ItsToasted Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σε εμένα υποτίθεται έγινε η αναβάθμιση από 384 σε 768 αλλά μάλλον είναι μονο στους αριθμούς και όχι στην πράξη. Στο τεστ του techteam μου έβγαλε ότι η πραγματική ταχύτητά μου είναι 340 kbps (μέσος όρος των τεστ που έκανα) με ταχύτητα download 42KB/sec. Αυτά τα αποτελέσματα είναι βέβαια καλύτερα από τα αποτελέσματα πριν την αναβάθμιση αλλά αυτό δεν είναι ταχύτητα 768 σίγουρα! Tin ora pou xalases na vazeis bold kai underline an diavazes ta posts tha katalavenes oti mono o ote sou ekane anavathmisi kai oxi i forthnet. An den sou eixe kanei o ote anavathmisi den tha epianes kan ta 340 se test. Ama sou kanei anavathmisi kai o ISP sou tote tha piaseis tin taxitita pou prepei.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μερικοι δεν πηρατε χαμπαρι τίποτα... Το σωστο φιλε μου ειναι "Μερικοι δεν ΠΑΙΡΝΕΤΕ χαμπαρι με τιποτα!"
x_vagos_x Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 ok pedia min varate... apla den diavase ta proigoumena... ki ego afto tha katalavena an den eixa diavasi alla posts...
getty Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Πάντως είναι ένα ωραία testaki ο διπλασιαμός για να εξακριβώσουμε τι έφταιγε τόσο καιρό, ο ISP ή ο ΟΤΕ...
dterzakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σήμερα σατον Κορυδαλλό είχα γραμμή 1024/256 αλλά στα Test είχα περίπου 505/222..... Ελπίζω μέσα στις υπόλοιπες μέρες να στρώσει!!!
aGka8l Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σήμερα σατον Κορυδαλλό είχα γραμμή 1024/256 αλλά στα Test είχα περίπου 505/222..... Ελπίζω μέσα στις υπόλοιπες μέρες να στρώσει!!! αμα εχεις 512 συνδεση τι περιμένεις?;P παρε ενα τηλ και ζητα demo account 1024
dterzakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 αμα εχεις 512 συνδεση τι περιμένεις?;P παρε ενα τηλ και ζητα demo account 1024 Ναι αλλά έχω forthnet και υποτύθεται ότι θα γίνει και αναβάθμηση της σύνδεσης... όσο για το τηλ θα πάρω μάλλον αύριο!
madjim1984 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 το ειδατε η οτενετ αναβαθμιζει το δικο της πακετο 1024 με 26ε!!οταν σας ελεγα να διαμαρτυρηθουμε εσεις μονο ζηλια εισασταν επειδη πληρωνατε περισσοτερα!! http://corporate.otenet.gr/portal/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_panename/individualsoffersinternet?action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=9473
agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 O OTENET λοιπόν για τους δύσπιστους αναβάθμισε την 1024 σε 2048 με τη προσφορά στα 26 ευρώ. Πρέπει να αισθάνονται πολύ μ...ς (σόρι κιόλας) αυτοί που αγόρασαν το πακετάκι της Forthnet με τα 25 ευρώ και δεν αναβαθμίζονται με την αιτιολογία ότι πρόκειται για αναβαθμισμένη 512 γραμμή! Ντροπή τους και ήταν σοβαρή εταιρεία...Πλέον όμως όχι για μένα... Μια μπουκιά θα τη κάνει την εταιρειούλα πλέον ο ΟΤΕ.