Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμένα πάντως από σήμερα με αναβάθμισε και η forthnet στο Ρέθυμνο μετά το χτεσινό διπλασιασμό του ΟΤΕ και πλέον απολαμβάνω 768/192 :mrgreen:

eisai apo tin 1i iouni ( 512 se 768 ) i 384 pou egine 768?

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από χθες το πρωί έγινε αναβάθμιση της γραμμής μου από τον ΟΤΕ από το 1.0Mbps στα 2.0Mbps.

Είμαι συνδρομητής της Forthnet, παλαιότερα στο πακέτο 384 1 Bill, και από τα μέσα Αυγούστου στο πακέτο 1024 1 Bill, επωφελούμενος της προσφοράς των 25 ευρώ ανά μήνα.

Μετά από σημερινό τηλεφώνημα στη Forthnet, πήρα τη διαβεβαίωση πως θα γίνει και αντίστοιχη αναβάθμιση ταχύτητας από μέρους της το αργότερο μέχρι 15/09/2006, χωρίς κανένα δικό μου επιπλέον κόστος.

Επειτα από αυτό, νομίζω πως η Forthnet αποδεικνύει έμπρακτα πως ενεργεί πάντα (μέχρι τώρα) προς όφελος των συνδρομητών της.

Συνδέομαι από Θεσσαλονίκη/Τούμπα, οι μέχρι τώρα μετρήσεις που είχα κάνει στη γραμμή μου μετά την αναβάθμισή μου τον Αύγουστο που ανέφερα, έδειχναν κατά μέσο όρο:

Download : 800 kbps

Upload : 200 kbps

Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση από τον ΟΤΕ (χωρίς να με έχει αναβαθμίσει ακόμα η Forthnet), έχω κατά μέσο όρο:

Download : 1010 kbps

Αυτό νομίζω δείχνει καθαρά πως το όποιο πρόβλημα μειωμένης ταχύτητας αντιμετώπιζα, οφείλονταν στον ΟΤΕ και όχι στο δίκτυο της Forthnet.

Θα περιμένω να δω τι θα συμβεί από τις 15/09/2006 και μετά, αν και μπορώ ήδη να δηλώσω ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα εξελίξεις.

Δημοσ.
epalitheftika lipon... oloi tha diplasiastoyn kai i forthnet ine i kali tis ipothesis...

....τα καταπίνετε. ;)

Μα καλά,

τόσες σελίδες, τόσα λόγια, δικά σου και από το agoraki - ο οποίος είναι και ο TOpic Starter -, όλα αυτά για το τίποτα?

Πού πήγαν οι κλέφτες?

Οι λωποδύτες?

Οι απατεώνες?

Τώρα, ποιός -IsP- έχει σειρά?

Δημοσ.

ego panagioti to ipa sta prota posts mou kai se 5-6 akomi mesa se aftes tis 36 selides pou exi to thread... :???:

den ipa pote kanena klefti, lopoditi, apatewna, i kati tetio... :neutral: an ennoithike kati tetio tote ok.... :oops: ( ma ti leo tora, e? :wink: )

apo ti stigmi pou afisa na ennoite kati tetio, tote as diefkriniso pos apla apantousa stis idies kai idies erotisis pros kapious pou den elegan na katalavoun to logo pou diamartiromastan.... :( :evil:

Kai sto katw katw pios katapie ti? :cry:

ps. Seira exi o epomenos tis seiras.... i forthnet paei sto kardiologiko.... :-D

geia... :mrgreen:

Δημοσ.
Από χθες το πρωί έγινε αναβάθμιση της γραμμής μου από τον ΟΤΕ από το 1.0Mbps στα 2.0Mbps.

Είμαι συνδρομητής της Forthnet' date=' παλαιότερα στο πακέτο 384 1 Bill, και από τα μέσα Αυγούστου στο πακέτο 1024 1 Bill, επωφελούμενος της προσφοράς των 25 ευρώ ανά μήνα.

Μετά από σημερινό τηλεφώνημα στη Forthnet, πήρα τη διαβεβαίωση πως θα γίνει και αντίστοιχη αναβάθμιση ταχύτητας από μέρους της το αργότερο μέχρι 15/09/2006, χωρίς κανένα δικό μου επιπλέον κόστος.

