chriz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγω έκανα το speedtest της abeltronica και μου βγάζει αυτά : Πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ή οχι ? Δεν ξέρω ποιά είναι τα όρια απόδοσης για 1024/256...
rs99092 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά πως γίνεται το router να συγχρονίζει στα 1024/256 αλλά η ταχύτητα να παραμένει στα 50-55Κ στο downloading και όλα τα speed tests επίμονα να δείχνουν αποτελέσματα 512/256? Πως γίνεται αυτό? Μόνο το upload αναβάθμισαν?
Angeldust Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά πως γίνεται το router να συγχρονίζει στα 1024/256 αλλά η ταχύτητα να παραμένει στα 50-55Κ στο downloading και όλα τα speed tests επίμονα να δείχνουν αποτελέσματα 512/256?Πως γίνεται αυτό? Μόνο το upload αναβάθμισαν? Apla den se exei anaba8misei akoma o provider sou. Ypomonh...
xilef Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Mετά από επίσημο τηλεφώνημα υπεύθυνης της Forthnet τελικά η εταιρεία -σήμερα έγινε αυτό- αναβαθμίζει όλουσ τους 1024 και αυτούς της πρόσφατης προσφοράς σε 2048 κανονικά...Σας το υπογράφω αυτό και θα βγει στον τύπο τις επόμενες ημέρες με διαβεβαίωσε... Για τη 1 ιούνη η ταχύτητα παραμένει 768 με την αιτιολογία της σούπερ-προσφοράς... Από επίσημα χείλη της Forthnet μετά από τηλ πριν λίγα λεπτά επαναλαμβάνω όλα αυτά... Mετά από επισημο τηλεφώνημα υπαλλήλου της εν λόγω εταιρείας, σήμερα να με ρωτήσει γιατί αλλάζω provider, λέξη δεν μου ανέφερε για αναβάθμηση της 1024 σε 2048.. Τελικά τι παίζεται?
greeneye Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 tha ginoun 2048,ektos apo tis 1 Iouniou. Ayrio to deltio typou ths Forthnet
stormwave Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 paidia den xerw ti ginetai ekana test opws o filos me to speedtest ths abeltronica exei anavathmistei profanws mono h grammh. Exw tellas 2048/256 kai to test evgale 1235.68 down kai 200.72 up.Prin ligo katevasa apo rapidshare gyrw sta 120kb/s.
volosonline Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Θα αναβαθμιστεί η συνδρομή μου ; Έχω.... FORTHnet ADSL Fast Internet. Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί. ADSL in a Box ή ADSL in a Box Plus Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί, εκτός εάν διαθέτετε: ADSL in-a-box και ΑDSL in-a-box Plus, τα οποία αποκτήσατε με την προσφορά της 1ης Ιουνίου (12 μήνες, όλα πληρωμένα, από 117?) τα οποία θα αναβαθμιστούν στα 768/192Kbps. ADSL in-a-box και ΑDSL in-a-box Plus στις ήδη αναβαθμισμένες ταχύτητες των 768 και 1024Kbps. FORTHnet ADSL 1 Bill Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί, εκτός εάν διαθέτετε: ADSL in-a-box και ΑDSL in-a-box Plus, τα οποία αποκτήσατε με την προσφορά της 1ης Ιουνίου (12 μήνες, όλα πληρωμένα, από 117?), που θα αναβαθμιστούν στα 768/192Kbps. FORTHnet ADSL 1Βill 768 & 1024 στις προνομιακές τιμές των 20,5? και 25? / μήνα, οι οποίες θα παραμείνουν στις ταχύτητες 768Kbps και 1024Kbps αντίστοιχα. ADSL Small Office. Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί. ADSL VPN. Η ταχύτητα της συνδρομής σας θα διπλασιαστεί. Τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμιστεί η συνδρομή μου; Η FORTHnet θα αναβαθμίσει την ταχύτητα της συνδρομής σας χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς, χωρίς επιπλέον οικονομικό κόστος και χωρίς να χρειαστεί να προμηθευτείτε καινούριο εξοπλισμό. Πότε θα αναβαθμιστεί η συνδρομή μου; Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των συνδέσεων από την FORTHnet (το αργότερο μέχρι τις 15/9/2006) και από τον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ έχει γνωστοποιήσει ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες αναβαθμίσεις των γραμμών ΑΡΥΣ εντός του επόμενου τριμήνου, χωρίς ωστόσο να δίνει πληροφορίες για περιοχές ή συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα Αυτά και ελπίζω να επαναπροσδιορίσουν τις απόψεις τους περί προνομιακών και μη τιμών γιατί έχουμε μείνει στο 2% ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα εκεί που όλη η Ευρώπη (μέσο όρο είναι στο 23%)!!! Εδώ δηλαδή δεν θέλουμε να είμαστε... "ΕΥΡΩΠΗ" ;;; Μόνο στα όρια ηλικίας σύνταξης, στους νόμους για τα Πανεπιστήμια και την αντιτρομοκρατική αστυνόμευση θέλουμε να είμαστε ΕΥΡΩ-ΠΕΗ ;;; Αντε να μπει μια τάξη κάπου και ας είναι το Internet αυτό!
