val Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Όπως είναι γνωστό η forthnet ανακοίνωσε οτι προχωρά στην αναβάθμιση όλων των συνδρομών ADSL χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Η αντίφαση στην περίπτωση μας είναι η επιπλέον ανακοίνωση που έβγαλε:"Ειδικά οι συνδρομητές «ADSL in a box» και «ADSL in a box Plus» που επωφελήθηκαν από την εκπληκτική προσφορά «ADSL in a box μόνο από 9,75 ευρώ / μήνα για 12 μήνες όλα πληρωμένα!» της 01/06/06, θα δουν την ταχύτητα της σύνδεσής τους να αυξάνεται στα 768 Κbps, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! " Εδώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι οποίοι πήραν την προσφορά της 01/06 να μην αναβαθμιστούν σε 1024 Κbps και να αναβαθμιστούν μόνο στα 768 Κbps όπως θα γίνουν σε όλα τα άλλα πακέτα όπως και σε όλες τις άλλες εταιρίες. Δε μοιάζει λίγο με ρατσισμό αυτό..... Εφόσον δεν έχει αναφέρει κατα την αγορά θα τυγχάνουμε ιδιαίτερης μεταχείρισης......
antreaslam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 πολύ απλά, ειναι δικαιωμα της να το κανει αυτο,κ δικο σου δικαιωμα να ριξεις ενα φασκελο στην εταιρεια αν θεωρεις οτι εμπαιζεσαι,κ να σηκωθεις να φυγεις! οπως λες: Εφόσον δεν έχει αναφέρει κατα την αγορά θα τυγχάνουμε ιδιαίτερης μεταχείρισης...... ουτε ομως εχει αναφερει οτι ειναι υποχρεωμενη να σου κανει δωρεαν αναβαθμιση...
giorgos th. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 etsi einai..den sou kanei...pas allou..
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Επειδη η προσφορα της 1ης Ιουνιου ειναι π ρ ο σ φ ο ρ α. Με 10€/μηνα εχεις ταχυτητα 786kbps την στιγμη που ολοι οι αλλοι συνδρομητες της ιδιας εταιριας δινουν για την ιδια ταχυτητα 20€/μηνα. Η προσφορα αν θυμαστε ελεγε 386 ή 512 με 117€ στην ιδια τιμη δηλαδη. Οποτε προσωπικα περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο τωρα που γινεται ο διπλασσιασμος... Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα ρατσισμου. Η προσφορα της 1ης Ιουνιου εχει πολυ φθηνοτερη αναλογια Kbps/€...
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Επειδη η προσφορα της 1ης Ιουνιου ειναι π ρ ο σ φ ο ρ α. Με 10?/μηνα εχεις ταχυτητα 786kbps την στιγμη που ολοι οι αλλοι συνδρομητες της ιδιας εταιριας δινουν για την ιδια ταχυτητα 20?/μηνα. Η προσφορα αν θυμαστε ελεγε 386 ή 512 με 117? στην ιδια τιμη δηλαδη. Οποτε προσωπικα περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο τωρα που γινεται ο διπλασσιασμος... Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα ρατσισμου. Η προσφορα της 1ης Ιουνιου εχει πολυ φθηνοτερη αναλογια Kbps/?... Δεν είναι έτσι ή 384 ή 512 συμφωνώ η προσφορά αυτό έλεγε άρα τους 384 τους κάνει 768,αλλά τους 512 γιατί επίσης 768? Αντιμετωπίζονται δηλαδή ως 384... Πόσες φορές θα το πω ότι οι αναβαθμίσεις είναι ΑΣΧΕΤΕΣ με τιμές...ΑΣΧΕΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ. Και με επιβεβεβαίωσαν όλες οι εταιρείες για αυτό... Επομένως ή κάνεις αναβαθμίσεις το ίδιο σε όλους ή...δε κάνεις σε κανένα κυρία Forthnet... Tη π ρ ο σ φ ο ρ ά δε τους τη προτείναμε μας την προτείνανε οι κύριοι σωστά?Άρα δε μας κάναν χάρη είμαστε το ίδιο με όλους τους πελάτες,απλά έτυχε και πήραμε αυτή τη προσφορά..Τις επόμενες βδομάδες ίσως βγει καλύτερη για νέους συνδρομητές...Ετσι πάνε αυτά... Τελειωμένη εταιρειούλα είναι η Forthnet,ακόμα και να αλλάξει στάση που δε πρόκειται,έχει τελειώσει για μένα,δε μπορώ να την εμπιστευτώ όταν εξαπατάς έτσι τους πελάτες σου... Δυστυχώς όμως είμαι 10 μήνες δεσμευμένος και δε γίνετε να πάρω τα λεφτά μου πίσω οποότε περιμένω...
