agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Η τους έχουν πρήξει με τις αναβαθμίσεις πολύ δεν απαντούν για το θέμα μέχρι να δουν τι τους συμφέρει έτσι όπως ήρθαν τα πράματα και να πράξουν ανάλογα...
sotos65 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μωρέ συμφωνώ και σ' αυτό που λες, αλλά αυτά που ρωτούσα ήταν άσχετα με τις αναβαθμίσεις. Όπως φυσικά το email με την απόδειξη πληρωμής. Οπότε δεν ξέρω γιατί να μην μου απαντούν...
agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Έχεις δίκιο θα έπρεπε να απαντάν σε θέματα τέτοια κατευθείαν,άντε για τις αναβαθμίσεις το καταλαβαίνω...Τους πρήζουμε αν και το αξίζουν... Ειλικρινά όμως μπορεί κάποιος να σκεφτεί τρόπο πώς να το πάρω πίσω όλο αυτό η εταιρεία από τη στιγμή που το βγαλε δελτίο τύπου... Με ποιο τρόπο μπορεί να αναιρέσει τη μέγα...κοτσάνα που διέπραξε για το μέλλον της εταιρείας? Σκέφτομαι κάποιον αλλά μόνο ένα σκέφτομαι που να μην προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και πάλι.. Ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ.... Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από θέμα μάρκετινγκ αν και έχω σπουδάσει αυτό.Μου είναι φυσικώς αδύνατον... Οποιαδήποτε άλλη απάτηση της εταιρείας θα είναι καταστρεπτική για την ίδια...
tone Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 mpa, to marketing exei trela kolpa. mporei na bgalei nea prosfora 2048 me 25e kai na soy lene "3erete kanonika de mporeite na perasete s'ayth th prosfora, alla mia e3airesh 8a kanoume gia sas" eida sto site ths otenet ta 2048 me 26e/mhna.. epa8a sok. kala bebaia ayth einai h onomastikh, alla opws kai na exei einai super kai 8elw na elpizw oti h forthnet 8a apanthsei alliws 8a thn kanw k egw otan teleiwsei to proplhrwmeno mou.
greeneye Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 thelte na klapsete ligo akoma? Δελτίο Τύπου: Η ALTEC TELECOMS, ακολουθώντας πάντα από κοντά τις εξελίξεις στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και ταυτόχρονα συμβάλλοντας στη διεύρυνση της χρήσης των ευρυζωνικών υπηρεσιών, ανακοινώνει ότι παράλληλα με την αναβάθμιση των ταχυτήτων πρόσβασης σε όλους τους τύπους γραμμών ADSL του δικτύου του ΟΤΕ, προχωρά σε διπλασιασμό της ταχύτητας των Altecnet ADSL συνδρομών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Πιο συγκεκριμένα, όλες οι Altecnet ADSL συνδρομές ορισμένου και αορίστου χρόνου διατίθενται με τον ίδιο τιμοκατάλογο αλλά στις διπλάσιες ταχύτητες των : 768/192 kbps αντί 384/128 kbps, 1024/256 kbps αντί 512/128 kbps και 2048/256 kbps αντί 1024/256 kbps. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τα ADSL πακέτα, Jetpack 384 & Altecnet Jetpack 512 τα οποία διατίθενται σε ταχύτητες 768 & 1024 αντίστοιχα, χωρίς καμία αλλαγή στις τιμές τους. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε δωρεάν το 13813, ή επισκεφτείτε το http://www.altectelecoms.gr Αθήνα, 24 Αυγούστου 2006 Γραφείο Τύπου τηλ. 211-68.72.429 Kai i Altec dinei 2048 taxythta lipon....FORTHNET AKOUS ?!?!?!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Πωπω! Ωραιο νεο αυτο για την ACN, παντα την συμπαθουσα σαν εταιρεια και τα παιδια στο support (τουλαχιστον σε εμενα) ΠΑΝΤΑ μου φανηκαν εξυπηρετηκοτατοι! Ακομα και στις 5 το πρωι ξημερωματα Κυριακης, το σηκωσαν στο 3ο χτυπημα και ειχε ληξει η DSL. Μου κανανε δωρακι 2 μερες μεχρι να παει Δευτερα-Τριτη και να το τακτοποιησω! Κριμα που δεν εχει και πακετο 1024 ετσι ωστε να παει 2048. Θα το επαιρνα με κλειστα τα ματια!!! ΥΓ. Μην κοιτατε που εχω Forthnet (τσαμπα μου εκατσε και πληρωνω μονο το DSL παγιο - το οποιο βεβαια πλεον δεν συμφερει...) ΥΓ.2 greeneye, η ACN δεν εχει πακετο 1024 ετσι ωστε να παει 2048. Αυτο το 2048 απο 1024 που κανει ειναι για τις συνδρομες τις, το οποιο το κανει και η Forthnet.
