Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aποκτούν το δικαίωμα περαιτέρω δωρεάν διπλασιασμού της ταχύτητάς τους, εφόσον επιλέξουν ευρυζωνική πρόσβαση μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της FORTHnet, όταν αυτό γίνει διαθέσιμο στην περιοχή τους.

Aπ οτι βλέπω κ αν δε κάνω λάθος μιλάει για το ιδιοκτητο δικτυό της που δε νομίζω πως κάποιος ανήκει σε αυτό ακομα.

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγχαρητήρια στη φορθνετ. έκανα την αάτηση για ενεργοποίηση του adsl στις 30 Αυγούστου και η γραμμή μου ήρθε σήμερα στις 6 Σεπτεμβρίου

Δημοσ.

εμέα έκανε έναν ολόκληρο μήνα να ενεργοποιηθεί... Μάλλων ανήκεις στην μειωνότητα φίλε darkwalker

Δημοσ.

εΕγώ πάντως είμαι Χερσόνησσο... Μάλλον χρησιμοποιω το dslam Ηρακλείου... Ένας μήνας ξαναλέω...

Δημοσ.

καλησπέρα. θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. μέχρι πριν λίγες μέρες είχα ΑDSL από forthnet με ταχύτητα 384 όπου τέλειωσε η εξάμηνη συνδρομή. όμως ακόμα η γραμμή ADSL είναι ενερεγοποιημένη.Επειδή θέλω να βάλω το φοιτητικό του ΟΤΕ πρέπει να περιμένω να καταργηθεί η γραμμή που ενεργοποίησε η forthnet και να ξανακάνω ενεργοποίηση από τον OTE ή μπορώ πάνω σε αυτή τη γραμμή να βάλω σύνδεση από άλλη εταιρία (ΟΤΕ φοιτητικό ή ας πούμε ΟΤΕ 1024); Επίσης οι ταχύτητες στο φοιτητικό είναι κανονικές; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η γραμμή πώς ξέρεις ότι υπάρχει ακόμη ;

ΓΡΑΜΜΗ δίνει μόνο ο ΟΤΕ

ΣΥΝΔΕΣΗ είναι τα πακέτα adsl που δίνουν όλοι...

άρα αν είναι ενεργοποιημένη η γραμμή σου ( που νομίζω σε λίγες μέρες θα πάψει να είναι ( νομίζω ) ) θα μπορείς να έχεις adsl

ΑΛΛΑ : Αν έχεις την 384 γραμμή, θα πρέπει να έχεις και 384 σύνδεση αλλιώς δεν θα έχει νόημα... Πχ με 1024 σύνδεση και 384 γραμμή δεν θα πιάνεις 1024 αλλά 384 γιατί αυτό σε περιορίζει...

Ένα άλλο πχ με εμένα... Ο οτε με αναβαθμίζει από 512 σε 1024 αλλά η σύνδεσή μου είναι ακόμα 512, απλά θα πιάνω τέρμα την 512 και όχι 1024... το αντίστροφο από το άλλο παράδειγμα που σου είπα...

υ/γ : μάλλον η γραμμή σου θα σταματήσει να είναι ενεργή, από κει και πέρα θα πρέπει να κάνεις αίτηση για νέα ΣΥΝΔΕΣΗ και θα συννενοηθείς με τον provider σου για να γίνει η ενεργοποίηση

Δημοσ.

Οταν ληγει ενα πακετο (πχ ADSL in a BOX) η γραμμη παραμενει 10 εργασιμες ανοιχτη, ισως και παραπανω. Ενδεχομενως να σε παρουν τηλεφωνο απο forthnet για να σε πεισουν να ξανακανεις συνδεση μαζι τους υπο την πιεση του χρονου μη ληξη η γραμμη... Αυτο ειναι καθαρα προωθητικο τρικ, ας ληξει η γραμμη, ουτως η αλλως πρεπει να γινει αυτο αφου θες να αλλαξεις provider και ταχυτητα (και καλα κανεις στην προκειμενη περιπτωση).

Επειδη βλεπω ξεφυγε λιγακι το θεμα παραπανω, να πω οτι πλεον η fothnet νεργοποιει νεες συνδεσεις σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα, και εγω ξερω παρομοια περιπτωση και μαλιστα στη Δραμα. Μαλλον δεν ειναι τυχαιο το γεγονος και πιθανως να εχει να κανει με τους διπλασιασμους απο τον πΟΤΕ. Ισως τρεχει να προλαβει τους νεους πελατες υπο τον φοβο μην αλλαξουν γνωμη ισως οχι.

Σιγουρα ομως, ενα αρνητικο που παρατηρησα και παραδοξως δεν εχει αναφερθει ειναι το εξης:

Πλεον ολα τα πακετα in-a-box της forthnet σε υποχρεωνουν να κλεινεις συμβολαιο για 1 χρονο. Πανε εκεινα τα 6μηνα πακετακια της forthnet. Με προσχημα την διπλασια ταχυτητα πλεον, καταργηθηκαν τα πακετα ως πακετα και γινανε "πακετα"-συνδρομες! Και μαλιστα συνδρομες κατα το ημισι που ειναι ακομα χειροτερο αφου προκειται για το 2ο μισο οπου δε ξερεις τι θα υπαρχει στην αγορα. Δεν λεω οτι δε το κανουν και οι αλλοι, αλλα δεν προτιμουσαμε τους αλλους για αυτο τον λογο.

Μια φορα κι εναν καιρο ηταν μια κορυφαια σε προσφορες aDSL εταιρια, και την λεγαν forthnet...

Δημοσ.

τώρα άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...

έλα όμως που ο καίριος νεανίας γιγνώσκει κι έταιρον παράδρομον...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αρχικα. Η γραμμή μου είναι ακόμη ενεργοποιημένη και το καταλαβαίνω από το control panel του modem F200 crypto όπου λέει ADSL connection established. Επίσης συμφωνώ απόλυτα για τα 12μηνα πακέτα. Εγώ που δεν θέλω 2048 ή 768 για 12 μήνες που έχει η forthnet γιατί να κάνω ανανέωση. Ούτε θέλω να κάνω εξάμηνο με περίπου 30 euro το μήνα. Άρα φοιτητικό πακέτο με περίπου 12 euro. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει η γραμμή να καταργηθεί και να επανεργοποιηθεί. Αφού το ίδιο πράγμα θα είναι μετα. Άλλωστε το φοιτητικό πακέτο που θα βάλω είναι 768/192. Αυτό ακριβώς λέει στο control panel του modem. Αυτή είναι η ταχύτητα της γραμμής μου.

Τέλος πάντων. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Υ.Γ. γιατί ο ΟΤΕ την προσφορά για 2048 με 26€/μηνα την έκανε να ισχύει μέχρι αύριο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...