greeneye Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 shmera tha bgei nea anakoinosh pou tha alazei merika pragmatakia...etsi eipan toulaxiston
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εμενα μου βγαζει 557 down και 212 up. Σαν κατι να μην ταιρειαζει μου φαινεται. :( Ο ΟΤΕ με εχει αναβαθμησει αλλα η forthnet οχι ακομα. Θα μας τρελανει τελικα...Σε δυο διαδοχικες μετρησεις μου βγαζει : 326 down / 106 up 445 down / 63 up :mrgreen:
greeneye Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 nai,einai poli astathes to diktio ayth ti stimgh distixos logo pollon anabathmiseon,ypomonh
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αλλα θα δουμε... Συνεργάτης της forthnet μου επιβεβαίωσε πριν λίγα λεπτά οτι η εταιρία αποφάσισε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ 1024@25 ΣΕ 2048 kbps ΔΩΡΕΑΝ εδώ και τώρα πριν ακόμα ο ΟΤΕ διπλασιάσει τις γραμμές. Επίσης προσπαθώντας η εταιρία να ξανακερδίσει την συμπάθεια των πελατών ανακοινώνει σε λίγες ώρες και επίσημα την ίδρυση ιδιώκτητου δικτύου χώρις όμως να αναφέρει σαφή χρονοδιαγράμματα και υπόσχετε άμεση μετάβαση με τα ίδια χρήματα σε διπλάσιες ταχύτητες αμέσως μετά την δημιουργία του. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες οι προνομιακοί 1024 θα γίνουμε 2048 και σε λίγους μήνες ή εβδομάδες 4096 με τα ίδια λεφτά... Επιτέλους!!! Τελικά ο πελάτης έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο... απο το forum του myphone.gr
thodoras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τετοια να ακουω να φτιαχνομαιιιιιι!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Ας γινει πρωτα το σκηνικο με το διπλασιασμο για μας τους 1024/25ευρω να χαρουμε οπως ολοι οι αλλοι,και μετα βλεπουμε για το 4096!Οχι οτι θα μας χαλασει :mrgreen:
sniper_206 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εμένα πάντως από σήμερα με αναβάθμισε και η forthnet στο Ρέθυμνο μετά το χτεσινό διπλασιασμό του ΟΤΕ και πλέον απολαμβάνω 768/192
iSpO_fAcTo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αλλα θα δουμε... Συνεργάτης της forthnet μου επιβεβαίωσε πριν λίγα λεπτά οτι η εταιρία αποφάσισε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ 1024@25 ΣΕ 2048 kbps ΔΩΡΕΑΝ εδώ και τώρα πριν ακόμα ο ΟΤΕ διπλασιάσει τις γραμμές. Επίσης προσπαθώντας η εταιρία να ξανακερδίσει την συμπάθεια των πελατών ανακοινώνει σε λίγες ώρες και επίσημα την ίδρυση ιδιώκτητου δικτύου χώρις όμως να αναφέρει σαφή χρονοδιαγράμματα και υπόσχετε άμεση μετάβαση με τα ίδια χρήματα σε διπλάσιες ταχύτητες αμέσως μετά την δημιουργία του. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες οι προνομιακοί 1024 θα γίνουμε 2048 και σε λίγους μήνες ή εβδομάδες 4096 με τα ίδια λεφτά... Επιτέλους!!! Τελικά ο πελάτης έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο... απο το forum του myphone.gr OMG!OMG! Μακάρι να είναι αλήθεια!
GeorgeChios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Με πηραν τηλ μολις τωρα απο την FORTHnet και με ενημερωσαν να μην κανω διακοπης της συνδρομης μου, γιατι απο χθες το βραδυ η FORTHnet αναβαθμιζει κανονικα τις ταχυτητες 1024 kbps σε 2048 kbps και αυτες με τα 25 ευρω. Φυσικα τους ζητησα να μου το στειλουν γραπτως και με ε-μαιλ μιας και ακομα δεν γραφει τιποτα το επισημο site της εταιριας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.