Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω την αίσθηση ότι δε βγαίνει όντως πουθενά η συζήτηση καλύτερα να σταματήσει εδώ.

Αν σε έθιξα δε το ήθελα ζητώ συγνώμη...

Να είμαστε καλά και να χαιρόμαστε τις ταχύτητες και αυτά που κατεβάζουμε να πιάνουν τόπο...

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pedia, den nomizo oti ine pleon xrisimo na ''tsakwnomaste'' ''filika'' ... :mrgreen:

to thread ksekinise epidi oi 1024 tis 1ih iouniou den tha diplasiazontan...! :???: Telika diplasiazontai... :mrgreen:

to thread sinexistike giati kati tetio tha ginotan kai me tis 512 ekeinis tis imerominias... :-? Telika kai aftes tha anavathmistoun ! :mrgreen:

opote pros ti to ''misos'' kai o ''allilosparagmos''' kai kapaki oi apologies pou fysika ennoountai? :-D :oops:

etsi lipon den ine anagi na sinexistoun afta... apo do kai sto eksis mporoume apla na epiveveonoume sxetika me aftes tis anavathmisis kai na parathetoume oti neotero exoume... ( yfaki administrator - moderator :twisted: )

ps. xoris pareksigisi...

ps 2. filika...

ps 3. me ektimisi...

ps 4. me poli megali xara !!!!!!!!!

sas kalinixtizo ! :oops:

Δημοσ.
Agrinio - Forthnet :-D

Se gnwston mou ekanan sthn 384 -> 1024 !!! alla den pianei panw apo 43kb/sec ti na ftaiei;

Ότι αναβαθμίστηκε από τον ΟΤΕ, αλλά όχι ακόμα και από τον provider...

Δημοσ.

Λοιπον:

Μολις με πηραν τηλεφωνο απο τη Forthnet για τη γραμμη μου της 1ης Ιουνιου. Και μου ειπαν οτι θα γινει 768 και οχι 1Μb!

Τους λεω ετσι θα γινουν ολες οι προσφορες της 1ης Ιουνιου? Λενε ναι! Λεω και γιατι ξερω οτι σε αλλους χρηστες θα την κανετε 1Mb? Λεει "οχι, δεν ισχυει αυτο, που το μαθατε?" Λεω σε forums. Λεει "Οχι, ειναι παραπληροφορηση. Οι συνδρομες της 1ης Ιουνιου θα αναβαθμιστουν σε 768 γιατι ειναι ηδη κατω του κοστους μλπα μπλα μπλα".

Τι εχετε να πειτε?

Εγω εχω να πω οτι αν δε βγει επισημη ανακοινωση, διπλασιασμος δεν υφισταται...

Δημοσ.

Παρτε κι ενα τεστ για του λογου το αληθες:

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 211.63Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 725.22kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

ftp στο ftp.forthnet.gr με 90 KB/s. Το θεωρητικο της 768 ειναι 96...

Δημοσ.

Επισης ρωτησα: "ποιο το κερδος της μη αναβαθμισης σε 1Mb απο πλευρας forthnet?"

Και η απαντηση ηταν: "Δεν υπαρχει κερδος, η τιμη ειναι ηδη κατω του κοστους και δεν διπλασιαζεται για να μην διαμαρτυρηθουν οι πελατες των αλλων συνδρομων".

Αυτο το τελευταιο αφιερωμενο σε οσους γκρινιαζαν στο παρων τοπικ...

Δημοσ.

Σορυ φιλαρακι που θα στο πω ωμα αλλα εισαι αρχι...λακας!

Και μαζι σου και εγω που πληρωνω 43 ευρω για 1024 την ωρα που και καλες ταχυτητες δεν εχω αλλα και καποιοι αλλοι πληρωνουν περιπου τα μισα!

Ειναι παγκοσμιο Ελληνικο φαινομενο να ανταμοιβονται οι περιστασιακοι πελατες εις βαρος των μονιμων πελατων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...