμιστει η γραμμη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.