Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι τη προσφορά της 512 της 1 ιούνη που έλεγαν θα τη κάνουν 768...

Μόλις με διαβεβαίωσαν επίσημα ότι θα γίνει 1024 κανονικά...

oλα τα καλά νεα μαζεμενα σήμερα

νίκη Εθνικής μπάσκετ,απο 512- 1024 δεν αντέχω τόση ευτυχία...!!!lol

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι όντως μια μέρα πριν με είε διαβεβαιώσει υπεύθυνη ότι θα αναβαθμιστεί τελικά η 1024 σε 2048 αλλά για τη 1 ιούνη λόγω ..σούπερ προσφοράς θα μείνει στα 768...

Ε με ξαναπήραν μια μέρα μετά και μου είπαν ότι τελικά και η 1 ιούνη θα διπλασιαστεί στα 1024 κανονικά...

Και μόλις με ξαναπήραν επειδή έλειπα και τους έστειλα μόλις μέιλ αν ισχύει επίσημα αφού είχα διαβάσει εδώ το forum και δε το είχε αναφέρει κανείς...

Δημοσ.

Δε γνωρίζω το λόγο για αυτό,εγώ το ξέρω από προχτές αυτό το νέο...

Ρώτησα αν είναι επίσημο αυτό και αν θα το γράψουν στη σελίδα τους και μου είπε είναι επίσημο...

Τη Δευτέρα υποθέτω τώρα θα το ανεβάσουν...

Δημοσ.

Κι αναρωτιέμαι τώρα...φταίνε οι λοιποί συνδρομητές της Forthnet που δεν πληρώνουν 10€ το μήνα μόνο για 1Mbit, αλλά κατιτίς περισσότερο, να ξεκινήσουν τζιχάντ, ανοίγοντας και ξανανοίγοντας thread περί "ρατσισμού", "χρήστες 2 κατηγοριών", "ανισοβαρή αντιμετώπιση", "εύνοια" κοκ μια και τους ρίχνουν κανονικά τιμολογιακά;

Ρητορικό το ερώτημα... ;)

Δημοσ.
Κι αναρωτιέμαι τώρα...φταίνε οι λοιποί συνδρομητές της Forthnet που δεν πληρώνουν 10? το μήνα μόνο για 1Mbit' date=' αλλά κατιτίς περισσότερο, να ξεκινήσουν τζιχάντ, ανοίγοντας και ξανανοίγοντας thread περί "ρατσισμού", "χρήστες 2 κατηγοριών", "ανισοβαρή αντιμετώπιση", "εύνοια" κοκ μια και τους ρίχνουν κανονικά τιμολογιακά;

Ρητορικό το ερώτημα... ;)[/quote']

Επαναλαμβάνω...οι αναβαθμίσεις ήταν ΑΣΧΕΤΕΣ των τιμών των συνδρομών...ήταν πίεση της ΕΕ για τον ΟΤΕ και ο ανταγωνισμός των εταιρειών επέφερε το διπλασιασμό χωρίς κόστος.

Το γεγονός ότι πληρώνουμε λιγότερα από ότι μερικοί άλλοι είναι λόγω προσφορών που γίνονται για προσέλκυση πελατών...

Να στο πω αλλιώς...

Ήμουνα κωλόφαρδος όντως που πρόλαβα τη προσφορά της 1 ιούνη αφού έτσι κι αλλιώς θα έβαζα adsl.

Πιθανόν μελλοντικά οι τιμές θα πέσουν ακόμα περισσότερο και θα είμαι εγώ ο χαμένος...

όπως πληρώνω για το κινητό 50 ευρώ το μήνα και ένας άλλος πληρώνει λιγότερα οφείλετε σε λόγους προσφορών...Αλλά δε ζηλεύω κανέναν...

Απλά περιμένω τη λήξη του συμβολαίου και έως τότε θα βγει καλύτερη προσφορά...

Έτσι είναι οι προσφορές...

Δημοσ.

Έχω πλήρη συναίσθηση του τι έγινε και γιατί έγινε agoraki_23...εδώ ήμουν κι ο ίδιος στις ατέρμονες συζητήσεις περί αναβαθμίσεων. Τον ανένδοτο δεν τον κατάλαβα ποτέ όμως, ειδικά όταν κινήθηκε στη βάση "να κόψουν το λαιμό τους και να μας προσφέρουν 1Mbit με 10€ γιατί το οφείλουν".

