x_vagos_x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 pedes min zorizeste... ipame... mporeite opote thelete na diakopsete kai na ginete ki eseis ''pronomiouxoi'', ''giftoi'', tzambatzides'' opos ki emeis [opos mas eixan xaraktirisei kapoioi edw...] apla kapoioi piasane tin kali... ego pantos akomi kai na min paro tin afksisi den tha ithela pote na ime stin thesi sas kai oxi mono gia ta lefta...
vagos789 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Σε μια αναδυομενη αγορα ειναι λογικο να συμβαινουν αυτα. Παντως δεν νομιζω οτι η forthnet δεν κερδιζει απο την μη-αναβαθμιση,αφου το bandwidth της στοιχιζει....
agoraki_23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα με πήραν και μου είπαν ότι θα μείνει 768 η 1 ιούνη... Θα μας τρελάνουν ρε παιδιά.... Αυτό δείχνει μη σοβαρότητα τη μία μέρα να μου λένε στο τηλ ότι θα πάει στα 1024 η προσφορά και μάλιστα 2 φορές από 2 διαφορετικούς υπεύθυνους και σήμερα να μου λένε ότι θα παραμείνει 768... Αυτό δείχνει εταιρεία ότι να ναι...
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 emena egine h anaba8mish grammhs apo OTE se 1024 kai phra sundromh forthnet 1024, kai paei oso mia 512... panw apo 66 den exw dei... Ti kanw? Prospa8w na kanw to speedtest alla mou bgazei na perimenw mexri na teliwsei to proigoumeno test....oti na 'nai...
agoraki_23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 emena egine h anaba8mish grammhs apo OTE se 1024 kai phra sundromh forthnet 1024' date=' kai paei oso mia 512... panw apo 66 den exw dei... Ti kanw? Prospa8w na kanw to speedtest alla mou bgazei na perimenw mexri na teliwsei to proigoumeno test....oti na 'nai...[/quote'] Η Forthnet σου αναβάθμισε τη σύνδεση?Τη 1 ιούνη έχεις? Γιατί τα 66 που λες δείχνουν 768 σύνδεση στα χάλια της,τουλάχιστον πάνω από 512 σίγουρα...
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Η Forthnet σου αναβάθμισε τη σύνδεση?Τη 1 ιούνη έχεις?Γιατί τα 66 που λες δείχνουν 768 σύνδεση στα χάλια της,τουλάχιστον πάνω από 512 σίγουρα... kala, eida auto to notification pou mou hr8e sto email, alla sto forum den uparxei, anyway... Thn anaba8mish grammhs mou thn ekane o OTE, mono thn grammh, kai epeidh den eixa sundromh phra mia sundromh 1024, 3+3 mhnes,sta 99Eurw apo forthnet... Oi taxuthtes kumainontai maximum mexri 66kb/s, osa epiana prin to kalokairi me thn 512 pou eixa! den exw dei oute kan 75ara na pianei... To speedtest.forthnet.gr mou bgazei sunexeia olh mera Server Busy: Please wait 60 seconds for previous test to finish click START to re-test
kostas_07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα η γραμμή του οτε εχει αναβαθμιστεί απο 384 σε 768,όχι όμως από την forthnet.Και ενώ τις προηγούμενες μέρες κατέβαζα με μέγιστο γύρω στα 45 kB/s, σήμερα κτεβάζω με μέγιστη ταχύτητα τα 25 kB/s. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Να δουμε ποτε θα σταθεροποιηθουν οι ταχυητηες...Με εχουν αναβαθμησει σε 1024/256 και απο ΟΤΕ και απο forthnet αλλα σημερα ειδα και αυτο: Πιο μεγαλο up απο down !!!!:twisted: :twisted:
cger Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα η γραμμή του οτε εχει αναβαθμιστεί απο 384 σε 768' date='όχι όμως από την forthnet.Και ενώ τις προηγούμενες μέρες κατέβαζα με μέγιστο γύρω στα 45 kB/s, σήμερα κτεβάζω με μέγιστη ταχύτητα τα 25 kB/s. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;[/quote'] Εμένα σήμερα έγινε από forthet 768 από 384 και εκεί που κατέβαζα γενικά με 45 σήμερα κατεβάζω με 20kb/s!!!!!!!!!!!
