Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να σας πω και εγω την ιστορια μου. Πριν μια εβδομαδα εληξε το adsl in a box και με πηρανε για ανανεωση. Ηθελα να βαλω 1024 προνομιακο με 25 το μηνα αλλα μου ειπε η φορθνετζου οτι αυτη δεν θα αναβαθμιστει . Οποτε λεω ας βαλω 384 3+3 ' date=' αφου θα γινει 768 μικρη η διαφορα και ουτε θα εχω και ετησια υποχρεωση. Πηρα δυο μερες προθεσμια να το σκεφθω, ειδα ενδιαμεσα και τα δελτια της forthnet οτι οντως ειναι ετσι τα πραγματα οποτε τηλεφωνω forthnet για ανανεωση. Μου στελνει mail με ενα κωδικο τραπεζης

να πληρωσω 119 ευρω μεχρι τις 5-9-2006. Σχεδιαζα απο εβδομαδα να το πληρωσω και βλεπω σημερα οτι τελικα οι 1024 προνομιακο (ορθως κατα την γνωμη μου) θα αναβαθμιστουν. Περνω τηλ ξανα και σε ηρεμο τονο ζηταω να μου εξηγησουν τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα . Μου λεει μα μου ,αλαξανε αποφαση και τετοια. Τοτε ακυρωστε μου το 384 και παμε προνομιακο. Forth: Ξερετε δεν γινεται γιατι εχει καραχωρηθει στο συστημα. Μπορειτε μονο να προπληρωσετε 300 ευρω για ενα χρονο ωστε να περιλαμβανωνται και τα 119 μεσα και αυτο προσφορα για εσας (με συμπαθησε μαλλον). Εγω: Νομιζετε οτι μπορει ο καθενας να πληρωσει μετρητα 300 ευρω για internet ; Παρτε τα 119 και απο το πεμπτο μηνα και μετα να στελνετε χρεωστικο. Forth: Δεν γινεται , πρεπει να καταβληθουν αμεσα. Εγω : Δεν

πληρωνω μια. Εχω τα δελτια τυπου και θα σας παω δικαστικα. Forth: Κατι θα προσπαθησουμε να κανουμε. Δωστε μου λιγο χρονο να ενημερωσω καποιον πιο αρμοδιο. Μεχρι αυριο το μεσημερι θα σας τηλεφωνησουμε. Εγω : Πριν κλεισω την ενημερωνω οτι η συνομιλια μας θα δημοσιευτει στα forum που συμετεχω οπως και το αποτελεσμα αυτης.

ΥΓ 1: Επειδη ισως να υπαρχουν και αλλοι που τους ενδιαφερει , αυριο θα σας ενημερωσω τι εγινε.

ΥΓ 2:Av με 25 ευρω δινουν πλεον 2 mbit, τα παιδια που πληρωνουν 45 και 50 ευρω για 1024 τι πρεπει να παρουν; Μπουρδελο τα εχουν κανει.[/quote']

Σημερα με ενημερωσαν οτι εκαναν δεκτο το αιτημα μου και θα γινει 2048 με 25 ευρω το μηνα που θα πληρωνω ανα διμηνο με χρεωστικο που θα ερχεται

σπιτι.

Σε αυτη την αλλαγη πλευσης της forthnet μεγαλο μεριδιο ειχε η πιεση που ασκηθηκε απο μελη του forum με επιστολη διαμαρτηριας που εστειλαν.

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι παιδιά τελικα το 2048 με 25 ευρώ το μήνα είναι πλέον γεγονός και για in-a-box και για όλους!! Συγχαρητήρια και στη 4net που λογικεύτικε αλλά και στο forum για την πίεση που άσκησε!

Επόμενη κίνηση: μετατροπή 2048/256 σε 2048/640

Δημοσ.

KYRIAKOS_GKLEZAKOS κάνεις λάθος. Από τον ανταγωνισμό έγινε και από την κίνηση της 4net να μπει στο LLU. Το τελευταίο είναι ο σημαντικότερος λόγος:

1. και πελάτες χρειάζεται για αυτό το εγχείρημα

2. και αναβαθμισμένες ταχύτητες θα μπορεί να προσφέρει στο μέλλον με λιγότερο κόστος

Δημοσ.

Ena bravw sthn Forthnet pou katalabe to lathos tis k ekane poly grigora thn allagh. Htan lathos h arxikh tis apofasi alla meta apo tin piesi twn pelatwn allakse gnwmi. Makari na ginotan pantou etsi.

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ για την 384 μου ( aka νέα 768 ) θα πληρώνω 16 στον οτε και 13 στην 4νετ (με την προσφορά 8+4 = 154,22€) = 29 ευρώ το μήνα και οι άλλοι θα έχουν 2048 με 25 ευρω το μηνα? Αυτό είναι πιο δίκαιο?

Δημοσ.

ναι... οι συνδρομές "όλα σε ένα" είναι τελικά ποιο οικονομικές αλλά δεν είναι ευέλικτες.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι το να είναι πιο ευέλικτες. Η πολιτική του οτε είναι κάθε Σεπτέμβρη να βελτιώνει τις προσφορές για τις γραμμές. Π.χ. πέρσυ πήγε όλες τις γραμμες μια τάξη πιο πάνω (384 => στην τιμή της 256, 512 => τιμή της 384, 1024 => στην τιμή της 512). Φέτος διπλασίασε τις γραμμές. Οι τιμές των providers καθορίζονται βάση των αλλαγών του οτε. Πχ πέρσυ το καλοκαίρι η τιμή για 384 το 3μηνο της 4νετ ήταν 88.89. Μετά τις αλλαγές του οτε πήγε στα 62.39. Από τότε και μέχρι τώρα (1 χρόνο) η τιμή παραμένει 62.39. Με τις νέες αλλαγές του οτε μειώθηκε η τιμή (κοιτώντας την κατώτατη που υπάρχει κόντα στην 384 => την 512). Και απτην στιγμή που η 4νετ έχει αρκετό bandwidth δεν έχεις λόγο να πας σε άλλη εταιρία.

Δημοσ.

apotelesma petrhshs ora 17:30 se 1024 pliros anabathmismenh apo 512 pou htan prin. (kai apo OTE kai apo Forthnet san ISP)

download 710,40 kbps diladi katebasma me 88,8 KB / sec

upload 227,68kbps diladi anebasma me 28,46 KB / sec

Metrhsh apo http://www.abeltronica.com/velocimetro/pt/?idioma=uk&newlang=uk

amesos meta 5 lepta ksanakano metrhsh kai blepo

katebasma me 54,61 kb/sec

anebasma me 27,32 kb/sec

Opos blepete kai eseis to diktio einai entelos astathes gia OLOUS

an krino apo mena pou prin me 512 katebaza stathera 40-44.

Meta apo kana mhna tha arxisei na stronei distixos,alla anagkaio kako.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...