Επειδή έχω διαβάσει τέρατα κατά καιρούς από διαφόρους που πάντα κάλυπταν την απαίτησή τους με το ντύμα της δικαιοσύνης, θεωρώ το ίδιο άδικο (κι είμαι 3ος παρατηρητής...δεν ανήκω στη Forthnet) οι ίδιοι άνθρωποι που κλαίγονταν ως αδικημένοι, να θεωρούν πλέον τους υπόλοιπους που πληρώνουν πολλαπλάσια ως αποδέκτες μιας "σκληρής" πραγματικότητας, όπως εκφράζεται από το "σήμερα ευνοούμαι εγώ, αύριο εσύ". Αν ήταν έτσι, τότε κι οι κάτοχοι της προσφοράς θα έπρεπε να είχαν αποδεχτεί τη μοίρα τους.

Υπάρχει όμως η εξής χρησιμοθηρική υποκρισία σε αυτές τις περιπτώσεις...όσο ευνοούμαστε δεν τρέχει τίποτα κι έτσι έχουν τα πράγματα, ακόμα κι όταν ο διπλανός μας είναι ριγμένος...όταν μπαίνουμε στη θέση του, κινούμε γη και ουρανό και ξεκινάμε τον ανένδοτο.

Αν θες τη γνώμη μου, το πλέον δίκαιο θα ήταν να φεσωθούν κάτι παραπάνω οι προνομιούχοι της 1ης Ιούνη για να απολαμβάνουν ταχύτητες μεγαλύτερες των 768Mbit με 10€ το μήνα, ώστε κι οι λοιποί να μην έχουν πιαστεί κορόιδα. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις.

Δημοσ.

Λυπάμαι όταν υπάρχουν άνθρωποι επειδή ζηλεύουν μια κατάσταση και δε καταλαβαίνουν το σωστό...

Σου λέω ότι μας κάνουν αναβαθμίσεις επειδή μας το οφείλουν σε όλους και εσύ επιμένεις να μου λες για τιμές...

Εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα φίλε μου και θα πλήρωνα τώρα παραπάνω αν δεν ήμουν...κωλόφαρδος και έβρισκα τη προσφορά της 1 ιούνη.

Ας αναβαθμίσουν και τους 2048 σε 10256 εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ...

Δεν είμαι τύπος που ζηλεύω τις μεγαλύτερες ταχύτητες των άλλων...

Δεν είχα καν ανάγκη αυτήν την παραπάνω ταχύτητα-πίστεψε με- είτε κατεβάζω με 50 είτε με 100 για μένα σημασία έχει να έχω μόνιμη σύνδεση απλά-

Αλλά με πειράζει πάρα πολύ να μου λένε ότι θα εξαιρέσουν μόνο εμένα επειδή είχα τη προσφορά...Διότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι δε μας κάνουν χάρη οι ISP ήταν εντολή ΕΕ και άσχετες με τις τιμές των πακέτων.ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να πάμε κόντρα ο ένας στον άλλο και δε λέμε για τις άθλιες συνδέσεις 384-512 που είχαμε ενώ στην ΕΕ δεν υπάρχουν καν τέτοιες άθλιες συνδέσεις...Και απά η ΕΕ είδε τη κατάσταση και πήγε να διορθώσει προς όφελος ΟΛΩΝ ΜΑΣ τη κατάσταση και έδωσε ένα τέλος στην εκμετάλλευση του ΟΤΕ στα θύματα του.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχθες μιλησα με forthnet και μου ειπα οτι η συνδεση μου (adsl in a box plus αρχικα θα ενεργοποιηθει ως 1024 θα γινει αθτοματα 2048!!!

Αιτηση εκανα τη Δευτερα!!!!!!!!!

Αλλα ειπαν σημερα????????

Δημοσ.
Έχω πλήρη συναίσθηση του τι έγινε και γιατί έγινε agoraki_23...εδώ ήμουν κι ο ίδιος στις ατέρμονες συζητήσεις περί αναβαθμίσεων. Τον ανένδοτο δεν τον κατάλαβα ποτέ όμως' date=' ειδικά όταν κινήθηκε στη βάση "να κόψουν το λαιμό τους και να μας προσφέρουν 1Mbit με 10? γιατί το οφείλουν".

Επειδή έχω διαβάσει τέρατα κατά καιρούς από διαφόρους που πάντα κάλυπταν την απαίτησή τους με το ντύμα της δικαιοσύνης, θεωρώ το ίδιο άδικο (κι είμαι 3ος παρατηρητής...δεν ανήκω στη Forthnet) οι ίδιοι άνθρωποι που κλαίγονταν ως αδικημένοι, να θεωρούν πλέον τους υπόλοιπους που πληρώνουν πολλαπλάσια ως αποδέκτες μιας "σκληρής" πραγματικότητας, όπως εκφράζεται από το "σήμερα ευνοούμαι εγώ, αύριο εσύ". Αν ήταν έτσι, τότε κι οι κάτοχοι της προσφοράς θα έπρεπε να είχαν αποδεχτεί τη μοίρα τους.

