Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε αυτό κάνεις λάθος. Είναι 26? για τα 2048. Και γω ConnX έκανα με τα 22' date='50 τα 1024, αλλά μόλις είδα ότι η ΟΤΕΝΕΤ το διπλασίασε σε 2048, απλά ακύρωσα την αίτηση και πάω για ΟΤΕΝΕΤ.

Τώρα σχετικά με Forthnet συμφωνώ ότι χάνει αρκετά με την πολιτική που ακολουθεί και με τις τελευταίες αποφάσεις της. Άσε και το άλλο. Δεν πιάνεις γραμμή στην εξυπηρέτησή τους με τίποτα, με τίποτα λέμε. Σου πετάει ένα "όλες οι γραμμές είναι απασχολημένες, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα" και κόψε το κεφάλι σου αν θες να εξυπηρετηθείς σε κάτι ή περίμενε μέχρι τις 1:00 τα ξημερώματα μήπως και είναι κανένας agent διαθέσιμος να απαντήσει. 2 χρόνια τώρα είχα πάντα forthnet, αλλά από εδώ και πέρα μακριά!!![/quote']

Kαι καλά κάνεις που πήρες το πακετάκι 2048 της ΟΤΕΝΕΤ.

Καλά και άνετα downloads!

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε αυτό κάνεις λάθος. Είναι 26? για τα 2048. Και γω ConnX έκανα με τα 22' date='50 τα 1024, αλλά μόλις είδα ότι η ΟΤΕΝΕΤ το διπλασίασε σε 2048, απλά ακύρωσα την αίτηση και πάω για ΟΤΕΝΕΤ.

[/quote']

Φίλε ξέρω ότι η ΟΤΕΝΕΤ δινει την 2048, αλλα σε δεσμεύει γιά ένα χρόνο. Και τα ίδια τα παιδιά των εταιρειών αν μιλήσεις ανοιχτά μαζί τους σου λένε οτι θα πέσουν τόσο ραγδαία οι τιμές μέσα στο χειμώνα που δεν πρεπει να δεσμεύεσαι για πολύ καιρό. Αυτό άλλωστε είναι το κόλπο των ISP, να δεσμεύσουν πολύ κόσμο σε μικρές ταχύτητες, ενώ παράλληλα να τους παίρνουν διαφορά σε τυχόν αναβάθμιση. Εγώ απλώς αγόρασα 512 που θα μου γίνει 1024, με δέσμευση 6 μηνών και όχι ενός χρόνου. Και αν βγεί κάτι καλύτερο, δεν θα περιμένω ένα χρόνο να το πάρω..

Δημοσ.
Εγω λεω να κλειδωθουν ολα τα topics για την αναβάθμιση και οποιος ξαναπει για αναβαθμιση να φαει ban γενικα απο το internet !

Εγώ πάντως επιλέγω ποιά topics θα διαβάσω και δεν μπορώ να μην διαμαρτυρηθώ όταν ένας με πιάνει Κώτσο. Sorry αν ακούγεται πολυ τελευταία αλλά τελευταία συμβαίνουν όλα αυτά.

Δημοσ.

Το παληκάρι είπε ένα παράδειγμα με επίσημο περιστατικό σε τηλέφωνο από την εταιρεία...

Α!Και είναι απλό...όποιου δε του αρέσουν τα topics αυτά ας μη τα διαβάζει καθόλου...

Εφόσον τον ενοχλούν δεν υπάρχει και λόγος σωστά?

Δημοσ.

Παρακαλώ λίγη προσοχή με τους όποιους χαρακτηρισμούς κ με την αναφορά ονομάτων κ επωνύμων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των ίδιων.

Αν δεν έχω γίνει ήδη απ' όλους αρκετά ξεκάθαρος πάνω σε αυτό το θέμα, να ξεκινήσω να γίνομαι. Τίθεται νομικό ζήτημα.

Επί του θέματος:

Κάντε υπομονή για τις αναβαθμίσεις.

Δεν είναι τεχνικά εφικτό σε καμία περίπτωση να γίνουν τόσες αναβαθμίσεις σε 1 μέρα. Ακόμα κ όταν γίνουν όλοι οι διπλασιασμοί, πάλι θα υπάρχουν ρυθμίσεις από κάθε μεριά για να δουλέψει σωστά το όλο δίκτυο.

