Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εγώ πήρα την προσφορά της 1 Ιουνίου (και είμαι ευχαριστημένος φυσικά) αλλά είχα την εντύπωση ότι η forthnet ήθελε πελάτες 384 ή 512 και γι αυτό κατέβασε την τιμή για μια ημέρα. Τους πελάτες τους πήρε!

Τώρα βλέπω όμως ότι δεν την κατέβασε απλά αλλά δημιούργησε άλλη κατηγορία πελατών από την 512 (που γίνονται 1024) έγινε η 512(κατώτερη) (που γίνονται 768). Θα ήθελα να ξέρω αν πάρω τηλέφωνω για υποστήριξη θα μου πούνε περιμένετε είστε σε 512(κατώτερη) να εξηπηρετήσουμε τον 512 και μετά εσάς (αν προλαβαίνουμε φυσικά)

Για να λέμε του στραβού το δίκιο εδώ είσαι λάθος...Από τεχνική υποστήριξη έχω μιλήσει με πολούς της 1 ιούνη όπως συνέβη και σε μένα που πάντα ότι κι αν γινόταν με έπαιρναν τηλ για το παραμικρό μετά από κάθε μέιλ.

Το πρόβλημα δεν είναι του τεχνικού τμήματος αλλά των πωλήσεων που μας θεωρεί μ...κες!Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στην εταιρεία και είναι κρίμα για ένα τελείως ...ανεύθυνο τμήμα μάρκετινγκ να χάσει πελάτες από το..τίποτα από κει που κόντευε να γίνει μεγαλύτερη και απ την ΟΤΕΝΕΤ να κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση...

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να λέμε του στραβού το δίκιο εδώ είσαι λάθος...Από τεχνική υποστήριξη έχω μιλήσει με πολούς της 1 ιούνη όπως συνέβη και σε μένα που πάντα ότι κι αν γινόταν με έπαιρναν τηλ για το παραμικρό μετά από κάθε μέιλ.

Το πρόβλημα δεν είναι του τεχνικού τμήματος αλλά των πωλήσεων που μας θεωρεί μ...κες!Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στην εταιρεία και είναι κρίμα για ένα τελείως ...ανεύθυνο τμήμα μάρκετινγκ να χάσει πελάτες από το..τίποτα από κει που κόντευε να γίνει μεγαλύτερη και απ την ΟΤΕΝΕΤ να κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση...

Δεν διαφωνώ και εγώ εξυπηρετήθηκα (και πολύ καλύτερα από ότι περίμενα) αλλά θέλω να δείξω ότι αν υπάρχει διάκριση σε ένα θέμα (ταχύτητα) τότε γιατί να μην υπάρχει και σε ένα άλλο (εξυπηρέτηση).

Δημιουργόντας το πρώτο θέμα αφήνει περιθώρια αυριο μεθαύριο να κάνει την άλφα ή βήτα διάκριση μεταξύ 512 και 512(κατώτεροι)

Δημοσ.

Απορώ πώς σκέφτονται με αυτά τα μυαλά οι άνθρωποι του μάρκετινγκ?

Η ΟΤΕΝΕΤ προσφέρει με 26 ευρώ 2048 έναντι 25 ευρώ 1024 της εταιρείας.

Αντίστοιχα στα 20 ευρώ έχει η ΟΤΕΝΕΤ τα 1024 όταν η εταιρεία έχει τα 768 στην ίδια τιμή.

Δηλαδή τι θα προτιμήσουν οι πελάτες νέοι και υφιστάμενοι που λήγουν οι συνδρομές τους?

Δε ξέρω και δε φαίνετε προς το παρόν ότι θα διορθώσουν τη κατάσταση...

Δημοσ.

Οι άνθρωποι του marketing σκέφτονται και δρουν ανάλογα με τους καταναλωτές στους οποίους απευθύνονται... Άρα φταίω κι εγώ αλλά φταις κι εσύ που γκρινιάζεις απλώς...

:)

Δημοσ.

Αν εννοείς εμένα έχω στείλει άπειρα ιμέιλς στη σταιρεία έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα και το μόνο που κάνουν είναι να λένε ότι πάρτε αργότερα όλη την ώρα...

Μόνο η τεχνική υποστήριξη απαντάει και δεν είναι αρμόδια να μου απαντήσει μου λένε...

Δημοσ.

Ειμαι κι εγω ενας απ αυτους που εχουν forthnet 1024 με 25 ευρω το μηνα,αρα ενας απ αυτους που δεν θα απολαυσουν την αναβαθμιση,και βλεποντας το πακετο τις otenet 2048 με 26 ευρω ενα εχω να πω...Κλαψ κλαψ:cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

100 διαφορετικά thread έχει αποκτήσει η σαπουνόπερα. Τι στο καλό ανοίγουν καινούρια, όταν υπάρχουν τόσα άλλα για να πουν όλοι τον πόνο τους, δυσκολεύομαι να το κατανοήσω.

Δημοσ.

Στο adslgr.com νομίζω οτι προσπαθούν να οργανωθούν για το συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να μας πει κάποιος με πιο τρόπο???

Πως θα μπορέσουν να μαζευτούν τα username όλων των χρηστών που έχουν προβλημα και να γίνει μια διαμαρτυρία προς τη forthnet....

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όσο και να διαμαρτυρηθούμε δεν προκειται να κάνουν κάτι αλλο απο αυτό που ήδη έχουν κανει γιατί μετά θα είναι σαν να παραδέχονται πως έκαναν λάθος.

Αυτό που με νοιάζει εμένα είναι άλλο:

Έκανα και γω 1024/256 με €25 το μήνα, όχι όμως Adsl in a box , αλλά 1bill αορίστου.

Αν οι τιμές φτηνύνουν κι αλλο μεσα στο χειμώνα όπως λέτε κάποιοι, την τιμή εμένα θα μου την μειώσουν;

Γιατί τότε που έκανα την αίτηση έτσι μου είχαν πει, δηλαδή ότι με δεσμεύουν μεν για ένα χρόνο, αλλά εφόσον είμαι αορίστου δεν με δεσμεύουν στην τιμή.

Ελπίζω λοιπόν αν γίνει μεσα στο χειμώνα καμιά ανακοίνωση για γενική μείωση των τιμών να μην θεωρηθούμε πάλι οι προνομιούχοι που απολαμβάναμε χαμηλότερες τιμές από νωρίτερα, γιατί τότε θα είναι πραγματικά προκλητική κοροϊδία.....

Δημοσ.

Όχι δε θα τον αναβαθμίσουν καθόλου...Διότι έκανε με το καινούριο πρόγραμμα των 25 ευρώ...

Αυτό ισχυρίζετε η κυρία Forthnet...

Μόνο όσοι είχαν από παλιότερα με 45 ευρώ θα αναβαθμιστούν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...