alcemist Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 μια που αναβαθμήστηκε και η σύνδεση μου πριν 4 μέρες (πατήσια) θέλω να ρωτήσω το εξής: ποιο είναι θεωρητικά η μέγιστη ταχύτητα για 768/192 σε kbs/sec. Μέχρι στιγμής το μέγιστο που έχω δει είναι 63/18 αλλά μου φαίνεται λίγο. βέβαια είναι γνωστό ότι τα dslam πατησίων/γαλατσίου είναι φίσκα αν και βλέπω μικρά βήματα βελτίωσης με τον καιρό
k_antoni Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 768/8= 96kb/s μη στεναχωριέσαι όμως, στη Ναμίμπια, στη Ζάμπια και στο Καμερούν δεν έχουν καθόλου σχεδόν adsl... είμαστε οι πρώτοι στην Αφρική που έχουμε τόσο γρήγορες συνδέσεις
qspock Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 768/8= 96kb/s μη στεναχωριέσαι όμως, στη Ναμίμπια, στη Ζάμπια και στο Καμερούν δεν έχουν καθόλου σχεδόν adsl... είμαστε οι πρώτοι στην Αφρική που έχουμε τόσο γρήγορες συνδέσεις Δεν εχουν λες? Εισαι σιγουρος? Η μηπως εχουν aDSL 2 και ουτε για πλακα δε μας παιρνει να κοροιδευουμε? Το μονο σιγουρο ειναι οτι μια μεση ευρωπαϊκη χωρα μπορει ανετα να κοροϊδευει λεγοντας "Στην Ελλαδα εχουν DSL 768" Στην Ελλαδα αν πουν ειναι μεσα σιγουρα. Ουτε Καμερουν ουτε Ζιμπαμπουε. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
qspock Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει η γραμμή να καταργηθεί και να επανεργοποιηθεί. Αφού το ίδιο πράγμα θα είναι μετα. Άλλωστε το φοιτητικό πακέτο που θα βάλω είναι 768/192. Αυτό ακριβώς λέει στο control panel του modem. Αυτή είναι η ταχύτητα της γραμμής μου. Τυπικα ετσι ειναι η διαδικασια με τα πακετα που περιλαμβανουν DSL γραμμη + Internet Provider. Ληγουν ή τα ανανεωνεις στην ιδια εταιρεια. Αφου αλλαζεις εταιρεια λογικα θα μπορουσες να απευθυνθεις στην καινουργια για αυτο και να τους ρωτησεις τι γινεται σε αυτη την περιπτωση. Φυσικα και θα σου πουν οτι πρεπει να διακοπει η γραμμη, εκτος αν μιλουσαμε για την ιδια εταιρεια, αλλα αφου η forthnet δεν παρεχει φοιτητικο (το οποιο συμφερει με τα χιλια) πρεπει να γινει η διαδικασια απο την αρχη. Αν θες μπορεις να στειλεις fax διακοπης της γραμμης στον πΟΤΕ (υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος που μπορουν να σου τον δωσουν και οι της forthnet) για να επισπευσεις τη διαδικασια, αν και αυτο ειναι υποχρεωση της forthnet γιατι η διακοπη της γραμμης ειναι κατι που προβλεπεται στο συμβολαιο του πακετου σου. Προσεχε μην την πατησεις γιατι αν καταλαβουν οι της forthnet οτι θες να την κανεις θα σου υποσχεθουν λαγους με πετραχιλια για να μη σε χασουν.
k_antoni Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το μονο σιγουρο ειναι οτι μια μεση ευρωπαϊκη χωρα μπορει ανετα να κοροϊδευει λεγοντας "Στην Ελλαδα εχουν DSL 768" Μα δεν είναι το θέμα να χουμε μόνο ονομαστική ταχύτητα... μας κόβουν κ bandwith τα νουμόπανα... σόρυ :oops: "ΡΕ προθυπουργέ, πούλα το το ρημάδι στους βούλγαρους, είναι που ναι μπ*υρδέλ*, έχουμε αρκετά στη χώρα!!!!"
mixalis8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον... πήγα εχθές στην έκθεση και μου είπαν πως αρχές του 2007 θα υπάρχει κάλυψη 80% στην ελλάδα με το ιδιοτικό δίκτυο της forthnet απο οπτικές ίνες και πως θα μπορείς (μάλλον) να έχεις 4Mbit σύνδεση με μόνο 25Euro το μήνα....