Υπάρχει όμως η εξής χρησιμοθηρική υποκρισία σε αυτές τις περιπτώσεις...όσο ευνοούμαστε δεν τρέχει τίποτα κι έτσι έχουν τα πράγματα, ακόμα κι όταν ο διπλανός μας είναι ριγμένος...όταν μπαίνουμε στη θέση του, κινούμε γη και ουρανό και ξεκινάμε τον ανένδοτο.

Αν θες τη γνώμη μου, το πλέον δίκαιο θα ήταν να φεσωθούν κάτι παραπάνω οι προνομιούχοι της 1ης Ιούνη για να απολαμβάνουν ταχύτητες μεγαλύτερες των 768Mbit με 10? το μήνα, ώστε κι οι λοιποί να μην έχουν πιαστεί κορόιδα. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις.[/quote']

συμφωνα με το σκεπτικό σου,όσοι το 1996 πληρώναμε 5000 δρχ. το μήνα για pstn τώρα θα πρέπει να πάρουμε σαν δωρο απο εναν ISP.!!Eμεις ήμασταν κορόιδα?

Δημοσ.

Gia deite edw: http://www.forthnet.gr/templates/cor....aspx?p=171019

ego idi tous esteila mail gia na pao ekei ...

Kai mou eipe h kopela oti edw sthn athina pou tha exei h forthnet mexri ta mesa tou 2007 idiokthtes grammes auth h prosfora tha ginei free 4096!!!

Parakalo na to epibebaiosei kai kapios allos.

Τα ιδια μου ειπαν κι εμενα εχθες το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
Ρε παιδια εχθες μιλησα με forthnet και μου ειπα οτι η συνδεση μου (adsl in a box plus αρχικα θα ενεργοποιηθει ως 1024 θα γινει αθτοματα 2048!!!

Αιτηση εκανα τη Δευτερα!!!!!!!!!

Αλλα ειπαν σημερα????????

Ακυρο παιδια...

Ειδα το 1ο thread και πανικοβληθηκα... :???:

Δημοσ.
Λυπάμαι όταν υπάρχουν άνθρωποι επειδή ζηλεύουν μια κατάσταση και δε καταλαβαίνουν το σωστό...

Δε με πειράζει η αντιπαράθεση...ούτε καν η διαφωνία. Αλίμονο. Μια οποιαδήποτε πολιτισμένη συζήτηση εμπεριέχει κι αυτό το στοιχείο. Τη λάσπη, όμως, τις υπόνοιες και την κακεντρέχεια, όπως αποκαλύπτεται σε αυτήν την πρόταση, λυπάμαι αλλά δεν την αποδέχομαι. Δεν επιτρέπω σε κανέναν που αγνοεί ακόμα κι αν έχω την οικονομική επιφάνεια και τη δυνατότητα να διαθέτω leased line 80Mbit κατευθείαν από το Oslo, να μου αποδίδει ζήλειες κι άλλα ανάλογα απαράδεκτα. Συνδρομητής της Forthnet δεν είμαι, άρα δεν ανήκω και στους κατεξοχήν θιγμένους. Προς τι λοιπόν η παραφιλολογία κι η έμμεση κατηγόρια περί ευτέλειας των κίνητρών μου;

Σου λέω ότι μας κάνουν αναβαθμίσεις επειδή μας το οφείλουν σε όλους και εσύ επιμένεις να μου λες για τιμές...

Ο ΟΤΕ χρωστάει στην ΕΕ...όχι οι ISP. Ό,τι όφειλε να σου παράσχει και να μου παράσχει ο ΟΤΕ, το έπραξε. Οι ISP είναι αλλού παπά ευαγγέλιο κι η κάθε Forthnet ήταν "υποχρεωμένη" μονάχα σε επίπεδο ανταγωνισμού να σου προσφέρει το έτσι ή το γιουβέτσι. Καμία ΕΕ δεν της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό εν προκειμένω και καμία οφειλή δεν είχε να σου κάνει τη σύνδεση 2x, 1.05x ή 17x. Να ξέρουμε και τι λέμε.

Εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα φίλε μου και θα πλήρωνα τώρα παραπάνω αν δεν ήμουν...κωλόφαρδος και έβρισκα τη προσφορά της 1 ιούνη.

Ας αναβαθμίσουν και τους 2048 σε 10256 εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ...

Δεν είμαι τύπος που ζηλεύω τις μεγαλύτερες ταχύτητες των άλλων...

