papayios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Να σας πω και εγω την ιστορια μου. Πριν μια εβδομαδα εληξε το adsl in a box και με πηρανε για ανανεωση. Ηθελα να βαλω 1024 προνομιακο με 25 το μηνα αλλα μου ειπε η φορθνετζου οτι αυτη δεν θα αναβαθμιστει . Οποτε λεω ας βαλω 384 3+3 , αφου θα γινει 768 μικρη η διαφορα και ουτε θα εχω και ετησια υποχρεωση. Πηρα δυο μερες προθεσμια να το σκεφθω, ειδα ενδιαμεσα και τα δελτια της forthnet οτι οντως ειναι ετσι τα πραγματα οποτε τηλεφωνω forthnet για ανανεωση. Μου στελνει mail με ενα κωδικο τραπεζης να πληρωσω 119 ευρω μεχρι τις 5-9-2006. Σχεδιαζα απο εβδομαδα να το πληρωσω και βλεπω σημερα οτι τελικα οι 1024 προνομιακο (ορθως κατα την γνωμη μου) θα αναβαθμιστουν. Περνω τηλ ξανα και σε ηρεμο τονο ζηταω να μου εξηγησουν τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα . Μου λεει μα μου ,αλαξανε αποφαση και τετοια. Τοτε ακυρωστε μου το 384 και παμε προνομιακο. Forth: Ξερετε δεν γινεται γιατι εχει καραχωρηθει στο συστημα. Μπορειτε μονο να προπληρωσετε 300 ευρω για ενα χρονο ωστε να περιλαμβανωνται και τα 119 μεσα και αυτο προσφορα για εσας (με συμπαθησε μαλλον). Εγω: Νομιζετε οτι μπορει ο καθενας να πληρωσει μετρητα 300 ευρω για internet ; Παρτε τα 119 και απο το πεμπτο μηνα και μετα να στελνετε χρεωστικο. Forth: Δεν γινεται , πρεπει να καταβληθουν αμεσα. Εγω : Δεν πληρωνω μια. Εχω τα δελτια τυπου και θα σας παω δικαστικα. Forth: Κατι θα προσπαθησουμε να κανουμε. Δωστε μου λιγο χρονο να ενημερωσω καποιον πιο αρμοδιο. Μεχρι αυριο το μεσημερι θα σας τηλεφωνησουμε. Εγω : Πριν κλεισω την ενημερωνω οτι η συνομιλια μας θα δημοσιευτει στα forum που συμετεχω οπως και το αποτελεσμα αυτης. ΥΓ 1: Επειδη ισως να υπαρχουν και αλλοι που τους ενδιαφερει , αυριο θα σας ενημερωσω τι εγινε. ΥΓ 2:Av με 25 ευρω δινουν πλεον 2 mbit, τα παιδια που πληρωνουν 45 και 50 ευρω για 1024 τι πρεπει να παρουν; Μπουρδελο τα εχουν κανει.
thanos75x Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εχθες που γυρισα σπιτι μολις συνδεθηκα (forthnet) η γραμμη ειχε γινει 2Mbps... Κανω κι εγω τεστ και μου κανει download με ριπη 117~124 απο 107 που ειχα με 1Mbps. Τωρα πρεπει να αναβαθμισουν και τα DSLAM για να δουμε πραγματικη αυξηση ταχυτητας. Το ιδιο μηνυμα μου εστειλαν και σημερα απο otenet οτι και καλα οι γραμμες αναβαθμιζονται σιγα σιγα αλλα πρεπει να κανουμε υπομονη για να αναβαθμιστουν και τα DSLAM. Οποτε υπομονη! Τωρα ετσι για ενημερωση. Οι συνδρομητες που εχουν 1024/256 με 25e ΔΕΝ αναβαθμιζονται σε 2048. Οι συνδρομητες που εχουν 1024/256 αοριστου χρονου με 42e Πανε αυτοματα 2048. Αυτα μεχρι στιγμης!