Περί ενημέρωσης:

Η επίσημη σελίδα του κάθε ISP κ οι ανακοινώσεις του είναι η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης.

Όσους/ες τηλεφωνητές/ες κ αν έχει ο κάθε isp είναι αδύνατο να είναι παραπάνω από τους πελάτες του. Δεν νομίζετε;

H Insomnia Team θα φροντίσει να ζητήσει απαντήσεις για εσάς, πάνω στα ερωτήματα που τέθηκαν.

Για όσους είναι βιαστικοί ή ανυπόμονοι υπάρχει πάντα & η εκδοχή της προσωπικής επίσκεψης.

Καλή σας μέρα.

/sc

Δημοσ.

min to psaxnete paidia . ayto pou egine einai ena aplo -50% se ola ma ola ta paketa . tora an o enas adikithike i o allos eynoeithike einai leptomeries merikon eyro . oloi tha vgoume kerdismenoi kai ta router tha anastenaxoun . ayto einai to thema

Δημοσ.

pantos o moderator ipe poli sostes koubentes.Min ksexnate oti h forthnet exei pollous xrhstes,pano apo 50-60.000. Skefteite apla oi 10.000 na pernoun tel...

Pos na sas apanthsoun lipon sto tilefoniko kentro? (kai grhgora kiolas).

Ektos aytou ime 100% sigouros oti pano apo tous misous pou pernoun tel rotane entelos xazes erothseis pou exoun apanththei ousiastika pano apo ola apo to Deltio typou ths Forthnet,kai katopin apo diafora forums p.x insomnia,adslgr ktl.

Opote xalaroste.

Δημοσ.

Παιδες γεια χαρα

Εχω 1024 με 25 ε ανα μηνα(Προνομιακη προσφορα)

Πριν απο 2 ημερες η γραμμη μου εγινε 2048 και κατεβασα απο φτπ forthnet με 170-180!Αφου αναβαθμιστηκε μονο η γραμμη και οχι ο λογαριασμος μου με forthnet πως ειναι δυνατο?

Και κατι αλλο οταν αναφερθηκε οτι εμεις που εχουμε αυτην την προσφορα δεν θα αναβαθμιστουμε ενοει οτι θα εχω 2048 αλλα ο λογαριασμος μου με forthnet θα ειναι στα 1024?

Μενω στο χολαργο

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.
Παιδες γεια χαρα

Εχω 1024 με 25 ε ανα μηνα(Προνομιακη προσφορα)

Πριν απο 2 ημερες η γραμμη μου εγινε 2048 και κατεβασα απο φτπ forthnet με 170-180!Αφου αναβαθμιστηκε μονο η γραμμη και οχι ο λογαριασμος μου με forthnet πως ειναι δυνατο?

Και κατι αλλο οταν αναφερθηκε οτι εμεις που εχουμε αυτην την προσφορα δεν θα αναβαθμιστουμε ενοει οτι θα εχω 2048 αλλα ο λογαριασμος μου με forthnet θα ειναι στα 1024?

Μενω στο χολαργο

Ευχαριστω πολυ!!!

Άν έχεις ακόμα 1024 σύνδεση Forthnet είναι αδύνατον να πιάσεις 170-180.

πήγαινε στο http://speedtest.forthnet.gr και πές μας τα αποτελέσματα.

Μακάρι να σε αναβάθμισαν γιατί αυτό σημαίνει πώς θα αναβαθμήσουν και όλες τις προνομιακές.

Δημοσ.

Paidia prokeite kathara gia paraplanusi ek merous tis forthnet.O OTE mas kanei tis grammes se 2048 alla i forthnet mplokarei tin anavathmusi twn sundesewn mas.I timi leei tou paketou einai idi katw tou kostous.Ma mas koroideuoun!!!!Exoun dei ti times epikratoun stin ypoloipi Eurwpi?Se xwres ligotero aneptugmenes apo emas.Kai min mas lene kapoioioti eimaste paraponiarides i axaristoi giati emeis dn zitisame kati tetoio.Auti i diadikasia arxise me entoli tis Eurwpaikhs Enwsis kai oxi dn tha epikaloumaste tin eurwpaiki mas poreia ws aitia gia tis auxiseis twn timwn kai tin katapatisi twn foititikwn mas dikaiwmatwn(panta epikairo).