Επειτα από αυτό, νομίζω πως η Forthnet αποδεικνύει έμπρακτα πως ενεργεί πάντα (μέχρι τώρα) προς όφελος των συνδρομητών της.

Συνδέομαι από Θεσσαλονίκη/Τούμπα, οι μέχρι τώρα μετρήσεις που είχα κάνει στη γραμμή μου μετά την αναβάθμισή μου τον Αύγουστο που ανέφερα, έδειχναν κατά μέσο όρο:

Download : 800 kbps

Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση από τον ΟΤΕ (χωρίς να με έχει αναβαθμίσει ακόμα η Forthnet), έχω κατά μέσο όρο:

Download : 1010 kbps

Αυτό νομίζω δείχνει καθαρά πως το όποιο πρόβλημα μειωμένης ταχύτητας αντιμετώπιζα, οφείλονταν στον ΟΤΕ και όχι στο δίκτυο της Forthnet.

Θα περιμένω να δω τι θα συμβεί από τις 15/09/2006 και μετά, αν και μπορώ ήδη να δηλώσω ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα εξελίξεις.[/quote']

Και εγω απο κατω τουμπα ειμαι (κοντα στην παπαφη μενω) αλλα ακομα δεν ειδα καποια αλλαγη..

εχω forthnet adsl in a box στα 512/128

Εσυ που ακριβως μενεις και σε αναβαθμισαν?

Δημοσ.

Όπως έγραψα εχτές κ εδώ οι "προνομιακοί" 512 της forthnet θα αναβαθμιστούν σε 768 κ όλοι ανεξαιρέτως οι 1024 [ισχύει πλέον και για τα "προνομιακά" πακέτα 1024] θα διπλασιαστούν κανονικά. Όπως φαίνεται λόγω ανταγωνισμού ισχύουν κ νέες τιμές. [Καλό για εμάς ;)].

Όσον αφορά τα speedtest που δοκιμάζετε έχω ξανααναφέρει πως είναι λίγο άτοπο πριν το πέρας της αναβάθμισης. Λόγω των συνεχόμενων αναβαθμίσεων καθημερινά, οι ταχύτητες αλλάζουν αρκετές φορές την ημέρα ανεξάρτητα isp κ περιοχής.

/sc

Δημοσ.
Και εγω απο κατω τουμπα ειμαι (κοντα στην παπαφη μενω) αλλα ακομα δεν ειδα καποια αλλαγη..

εχω forthnet adsl in a box στα 512/128

Εσυ που ακριβως μενεις και σε αναβαθμισαν?

Μεταξύ Παπάφη-Μπότσαρη-Παπαναστασίου και το τηλέφωνό μου ξεκινάει από 91...

Δημοσ.
Μεταξύ Παπάφη-Μπότσαρη-Παπαναστασίου και το τηλέφωνό μου ξεκινάει από 91...

Εγω στη βοσπορου ειμαι (πανω ακριβως απο αγιο Θεραποντα)και εμενα το τηλ μου αρχιζει απο 93.....

Τι να πω...Μακαρι απο αυριο να γινει και σε μενα!:neutral:

Δημοσ.

Ναι και τώρα που διπλασιαστήκατε νομίζετε ότι είδατε φώς έτσι; ... Ας σας έκανα 768 και ας είχατε πραγματικά και ποιοτικά 768, τώρα πάρτε 1024 με επιδόσεις 512-768 και να είμαστε και ευχαριστημένοι έτσι... δυστυχώς κανείς δε μιλάει για το πραγματικό πρόβλημα που είναι οι γτπ γραμμές του ΟΤΕ.

Δημοσ.

καλα εσεις πληρωνετε 25 ευρω για 1024 και εγω πληρωνω 55 ευρω το μηνα για 512;; ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Re pedes, ti lete, me simferi na diakopso to 12mino simvoleo tis 512 ( 1is iouniou ) kai na pao sta 2048 me 25 evrw to mina aoristoy?

an na peite mou pls ti tha plirono telika... ta exo kani salata me tis times....

thanx prokatavolika kai nomizontas oti tha lavo apantisi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...