thodoras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Τωρα ετσι για ενημερωση. Οι συνδρομητες που εχουν 1024/256 με 25e ΔΕΝ αναβαθμιζονται σε 2048. Οι συνδρομητες που εχουν 1024/256 αοριστου χρονου με 42e Πανε αυτοματα 2048. Αυτα μεχρι στιγμης! Μαλλον πρεπει να μπεις στο site της forthnet να δεις τα νεα δεδομενα,αυτα που γραφουν και τα παιδια λιγο πιο πανω... φιλικα..
aekathens Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά καταρχήν καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Έχω σύνδεση Forthnet 384 και με την αναβάθμιση μου έγινε 768. Το θέμα όμως είναι το εξής. Ενώ πριν με 384 κατέβαζα με 40 και κάτι, τώρα το καλύτερο που έχω δει είναι κοντά στο 45. Από την άλλη το upload μου ήταν 128 και έστελνα με ταχύτητα κοντά στο 12 τώρα στέλνω με ταχύτητα πάνω από 18 (το οποίο είναι και λογικό). Τι λέτε?
thodoras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Σου αναβαθμισανε τη γραμμη σου.Ο isp ομως λογικα δεν την εχει αναβαθμισει ακομη,γι αυτο και παρατηρεις αυτο το φαινομενο. Ετσι κι εγω..Οταν τελειωνε η 384 που ειχα παλια,ζητησα να μου την κανουν 1024..Σε 2 μερες ο οτε μου την αναβαθμισε,και ετσι εβλεπα να λεει 1mbit,παρολα αυτα ομως κατεβαζα με 50 περιπου και αναρωτιομουν.Τελικα μετα απο τηλ στη forthnet μου ειπαν οτι ακομα δεν την εχουν κανει αναβαθμιση ως isp.Οταν πραγματι εγινε και απ αυτους τοτε εκανε μπαμ! ταχυτητες οπως 110-115 μπορουσα να τις απολαυσω πια :mrgreen: Μην ανυσηχεις λοιπον,και ολα θα γινουν
aekathens Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Thanks ρε φίλε. Να σου πω ότι και εγώ το ίδιο πιστεύω αλλά ο μόνος λόγος που ρώτησα είναι για την διαφορά που είδα στο upload. Άστο και θα δούμε
ripper386 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ρε παληκάρια εμένα λήγει η συνδρομή μου απο adsl in a box στις 15/9 θα μπορέσω να πάω σε 1bill 2048 με 25Ε χωρίς διακοπή καλά δεν έχω καταλάβει?
alipkok Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 παιδια ακούω απο πολλούς για αναβάθμιση τησ γραμμής απο τον ΟΤΕ.Να υποθέσω οτι στην παρούσα φάση αυτο γίνεται σε κατοίκους Αττικής και αργοτερα στις άλλες πόλεις διότι σε μένα τουλάχιστον ακομα τιποτα
thodoras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 παιδια ακούω απο πολλούς για αναβάθμιση τησ γραμμής απο τον ΟΤΕ.Να υποθέσω οτι στην παρούσα φάση αυτο γίνεται σε κατοίκους Αττικής και αργοτερα στις άλλες πόλεις διότι σε μένα τουλάχιστον ακομα τιποτα Μη νομιζεις..Και στην αττικη ακομα περιμενουμε,μαλλον θα τραβηξει πολυ το θεμα μεχρι να ολοκληρωθει...υπομονη σε ολους λοιπον
mspapant Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Παιδιά εγώ να ρωτήσω κάτι?? έχω την προσφορά 1024 με 25/μήνα, αλλά δεν έχω αγοράσει in-a-box γιατί ήμουν παλιός συνδρομητής και μου επιτρέψαν να χρησιμοποιήσω αυτή τη προσφορά. Επομένως δεν έχω υπογράψει καμία σύμβαση για 1 χρόνο, άσε που δεν έχω προλάβει να πληρώσω και τον πρώτο λογαριασμό Η ερώτηση μου είναι μπορώ να τους "πουλήσω" και να φύγω από τη στιγμή που τυπικά δεν υφίσταται σύμβαση αν δεν μου την αναβαθμίσουν σε 2048?? έχει κανείς άποψη?