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Στην ιστοσελιδα της εταιρείας ακούστε τι λένε οι άνθρωποι... Αποκτήστε το ήδη αναβαθμισμένο ADSL in a box στα 768 μόνο με 20,5€/μήνα. Και ερωτώ?Το ήδη αναβαθμισμένο σημαίνει ότι τα 768 ήταν 384 σψστά? Είχαν τα 384 λοιπόν με 20 ευρώ?Δε νομίζω...Τα 512 είχαν τόσο... Άρα αποσκοπά στο βρώμικο κέρδος η εταιρεία...
vagos789 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Εδώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι οποίοι πήραν την προσφορά της 01/06 να μην αναβαθμιστούν σε 1024 Κbps και να αναβαθμιστούν μόνο στα 768 Κbps όπως θα γίνουν σε όλα τα άλλα πακέτα όπως και σε όλες τις άλλες εταιρίες. Δε μοιάζει λίγο με ρατσισμό αυτό..... Εφόσον δεν έχει αναφέρει κατα την αγορά θα τυγχάνουμε ιδιαίτερης μεταχείρισης...... Ρατσισμος δεν ειναι να παιρνεις εσυ DSL στις 1/6 σε μια Χ τιμη, και αυτος που παιρνει απο τις 2/6 μεχρι σημερα να παιρνει με 2*Χ; Οταν αγοραζες σου ειπε κανεις οτι θα σου διπλασιασει την ταχυτητα; Οταν αγοραζεις ενα κλειστο πακετο,απο εκει δεν προσπαθει να ωφεληθει μια εταιρεια; Σου λεει θα σου δωσω χαμηλη τιμη,αλλα θα σε εχω δεσμευμενο για 12 μηνες οτι και να γινει. Δεν σου λεει θα σου δωσω την χαμηλοτερη τιμη της αγορας,και μετα οταν πεσουν οι τιμες θα σου δωσω κι αλλο για να παραμεινεις ο πιο φτηνος με διαφορα! Και για μενα η forthnet εχει τελειωσει πια,ειναι η μοναδικη εταιρεια που θα εχω!Οι μονο που δικαιουνται να γκρινιάζουν ειναι οι 1024 που κατα πως φαινεται παιρνουν ενα μεγαλο τιποτα...
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Στην ιστοσελιδα της εταιρείας ακούστε τι λένε οι άνθρωποι... Αποκτήστε το ήδη αναβαθμισμένο ADSL in a box στα 768 μόνο με 20,5€/μήνα. Και ερωτώ?Το ήδη αναβαθμισμένο σημαίνει ότι τα 768 ήταν 384 σψστά? Είχαν τα 384 λοιπόν με 20 ευρώ?Δε νομίζω...Τα 512 είχαν τόσο... Άρα αποσκοπά στο βρώμικο κέρδος η εταιρεία...
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Σε χαλαει δηλαδη που για 10 μηνες εχεις πληρωσει τα μισα απο οσα θα πληρωνε ενας που ειχε παρει πακετο στις 31 Μαιου ή την 2η Ιουνιου? Κακως που δε το αναφερε απο την αρχη η Forthnet αυτο για να μην ελπιζουν ετσι οι χρηστες ή τουλαχιστον να ειχε κανει την προσφορα μονο στα 384, παλι ευχαριστημενοι θα ηταν ολοι οσοι ειχαν παρει το πακετο... Οσον αφορα αν κοστιζει η οχι η αυξηση της ταχυτητας, τους κοστιζει σε ολους επειδη ο διπλασιασμος ειναι για τις συνδεσεις εντος Ελλαδας. Τα κυκλωματα συνδεσης με το εξωτερικο ειναι κοστος για την καθε εταιρια και με την ταχυτητα που προσφερουν αυτα τα κυκλωματα πρεπει να εξυπηρετησουν τους πελατες τους. Οποτε τωρα που διπλασιαζονται οι ταχυτητες πρεπει να προμηθευτουν επιπλεον εξοπλισμο...