Akoma sti selida tis forthnet(sto xwro me ta paketa) anaferei pws oi sundeseis einai idi anavathusmenes kai einai anexartites apo to xronodiagramma ulopoihsis twn diplasiasmwn apo ton OTE.Egw auto pou katalavainw einai to autonohto.Oti tha parw ekeino to paketo kai meta otan kanei tis anavathuseis o OTE tha mou ginei ek neou anavathmusi.To thema einai oti kapoioi dratontai tis eukairias kai me paraplanutikes diafimiseis kai prosfores pouloun mazika proionta kai autoi pou tous plirwnoun einai oi anupopsiastoi agorastes dld oloi emeis.

Δημοσ.
Όντως η forthnet μάλλον ξεκίνησε τις αρπαχτές.

Δεν μπορεί να πουλάει μια παροχή του ΟΤΕ (αναβάθμιση της γραμμής απο 512 σε 1024) σαν δικιά της προσφορά! Γιατί αυτό έκανε στις περιπτώσεις των συνδρομητών που πήραν 1024.

Εγώ όταν αγόρασα την προσφορά της 1ης Ιουνίου είχα την δυνατότητα να πάρω και μέσω Δίοδος 384 όμως (αντι 512 ) και να πληρώνω όσα και στη Forthnet με ανα μήνα χρέωση και χωρίς προπληρωμή/δέσμευση. Προτίμησα forthnet λόγω 512. Τώρα δεν είναι σαν να με εξαπάτησε η εταιρεία; Δεν με πληροφόπρησε ότι θα είμαι αντιμετωπίζει σαν να μου έκανε χάρη που μου δωσε "φτηνή σύνδεση".

Μην ακούω λοιπόν ........περι καταπληκτικής προσφοράς!

Κα καλώς ή κακώς όλοι είχαμε προεξοφλησει την αναβάθμιση γραμμών και συνδέσεων δωρεάν.

Έχει να κάνει άραγε με την αλλαγή της διοήκησης; Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον Ισλανδό που την αγόρασε.

Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά e-mail διαμαρτυρίας με cc στο ΙΝΚΑ.

Μη ξεχνάς ότι η 384 του φοιτητικού γίνεται τώρα 768, με 10 ευρώ τον μήνα, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σου ανεβάσει την τιμή μετά τους 12 μήνες της 'προσφοράς'.

Δημοσ.

Καλω ολους τους εξαπατημενους συνδρομητες να οργανωσουμε μια μαζικη διαμαρτηρια με την μορφη e-mail για ολους οσυς ''επωφελιθηκαν'' απο την προσφορα απατη κατα την οποια λαβαμε αναβαθμισμενες 512 σαν 1024 με 25 ευρο τον μηνα.Οπως ολοι σχεδον θα γνωριζεται ,ο οτε αναβαθμιζει ολο του τι δικτιο διπλασιαζωντας τισ ταχυτητες του.Με αποτελεσμα να προσφερει πλεον τις 2048 με 25 ευρο κ αναβαθμιζοντας ΟΛΕΣ τις 1024 σε 2048.Ωστοσο η Forthnet στην ανακοινωση τησ εξαιρει ολουσ εμας με την 1024 που πηραμε με τα 25 ευρω χωρις να υπαρχει λογος.ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ 1024 κ οχι ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ 512.Αυτο εχει μεγαλη σημασια διοτι μιλαμε για εξαπατηση του καταναλωτη o οποιος γινεται κατα διαστηματα το θυμα στα χερια των εταιριων.Στο παρακατω link (το φορυμ τισ http://WWW.ADSLGR.COM STA TOPICS TIS FORTHNET) καλο θα ηταν να προσελθουν ολοι οι εξαπατημενοι συνδρομητες ετσι ωστε να οργανωθουμε συντομα κ να προσπαθησουμε να παρουμε αυτο το οποιο μασ αναλογει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=45628 ΗΔη εχουμε αρχισει κ μαζευομαστε αρκετα ατομα κ η συμμετοχη σας ειναι συμαντικη για οσους θεωρουν οτι εξαπατηθηκαν απο την προσφορα.Θερμη παρακληση να ερθετε στο αλλο Φοροθμ για τισ απαντησεισ σας κ να μην απαντατε με ασχετε Θεματα.Ηδ υπαρχει απο ενα μελος ενα πρωτο δειγαμ του ε-μαιλ το οποιο θα σταλει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...