cmelegos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 re paidia min trelainomaste. emena i grammi exei anabathmistei exei ginei 2mbps apo 1. to zitima einai pote tha bgalei to kofti i forthnet, kai tha ton bgalei symfwna me legomena pollwn ypallilwn tis!
greeneye Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 paidia i anabathmish tou pote sths grammes ginetai taytoxrona se olh thn Ellada. Ego eimai Rodo kai egine kai se mena kai ston brother.Filoi apo apo Krhth epishs piran hdh.Omoios sthn Patra.Ara min leme koutamares.ISxyei ayto pou ipan afou ginetai eksalou topika kai oxi apo ta kentra ths Athinas.Ypomonh mexri tis 15 Septembriou na dosei o kathe ISP (kai h Forthnet) tin X 2 taxythta an den sas thn exei dosei hdh. Pantos me mia aplhmetrhsh edo tha deite osoi exete X 2 apo Ote an sas exei diplasiasei kai o ISP. http://www.abeltronica.com/velocimetro/pt/?idioma=uk&newlang=uk Epishs yparxoun megales auksomeioseis stis taxythtes. Ego mesa sth mera allh ora katebazo me 110 (me 1024 pleon) allh ora me 40 kai allh ora me 80 !!! prin katebaza stathera me 40-44 me tin 512.Ypomonh na sinelthei to diktyo.
cmelegos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 ti apotelesmata sas ebgale to test? emena mou leei download 632.08 kai upload 198 i grammi mou einia 2Mbps!
mandipl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 yparxei kaneis pou i grammi tou na egine 2mb ? me ti taxytites katevazete ? ego sinithos me 135 kbs
chriz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 ti apotelesmata sas ebgale to test?emena mou leei download 632.08 kai upload 198 i grammi mou einia 2Mbps! Μην κάνεις μόνο ένα τεστ γιατί κατά 99% δεν θα σου βγάλει έγκυρα αποτελέσματα...Δοκίμασε 2-3 φορές και σύγκρινε.. Για την ιστορία ' date=' πάντως εμένα με 1024/256 μου έβγαλε Download 808,64 - Upload 208,64 Επίσης : Από το site της Forthnet.... Θα αναβαθμιστεί η συνδρομή μου ; Έχω.... FORTHnet ADSL Fast Internet. Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί. ADSL in a Box ή ADSL in a Box Plus Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί, εκτός εάν διαθέτετε: * ADSL in-a-box και ΑDSL in-a-box Plus, τα οποία αποκτήσατε με την προσφορά της 1ης Ιουνίου (12 μήνες, όλα πληρωμένα, από 117€) τα οποία θα αναβαθμιστούν στα 768/192Kbps. * ADSL in-a-box και ΑDSL in-a-box Plus στις ταχύτητες των 768 και 2048Kbps. FORTHnet ADSL 1 Bill Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί, εκτός εάν διαθέτετε: * ADSL in-a-box και ΑDSL in-a-box Plus, τα οποία αποκτήσατε με την προσφορά της 1ης Ιουνίου (12 μήνες, όλα πληρωμένα, από 117€), που θα αναβαθμιστούν στα 768/192Kbps. * FORTHnet ADSL 1Βill 768 & 2048 στις προνομιακές τιμές των 20,5€ και 25€ / μήνα, οι οποίες θα παραμείνουν στις ταχύτητες 768Kbps και 2048Kbps αντίστοιχα. ADSL Small Office. Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί. ADSL VPN. Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί. Δεν αναφέρουν τίποτα για το πακέτο 1024, οπότε αναβαθμίζονται κανονικά τα προνομιακά 1024/256 με €25. Τουλάχιστον αυτό αφήνεται να εννοηθεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.