theo37 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 thelte na klapsete ligo akoma? Δελτίο Τύπου: Η ALTEC TELECOMS' date=' ακολουθώντας πάντα από κοντά τις εξελίξεις στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και ταυτόχρονα συμβάλλοντας στη διεύρυνση της χρήσης των ευρυζωνικών υπηρεσιών, ανακοινώνει ότι παράλληλα με την αναβάθμιση των ταχυτήτων πρόσβασης σε όλους τους τύπους γραμμών ADSL του δικτύου του ΟΤΕ, προχωρά σε διπλασιασμό της ταχύτητας των Altecnet ADSL συνδρομών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Πιο συγκεκριμένα, όλες οι Altecnet ADSL συνδρομές ορισμένου και αορίστου χρόνου διατίθενται με τον ίδιο τιμοκατάλογο αλλά στις διπλάσιες ταχύτητες των : 768/192 kbps αντί 384/128 kbps, 1024/256 kbps αντί 512/128 kbps και 2048/256 kbps αντί 1024/256 kbps. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τα ADSL πακέτα, Jetpack 384 & Altecnet Jetpack 512 τα οποία διατίθενται σε ταχύτητες 768 & 1024 αντίστοιχα, χωρίς καμία αλλαγή στις τιμές τους. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε δωρεάν το 13813, ή επισκεφτείτε το http://www.altectelecoms.gr Αθήνα, 24 Αυγούστου 2006 Γραφείο Τύπου τηλ. 211-68.72.429 Kai i Altec dinei 2048 taxythta lipon....FORTHNET AKOUS ?!?!?![/quote'] αναγκαστικά θα ακολουθήσουν όλοι..
x_vagos_x Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 lipon tha gini mallon afto pou elega kai stin arxi... i forthnet tha dosi kanonika tous dipkasiasmous gia na to voulosoume oloi emeis pou paraponiomastan kai telika tha fani i kali tis ipothesis... min skotizeste... den ine anagki...
greeneye Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 emena na sou po thn alitheia me endiaferei i dikaiologia pou tha brei gia thn allagh pleyshs...an telika to kanei...pou pisteyo tha to kanei Afou mporoun oloi mporei kai h forthnet... Alhtheia....HOL pou eisai?????????????????? THEIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σε τηλέφωνο που πήρα η forthnet έχει ξεκινήσει μαζικά της αναβαθμίσεις, δηλαδή δεν κοιτάει σε ποιον έγινε αναβάθμιση από το οτε και σε ποιον όχι. Βέβαια με ρώτησε αν έχω το προνομιακό πακέτο και του είπα όχι όποτε εκεί παίζει κάτι διαφορετικό.
tone Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 to 8ema den einai poios dinei 2048.. alla poso xrewnei o ka8enas thn 2048. H otenet me 26e/mhna toys esteile olous adiabastoys. H forthnet me ton diko ths timokatalogo dinei thn 2048 twra gyrw sta 40e/mhna. Kamia prosfora de pianei thn otenet pros to parwn (ektos kapoies LLU). Kai telos einai ligo hli8io na pas na pareis me 20 eyrw px 768 h me 22 eurw 1mbit otan me 26 eyrw exeis 2048. Ante na bgaloun mia antagwnistikh timh sta 2048 kai oi ypoloipoi!
KaizerSoze Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ρε γαμω την τρελα μου Ολο για αναβαθμισεις ακουω,μας εστειλε και μεηλ η ιδια η Φορθνετ αλλα το μοδεμ παλι 384 λεει.Νεο Ηρακλειο εδω,κανεις πουναναι Ηρακλειωτης και να τουχει γινει αναβαθμιση?
ItsToasted Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αγαπητέ κύριε xxxxxxx, ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Forthnet και τις υπηρεσίες της. Σας πληροφορούμε ότι δεν χρειάζεται να προβείτε σε κάποια ενέργεια. Η Forthnet θα αναβαθμίσει αυτόματα τη συνδρομή σας το αργότερο μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη. Με εκτίμηση, Νταλιάνης Κων/νος hahaohaha??? Ti lene oeo? I forthnet me ta 3.0 Gbps sindesi sto eksoteriko mao tao kai den simazeuete pou einai tora? Anarotieme an einai sto xrimatistirio kai pos paei i metoxi tis!
agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σε τηλέφωνο που πήρα η forthnet έχει ξεκινήσει μαζικά της αναβαθμίσεις, δηλαδή δεν κοιτάει σε ποιον έγινε αναβάθμιση από το οτε και σε ποιον όχι. Βέβαια με ρώτησε αν έχω το προνομιακό πακέτο και του είπα όχι όποτε εκεί παίζει κάτι διαφορετικό. Kακό αυτό...Σημαίνει ότι συνεχίζουν τις εξαιρέσεις...αφούσε ρώτησε αν είσαι από προνομιακό πακέτο...πως λέμε αν είσαι..τζαμπατζής.... Κάτι τέτοιο..Εφόσον τους πήρες και το συνεχίζουν το τροπαριάκι σημαίνει ότι δεν έχουν αλλάξει στάση...
billyyo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Το σωστο φιλε μου ειναι "Μερικοι δεν ΠΑΙΡΝΕΤΕ χαμπαρι με τιποτα!" Σιγά ρε! Αντί να γράψετε μια απλή απάντηση γράψετε 30... "Γιατί δεν διαβασες τα προηγούμενα... δεν καταλαβαίνεις τίποτα κλπ". Χειρότερο κάνουν στο forum τα 4 δικά σας μηνύματα που μόνο ειρωνία γράφουν και δείχνουν το επίπεδό σας παρά το δικό μου υπερτατο έγκλημα να μην διαβάσω τα προηγούμενα και να βαρύνω με ένα μήνυμα το forum και να σας ξεσηκώσω. Εγώ λέω να με διαγράψουν από το insomnia. Ή καλύτερα να με μηνύσουν κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.