KaizerSoze Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω οσο κατεβαζα κατεβαζω,αλλα τι διαολο,ποτε θα γινει η αναβαθμιση σε ολους???Εδω και ενα μηνα ακου οτι η Forthnet θα μας κανει αναβαθμιση και ακομα 384 ειμαι
ChPaNaG Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 και νομίζα ότι ήμουν ο μοναδικός και τα έβαζα με την τύχη μου αντε να δούμε
kobi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Egw na deite plaka pou epatha Eixa kanei etisi gia ADSL in a box 2mb. Thn epomeni mera to brady blepw to modem synxronismeno. Sto web interface elege oti syntonistika sta 768/192. Me mia karta Net-Key pou eixa ebena kanonika k katebaza me 84-86. Milisa me Forthnet k mou eksigisan oti den boroun na mou dwsoun user k pass giati o OTE den tous eidopoihse gia energopoihsh gramis. Mou edwsan omws Demo account k kanw tin douleia mou 5 meres twra. Xthes h grami synxronistike sta 2048/256. Me megali xara paw na katebasw k me megali ekpliksi eida tis astronomikes taxytites twn 15-20 kb/sec. Kalytera na emena me 768....... Elpizw na diorthosoun tis taxytites siga siga. Apla thelei ypomoni......
vagos789 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα με πήραν και μου είπαν ότι θα μείνει 768 η 1 ιούνη...Θα μας τρελάνουν ρε παιδιά.... Αυτό δείχνει μη σοβαρότητα τη μία μέρα να μου λένε στο τηλ ότι θα πάει στα 1024 η προσφορά και μάλιστα 2 φορές από 2 διαφορετικούς υπεύθυνους και σήμερα να μου λένε ότι θα παραμείνει 768... Αυτό δείχνει εταιρεία ότι να ναι... H forthnet εχει βγαλει ανακοινωση οπου λεει με σαφηνεια οτι θα γινουν 768 οι συνδεσεις της 1ης Ιουνιου. Αν εσεις θελετε να ξημεροβραδιάζεστε και να χρεώνεστε στα τηλεφωνα μιλωντας με κάθε πικραμένο,προβλημα σας,αλλα μην περιμενετε αξιοπιστες απαντησεις. Γιατι πολυ απλα δεν περιμενετε να δειτε τι θα γινει;Εσεις δεν εχετε να κανετε κατι,απλα καθεστε και απολαμβάνετε.
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 H forthnet εχει βγαλει ανακοινωση οπου λεει με σαφηνεια οτι θα γινουν 768 οι συνδεσεις της 1ης Ιουνιου. Αν εσεις θελετε να ξημεροβραδιάζεστε και να χρεώνεστε στα τηλεφωνα μιλωντας με κάθε πικραμένο' date='προβλημα σας,αλλα μην περιμενετε αξιοπιστες απαντησεις. Γιατι πολυ απλα δεν περιμενετε να δειτε τι θα γινει;Εσεις δεν εχετε να κανετε κατι,απλα καθεστε και απολαμβάνετε.[/quote'] Σοβαρά μιλάς τώρα? Δηλαδή αν είναι αναξιόπιστο το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας και μας λένε ότι τους κατέβει ας το κλέίσουν...Το θεωρείς αυτό προσόν αξιόπιστης εταιρείας? 2 φορές με πήραν τηλ για τη 1 ιούνη αυτοί με πήραν (άρα δεν ήθελαν να με..ξεφορτωθούν,αν το ήθελαν δε θα με έπαιρναν σωστά?) και μου είπαν ότι τελικά πάει στα 1024 και χτες μου τα άλλαξαν όλα. Εσύ δε θα αισθανόσουν μ..κας? Συμφωνώ ότι δεν έβγαλαν ανακοίνωση διαφορετική απ τα 768 αλλά με πήραν τηλέφωνο υπεύθυνοι της εταιρείας...Να μη τους πιστεύω δηλαδή από εδώ και πέρα? Αυτό μου λες? Δε ξαναπήρα μετά από αυτό. Μάλιστα ο άνθρωποσ μου μιλούσε εγώ του έλεγα γεια επειδή είχα ξενερώσει με τη συμπεριφορά και μου μιλούσε για να δικαιολογηθεί για τους συναδέλφους του. Τι να πω γαμώ την Ελλάδα μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.