Πολοί πελάτες θα παρατήσουν όταν τελειώσει η συνδρομούλα τους στην εταιρεία και θα φύγουν...τρέχοντας για ΟΤΕΝΕΤ... Άντε εγώ θα έχω μια 768 με τη προσφορά της 1 ιούνη -που και αυτό άδικο είναι-κι εγώ θα φύγω μόλις τελειώσει η συνδρομή...- αλλά πρέπει να πω ότι οι πλέον αδικημένοι είναι αυτοί που αγόρασαν πρόσφατα και θα παραμείνουν 1024... Ντροπή στην εταιρεία...Για μένα ακόμα και να το διορθώσει έσβησε από το χάρτη...Δε μπορώ να τη ξαναεμπιστευτώ με αυτές τις διακρίσεις... Η ΟΤΕΝΕΤ απέδειξε ότι δε κάνει διακρίσεις...Και μαγκιά της
sotos65 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 O OTENET λοιπόν για τους δύσπιστους αναβάθμισε την 1024 σε 2048 με τη προσφορά στα 26 ευρώ.Πρέπει να αισθάνονται πολύ μ...ς (σόρι κιόλας) αυτοί που αγόρασαν το πακετάκι της Forthnet με τα 25 ευρώ και δεν αναβαθμίζονται με την αιτιολογία ότι πρόκειται για αναβαθμισμένη 512 γραμμή! Ντροπή τους και ήταν σοβαρή εταιρεία...Πλέον όμως όχι για μένα... Μια μπουκιά θα τη κάνει την εταιρειούλα πλέον ο ΟΤΕ.Πολοί πελάτες θα παρατήσουν όταν τελειώσει η συνδρομούλα τους στην εταιρεία και θα φύγουν...τρέχοντας για ΟΤΕΝΕΤ... Άντε εγώ θα έχω μια 768 με τη προσφορά της 1 ιούνη -που και αυτό άδικο είναι-κι εγώ θα φύγω μόλις τελειώσει η συνδρομή...- αλλά πρέπει να πω ότι οι πλέον αδικημένοι είναι αυτοί που αγόρασαν πρόσφατα και θα παραμείνουν 1024... Ντροπή στην εταιρεία...Για μένα ακόμα και να το διορθώσει έσβησε από το χάρτη...Δε μπορώ να τη ξαναεμπιστευτώ με αυτές τις διακρίσεις... Η ΟΤΕΝΕΤ απέδειξε ότι δε κάνει διακρίσεις...Και μαγκιά της Αν θυμάσαι πριν μερικές ημέρες είχα γράψει ότι περιμένω να δω τι θα κάνει η Otenet (αλλά και οι άλλοι isp, αλλά ειδικά η Otenet περισσότερο), κι αυτό γιατί το δικό της πακέτο ondsl στα 26? το μήνα και 1Mbps ήταν αυτό που προκάλεσε την forthnet να δώσει κι αυτή 1Mbps στα 25? το μήνα. Έτσι αυτές οι δύο προσφορές είναι απολύτως ανταγωνιστικές, ίδιες και συγκρίσιμες. Οπότε τώρα περιμένω την Forthnet να απαντήσει καταλλήλως, αλλιώς δεν μας τα λέει καθόλου καλά όταν λέει ότι έδωσε διπλασιασμό από τα 512 και η τιμή είναι χαμηλή, όταν ο ανταγωνιστής της κάνει άλλα... Btw, από τον ΟΤΕ μου έγινε σήμερα αναβάθμιση στα 2Mbps, το ίδιο λέει και το accessrunner dsl του μόντεμ για τη σύνδεση, αλλά οι ταχύτητες είναι αλλοπρόσαλλες για την ώρα, και τα ping έχουν ανέβει στα ύψη (ping στο http://www.forthnet.gr στα 87msec από 18-22 που ήταν πριν την αναβάθμιση).
sirojohn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 kalispera kai apo mena Exo to paketo tis otenet pou lete parapano ( ondsl kit 1024 me 26e ) i grammi mou energopoiithike stis 16/08/2006 full kai apo otenet kai simera eida to modem na sixronizei 2048/256 ekana sindesi kai einai kai apo otenet energopoiimeni sta 2048 xoris kan na tous paro i na me paroune tilefono den alazoun ta user name kai psw ? pantos katevasa apo nvidia ton multilanguage driver 60.8mb se 5m 09sec me 208kbp/s .
agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Eίναι μεγάλη απατεωνιά αυτό από την εταιρεία... Ξαναεπαναλαμβάνω και να το διορθώσει πλέον είναι αργά,δε μπορώ να εμπιστευτώ άλλη φορά μία τέτοια εταιρεία... Ήθελε να κάνει γερή μπάζα και δεν ήθελε δηλαδή η ΟΤΕΝΕΤ? Μπράβο πάντως στη θυγατρική του ΟΤΕ. Ομολογώ ότι περίμενα το αντίθετο δηλαδή να προσπαθεί να κάνει αρπαχτή η ΟΤΕΝΕΤ και όχι η Forthnet για αυτό εκπλήσσομαι... Έχω πάρει δεκάδες τηλέφωνα δεν απαντάνε,έχω στείλει καμιά 5-6 mailς gia to θέμα από τη προηγούμενη βδομάδα καμία απάντηση... Έχω να πω πάντως και ένα μπράβο στη τεχνική υποστήριξη της Forthnet τους έστειλα μέιλ για πρόβλημα ταχυτήτων...πότε πότε έχω 30 πότε 40 πότε 50 όλη την ημέρα αυξομειώσεις,και μου απάντησαν βραδιάτικα μέσα σε μισή ώρα να κάνω τεστ για να τα στείλουν στον ΟΤΕ... Αλλά φαίνετε μόνο η τεχνική υποστήριξη δουλεύει... Ντροπή τους λοιπόν... Επαναλαμβάνω ακόμα και να διορθώσουν τα πάντα κάτι που δε με πολυενδιαφέρει η αξιοπιστία της εταιρείας έχει κριθεί... Δυστυχώς είμαι δεσμευμένος για 10 μήνες ακόμα...
agoraki_23 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Απαράδεκτη η Forthnet δε το συζητάω έχει χάσει πολλά φράγκα από τώρα ήδη... όλοι οι ανταγωνιστές δίνουν σε όλους χωρίς εξαιρέσεις και αυτή εξαιρεί πελάτες... Τώρα τι να διορθώσει? Τα αδιόρθωτα? Να πει κάναμε λάθος δε ξέραμε τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές?... Πώς να το γυρίσουν πίσω όταν ήδη έχουν πει σε δελτίο τύπου ότι προσφέραμε αναβαθμισμένη 512 γραμμή στα 25 ευρώ και για τη 1 ιούνη αναβαθμίσαμε κουτσουρεμένα?...Υπάρχει τρόπος να αναιρεθεί δελτίο τύπου που έχει βγάλει? Ρεζίλι θα γίνει... Ντροπή τους για άλλη μια φορά που δε σέβονται τίποτα...
sotos65 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Καλά εγώ τους έχω στείλει τρία email το τελευταίο δεκαπενθήμερο, δύο για κάποιες ερωτήσεις για το λογαριασμό που μου ήρθε (δύο ίδια email), και ένα προχθές με την απόδειξη πληρωμής του λογαριασμού, και όσο είδες εσύ απάντηση, είδα κι εγώ και στα τρία! Ή πολύ δουλειά έπεσε, ή απαντούν επιλεκτικά...
SUEd Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Όντως η forthnet μάλλον ξεκίνησε τις αρπαχτές. Δεν μπορεί να πουλάει μια παροχή του ΟΤΕ (αναβάθμιση της γραμμής απο 512 σε 1024) σαν δικιά της προσφορά! Γιατί αυτό έκανε στις περιπτώσεις των συνδρομητών που πήραν 1024. Εγώ όταν αγόρασα την προσφορά της 1ης Ιουνίου είχα την δυνατότητα να πάρω και μέσω Δίοδος 384 όμως (αντι 512 ) και να πληρώνω όσα και στη Forthnet με ανα μήνα χρέωση και χωρίς προπληρωμή/δέσμευση. Προτίμησα forthnet λόγω 512. Τώρα δεν είναι σαν να με εξαπάτησε η εταιρεία; Δεν με πληροφόπρησε ότι θα είμαι αντιμετωπίζει σαν να μου έκανε χάρη που μου δωσε "φτηνή σύνδεση". Μην ακούω λοιπόν ........περι καταπληκτικής προσφοράς! Κα καλώς ή κακώς όλοι είχαμε προεξοφλησει την αναβάθμιση γραμμών και συνδέσεων δωρεάν. Έχει να κάνει άραγε με την αλλαγή της διοήκησης; Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον Ισλανδό που την αγόρασε. Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά e-mail διαμαρτυρίας με cc στο ΙΝΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.