asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δεν ειχα σκοπο την ειρωνια φιλε agoraki_23 αλλα αυτη την στιγμη πρεπει να τρεχουν 15-20 τοπικ με ακριβως το ιδιο θεμα και ολα λενε μας κλεβουν, μας κοροιδευουν μας, ειμαστε 2ης κατηγοριας και τοσα αλλα. Η προσφορα ηταν για 384 ή 512 στην ιδια τιμη, δεν εκατσε κανεις τοτε να ρωτησει γιατι στην fothnet... Επαναλαμβανω κακως για την forthnet που δε το δημοσιοποιησε απο την αρχη αυτο. Αλλα δε παυει να ειναι μια πολυ καλη προσφορα και δε νομιζω να αδικεται κανεις με 10€ το μηνα να εχει ταχυτητα 786.
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Σε σύγκριση τιμής ταχύτητας αυτό είναι δεδομένο.Δε διαμαρτυρήθηκε κανείς σε αυτό... Απλά αυτό που λες και όλοι όσοι μιλάνε για μη...αδικία βάζουν ως κριτήριο τις τιμές...Κάτι που είναι ΛΑΘΟΣ. Διότι η ΕΕ και η συμμόρφωση του ΟΤΕ ήταν για όλους τους συνδρομητές ανεξαιρέτως.Και ακολούθησαν και οι περισσότεροι ISP. Για αυτό διαμαρτύρομαι διότι κανείς δεν ενημερώθηκε στο συμβόλαιο του για αναβαθμίσεις... Επομένως όλοι έπρεπε να είχαν ίδια αντιμετώπιση εφόσον δεν είναι θέμα συνδρομής...Είναι δωρεάν δικαίωμα όλων σύμφωνα με ΕΕ και ΟΤΕ...
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Όσο για αυτό φίλε asmilon Η προσφορα ηταν για 384 ή 512 στην ιδια τιμη, δεν εκατσε κανεις τοτε να ρωτησει γιατι στην fothnet... κάνεις λάθος...Ρώτησα προσωπικά με τηλ τότε και μου απάντησαν ότι είναι θέμα για ανανέωση μετά το τέλος του χρόνου στην ίδια ταχύτητα... Αν δηλαδή κάποιος ήθελα να ανανεώσει για άλλο ένα χρόνο από τώρα μετά το τέλος του συμβολαίου...Για αυτό και ή 384 ή 512...
leomar_7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 eimai kai gw apo tous katoxous auths ths prosforas.ta antistoixa themata pou anoixan ekeino ton kairo elegan gia to poso super einai auth h prosfora kai poso tyxeroi emeis pou th phrame.egw se auto thelw na prosthesw oti oi ypallhloi ths forthnet me exyphrethsan apsoga.kai auto pou kanoun twra (apo 512 se 768 ) mia xara einai gia mena kai tha mporousan kiolas na mh to kanoun.kai tha xane kai dikio giati pouthena den anaferotan kati tetoio.otan to phrame dhladh to kouti h dwrean anavathmish apo tous isp htan kati san astikos mythos....oloi to syzhtagame alla de pistevame tipota.egw loipon apo th meria mou otan teleiwsei to symvolaio pou exw pali sth forthnet tha paw giati me exyphrethsan apsoga kai mou kanane kai super prosfora.10 E to mhna gia 768....
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 leomar_7 καταθέτουμε προσωπικές απόψεις εδώ πέρα... Και μένα με εξυπηρέτησαν άψογα εκείνο το καιρό όντως... Κανένα παράπονο... Αλλά δεν ξαναπάω στην εταιρεία γιατί ένιωσα προδωμένος όταν όλοι οι άλλοι αναβαθμίζουν χωρίς διακρίσεις όχι δε συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι... Και άντε εμείς οκ αλλά τα παιδιά του 1024 ? Για μένα τελείψσε η εταιρεία...
mandipl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 molis vlepo oti o ote me ekane 2mb . tora pos mporo na katalavo an me anavathmise kai i forthnet ? otan patao na sindetho me to username mou tis forthet vgenei to sinefaki kai leei oti sindethika me 2mb . leii kati ayto? alla to download mou den vlepo na exei ayxithei idietera .