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον... πήγα εχθές στην έκθεση και μου είπαν πως αρχές του 2007 θα υπάρχει κάλυψη 80% στην ελλάδα με το ιδιοτικό δίκτυο της forthnet απο οπτικές ίνες και πως θα μπορείς (μάλλον) να έχεις 4Mbit σύνδεση με μόνο 25Euro το μήνα.... Σε ποια εκθεση πηγες ???? :neutral: :neutral:
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλλον στη ΔΕΘ εννοεί... Σωστα....Με μπερδεψε το προφιλ του που λεει : Κατσαβραχα !!!!! :-D
agoraki_23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Η Forthnet έχει δηλωσει ότι όλες οι συνδέσεις θα αναβαθμιστούν μέχρι τη Παρασκευή αυτή σωστά?15-9. Αν ο ΟΤΕ δεν σε έχει αναβαθμίσει ακόμα όμως θα υπάρχει καμιά διαφορά? Και πως καταλαβαίνεις ότι σου αναβάθμισαν τη σύνδεση? Χωρίς να αναβαθμιστείς από ΟΤΕ?
aGka8l Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Η Forthnet έχει δηλωσει ότι όλες οι συνδέσεις θα αναβαθμιστούν μέχρι τη Παρασκευή αυτή σωστά?15-9.Αν ο ΟΤΕ δεν σε έχει αναβαθμίσει ακόμα όμως θα υπάρχει καμιά διαφορά? Και πως καταλαβαίνεις ότι σου αναβάθμισαν τη σύνδεση? Χωρίς να αναβαθμιστείς από ΟΤΕ? den to katalaveneis
chatasos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Η πλειοψηφία των συνδέσεων της Forthnet έχουν αναβαθμιστεί εδώ και κάποιες μέρες (εκκρεμούν ελάχιστες ακόμα και αυτές δεν αφορούν τους απλούς συνδρομητές). Για την ώρα, στην σελίδα που βλέπετε τα στατιστικά χρήσης (http://www.forthnet.gr/templates/viewcontenttmch.aspx?c=10004287) ΔΕΝ θα εμφανίζεται η νέα ταχύτητα, αλλά αυτή που είχατε πριν την αναβάθμιση. Λίας συντόμως θα μπορείτε να το δείτε και από εκεί όμως. Για να σιγουρευτείτε ότι έχετε αναβαθμιστεί, μπορείτε να ελέγξετε πρώτα από την σελίδα του ΟΤΕ ότι έχει τελειώσει η αναβάθμιση της γραμμής στην περιοχή σας και έπειτα (εφόσον έχει αναβαθμιστεί η γραμμή σας) μέσω της τηλ. υποστήριξης της Forthnet να μάθετε τι έχει γίνει με την συνδρομή σας.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Καποιο λακο εχει η φαβα...γιατι αμα ισχυει αυτο που λεει ο φιλος chatasos και που εχω δει να λενε και πολλα παιδια σε αλλα φορουμ τοτε μου ειναι αδιανοητο απο τη στιγμη που ο ΟΤΕ με εχει αναβαθμισει απο τις 27/8 σε 2048 να πιανω στα speedtests τετοιες ταχυτητες Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 222.48Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 510.58kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Αυτο που με κανει καχυποπτο ειναι το "Για την ώρα, στην σελίδα που βλέπετε τα στατιστικά χρήσης (http://www.forthnet.gr/templates/vie...spx?c=10004287) ΔΕΝ θα εμφανίζεται η νέα ταχύτητα, αλλά αυτή που είχατε πριν την αναβάθμιση. Λίαν συντόμως θα μπορείτε να το δείτε και από εκεί όμως."
chatasos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν υπάρχει κάτι καχύποπτο στο παραπάνω. Απλά η συγκεκριμένη σελίδα της Forthnet εμφανίζει το όνομα της υπηρεσίας που ανήκεις (το οποίο είναι απλά μια περιγραφή) και όχι το είδος της (το οποίο εκφράζει την πραγματική ταχύτητά της). Όταν αλλάξει και το όνομα (το είδος είναι αυτό που έχει αλλάξει), τότε θα μπορείς να το δεις και εκεί. Στην περίπτωσή σου, αν ο ΟΤΕ έχει τελειώσει την αναβάθμιση στην περιοχή σου (σύμφωνα με την σελίδα στο oteshop), θα άρχιζα να ανησυχώ...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι ηδη εχω αρχισει να ανησυχω φιλε μου και γιαυτο ηδη εστειλα mail στην Forthnet... Θα προσπαθησω να τους μιλησω και τηλεφωνικα αλλα πιο ευκολα πιανεις το Τζοκερ παρα τους πετυχαινεις στο τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.