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ρατσισμος δεν ειναι να παιρνεις εσυ DSL στις 1/6 σε μια Χ τιμη' date=' και αυτος που παιρνει απο τις 2/6 μεχρι σημερα να παιρνει με 2*Χ; Οταν αγοραζες σου ειπε κανεις οτι θα σου διπλασιασει την ταχυτητα; Οταν αγοραζεις ενα κλειστο πακετο,απο εκει δεν προσπαθει να ωφεληθει μια εταιρεια; Σου λεει θα σου δωσω χαμηλη τιμη,αλλα θα σε εχω δεσμευμενο για 12 μηνες οτι και να γινει. Δεν σου λεει θα σου δωσω την χαμηλοτερη τιμη της αγορας,και μετα οταν πεσουν οι τιμες θα σου δωσω κι αλλο για να παραμεινεις ο πιο φτηνος με διαφορα! Και για μενα η forthnet εχει τελειωσει πια,ειναι η μοναδικη εταιρεια που θα εχω!Οι μονο που δικαιουνται να γκρινιάζουν ειναι οι 1024 που κατα πως φαινεται παιρνουν ενα μεγαλο τιποτα...[/quote'] όταν αγόραζες σου πε μήπως εσένα ότι θα σου αναβαθμίσει τη ταχύτητα? Μην ακούω χαζομάρες και επαναλαμβάνω οι τιμές είναι ΑΣΧΕΤΕΣ της αναβάθμισης. Δεν μας αναβαθμίζουν ανάλογα με το πακέτο και με τα πόσα πληρώνουμε... Ο ΟΤΕ έδειξε το δρόμο και αναβαθμίζει σε όλους λόγω ΕΕ,όπως οι περισσότερες ISP άρα οι εξαιρέσεις είναι κάτι ρατσιστικό όντως...
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Αν έλεγα ότι με χαλάει αυτό θα ήμουν αχάριστος και ότι τα θέλω όλα... Αλλά θα προτιμούσα να πλήρωνα περισσότερα και να με σέβονταν... Έτυχε και πήρα τη προσφορά...ούτως ή άλλως θα έβασα adsl... Απλά με υποτιμάνε έτσι και αυτό με ενοχλεί...
asmilon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Φιλε μου πες τους αφου σε ενοχλει, παιδια σας δινω 100€ ακομα καντε μου την συνδεση 1024 για 10 μηνες, οπως εχουν και οι αλλοι εκτος προσφορας. Δε νομιζω να σου πουνε οχι... 10€ το μηνα για ταχυτητα 786 θα αργησουμε να δουμε ως προσφορα απο τους ISP...
Greek-Lord Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Απο τη στιγμη που εχεις 512 τωρα και μελλοντικη 768ρα με 10 ευρω ΜΟΝΟ,μην το πεις ουτε του παπα!Δηλαδη εμεις που πληρωνουμε 512 με 28,5 ευρω τι ειμαστε?Ολα κρινονται με βαση τις επιλογες που εκανες οταν βγηκε το πακετο.Αν περιμενες θα παιρνες πχ 2048 με 26ευρω.Οι τιμες καθε μηνα θα πεφτουν
agoraki_23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Φιλε μου πες τους αφου σε ενοχλει' date=' παιδια σας δινω 100? ακομα καντε μου την συνδεση 1024 για 10 μηνες, οπως εχουν και οι αλλοι εκτος προσφορας. Δε νομιζω να σου πουνε οχι... 10? το μηνα για ταχυτητα 786 θα αργησουμε να δουμε ως προσφορα απο τους ISP...[/quote'] H ειρωνία είναι κάτι που απεχθάνομαι...φίλε μου. Οπότε πες τους κι εσύ να πληρώσεις άλλα 1000000 ευρώ για να έχεις 2048... Κι εγώ πιστεύω ότι θα σου αυξήσουν την ταχύτητα... Γιατί εμένα ΔΕΝ με ενδιαφέρει η ταχύτητα...η κοροιδία με νοιάζει...
kostasroz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Καλω ολους οσους θεωροθν οτι εξαπατηθηκαν να ερθουν στο παρακατω λινκ που προσπαθουμε να οργανωθουμε.Γιατι οκυριος moderator τον εθιξε το αλλο μου post Που μιλουσε για διαμαρτυρια κ μου το κλειδωσε.EΥχαριστω πολυ για την υποστιριξη.http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=45721 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=45628
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.