Founes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Κατα το site της Forthnet όλες οι συνδρομές θα διπλασιαστούν έως τις 15 Σεπτεμβρίου...
issbillos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Κατα το site της Forthnet[/url'] όλες οι συνδρομές θα διπλασιαστούν έως τις 15 Σεπτεμβρίου... Μάλλον δεν το διάβασες καλά. Αυτή είναι μια παράγραφος απο το link που έδωσες "Επιπλέον, η FORTHnet, από τις 21/07/06 έχει διπλασιάσει τις ταχύτητες πρόσβασης ADSL με δύο νέες εξαιρετικά ελκυστικές προσφορές «ADSL στα 768 Κbps στην τιμή των 384 Kbps από 20,5 ευρώ / μήνα και ADSL στα 1024 Κbps στην τιμή των 512 Κbps από 25 ευρώ / μήνα, για ένα χρόνο». Συνεπώς, οι συνδρομητές αυτοί θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τις υψηλές ταχύτητες των 768Kbps και 1024Kbps αντίστοιχα." Απ'οτι φαίνεται την πατήσαμε. Να ρωτήσω τώρα κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγουμε απο την forthnet και να πάμε σε άλλη εταιρεία?
kostasroz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Στο παρακατω link μπορειτε οσοι το επιθυμειτε να βαλετε κ εσεις την υπογραφη σας για να αποσταλει εντος της εβδομαδας το e-mail στην εταιρια forthnet για τον μη διπλασιασμο των ταχυτητων των γραμμων μας.Απαραιτητη προυποθεση ειναι βεβαιως να ειστε κατοχος του πακετου στο οποιο αναφερομαστε κ το οποιο αντιμετωπιζει το προβλημα. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=45783
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μόλις με πήρε τηλ υπεύθυνος τεχν τμήματος Forthnet και μου είπε για ένα τεχνικό πρόβλημα ταχυτήτων που αντιμετώπιζα. Και μου ανέφερε μόνη της για τις αναβαθμίσεις ότι μέχρι 15 του μηνός θα αναβαθμιστώ και ότι ελπίζει εφόσον αναπτύχθηκαν στα 3gbps ότι θα πάνε καλύτερα τα πράματα...
mixalis8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ego simera diapistosa oti o patera mou exei anabathmismeno internet (idia perioxi) kai ego den exo kan internet... kopike.... basika den nomizo na einai problima tis forthnet alla sigxronismos me ton ote.... den blepei kan oti exo dsl.... eleos.....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Απο χθες το βραδυ παντως τα πραγματα οσο αφορα τη ταχυτητα εχουν βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο...
val Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Βασικά είμαι ευχαριστημένος με την προσφορά, θα ήμουν άδικος αν έλεγα το αντίθετο. Η forthnet γνώριζε απο την αρχή για την αναβάθμιση και έκανε ενα τρικ προσφοράς όπου μας άφηνε να επιλέξουμε 384 ή 512. θα υπήρχε κάποιος ο οποίος θα έπαιρνε 384???????? Οχι φυσικά... Στην πραγματικότητα όλοι έχουμε το πακέτο 384 απλώς μας άφησε να χαρούμε με τα 512 τη στιγμή οπου ο διπλασιασμός ταχύτητας θα γινόταν ετσι και αλλιώς και τελικά θα αποκτούσαμε 768 δηλαδή το διπλάσιο του 384. Πιστεύω ότι μας κορόιδεψε.
agoraki_23 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Eπαναλαμβάνω προηγούμενο post Ρώτησα προσωπικά με τηλ τότε και μου απάντησαν ότι είναι θέμα για ανανέωση μετά το τέλος του χρόνου στην ίδια ταχύτητα... Αν δηλαδή κάποιος ήθελα να ανανεώσει για άλλο ένα χρόνο από τώρα μετά το τέλος του συμβολαίου...Για αυτό και ή 384 ή 512... άρα αφού αυτό διαλαλούσαν οι τηλεφωνητές της εταιρείας όντως είναι κοροιδία ειδικά αν γνώριζαν τότε για αναβάθμιση... Δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας της 1 ιούνη που να μην είναι ευχαριστημένος... Άλλο αυτό όμως και άλλο η κοροιδία αυτή...
JudgeMaik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Και εγώ πήρα την προσφορά της 1 Ιουνίου (και είμαι ευχαριστημένος φυσικά) αλλά είχα την εντύπωση ότι η forthnet ήθελε πελάτες 384 ή 512 και γι αυτό κατέβασε την τιμή για μια ημέρα. Τους πελάτες τους πήρε! Τώρα βλέπω όμως ότι δεν την κατέβασε απλά αλλά δημιούργησε άλλη κατηγορία πελατών από την 512 (που γίνονται 1024) έγινε η 512(κατώτερη) (που γίνονται 768). Θα ήθελα να ξέρω αν πάρω τηλέφωνω για υποστήριξη θα μου πούνε περιμένετε είστε σε 512(κατώτερη) να εξηπηρετήσουμε τον 512 και μετά εσάς (αν προλαβαίνουμε φυσικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.