Δεν είχα καν ανάγκη αυτήν την παραπάνω ταχύτητα-πίστεψε με- είτε κατεβάζω με 50 είτε με 100 για μένα σημασία έχει να έχω μόνιμη σύνδεση απλά-

Αν δεν έχεις πρόβλημα με όλα τα παραπάνω, τότε δε σ΄αγγίζουν και τα σχόλιά μου. Προσωπικά έχω διαβάσει διάφορα σε αυτό το thread και τα παρέθεσα προηγουμένως, αλλά δεν είδα προκοπή. Απόψεις όπως "χρήστες δύο ταχυτήτων" είναι τουλάχιστον απαράδεκτες μια και το ίδιο επιχείρημα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κι οι λοιποί συνδρομητές της Forthnet για να μιλήσουν για "χρήστες 2 τιμολογιών". Μην ακούσω πάλι τα περί προσφοράς...το εμπέδωσα. Την αναβάθμιση λοιπόν θα μπορούσες να τη λογίσεις κι ως μια προσφορά της εταιρίας σε αυτούς που της τα "σκάνε". Δικαίωμά της!

Τα περί ζήλειας, τα προσπερνώ...

Αλλά με πειράζει πάρα πολύ να μου λένε ότι θα εξαιρέσουν μόνο εμένα επειδή είχα τη προσφορά...Διότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι δε μας κάνουν χάρη οι ISP ήταν εντολή ΕΕ και άσχετες με τις τιμές των πακέτων.ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να πάμε κόντρα ο ένας στον άλλο και δε λέμε για τις άθλιες συνδέσεις 384-512 που είχαμε ενώ στην ΕΕ δεν υπάρχουν καν τέτοιες άθλιες συνδέσεις...Και απά η ΕΕ είδε τη κατάσταση και πήγε να διορθώσει προς όφελος ΟΛΩΝ ΜΑΣ τη κατάσταση και έδωσε ένα τέλος στην εκμετάλλευση του ΟΤΕ στα θύματα του.

Αφού ήσουν προσφορά κι αποτελούσες εξαίρεση από μόνος σου με βάση την κοινή τακτική, επαναλαμβάνω πως ήταν στη διακριτική της ευχέρεια πως θα σε διαχειριστεί. Κι αν δεν κάνω λάθος σε αναβάθμισε, αν και δεν ήταν υποχρεωμένη, παρά μόνο για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό...αν ήθελε θα μπορούσε να σε αφήσει και στα 512Kbps σου, που δηλώνεις κι ικανοποιημένος.

Η θέση μου ήταν σαφής και συγκεκριμένη. Δεν μπορούνε να φωνάζουνε περί αδικίας όλοι εκείνοι που τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης εκμεταλλευόμενοι μιας προσφοράς, επειδή το μέλλον έφερε τούμπα μια κατάσταση. Πόσο μάλλον όταν αναγνωρίζεις πως "πιθανόν μελλοντικά οι τιμές θα πέσουν ακόμα περισσότερο και θα είμαι εγώ ο χαμένος". Τώρα λοιπόν είναι κάποιοι άλλοι οι χαμένοι κι όταν μιλάμε περί δικαιοσύνης, καλό είναι να έχουμε συναίσθηση της ισορροπίας που πρέπει να υφίσταται για να παραμένουν άπαντες ικανοποιημένοι. Στα πλαίσια της δίκαιης αντιμετώπισης, το δέον θα ήταν να υπάρξει ανατιμολόγηση.

Αν έχει καμία σημασία, ποσώς με καίει αν θα ανεβάσουν τον κάθε άλλο στα 30Mbit...μαγκιά του κι αν το κερδίσει. Όχι όμως με νταηλίκι και με τη λογική "μου αξίζει" και "είναι υποχρεωμένοι", γιατί τότε δεν καταλαβαίνουμε τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίστασης και μέχρι που δικαιολογούνται οι απαιτήσεις μας.

Δημοσ.
συμφωνα με το σκεπτικό σου,όσοι το 1996 πληρώναμε 5000 δρχ. το μήνα για pstn τώρα θα πρέπει να πάρουμε σαν δωρο απο εναν ISP.!!Eμεις ήμασταν κορόιδα?

Για να σε βοηθήσω να αντιληφθείς το σκεπτικό μου καλύτερα, μια και δεν τα κατάφερα στα παραπάνω post, θα το συνοψίσω:

Όσο σωστοί ήταν οι κάτοχοι της προσφοράς που φώναζαν για άδικη αντιμετώπιση, άλλο τόσο θα είναι κι οι λοιποί χρήστες Forthnet που δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία στην περίπτωση που πραγματωθεί το σχετικό σενάριο. Τϊποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ' αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...