Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oxi re ime sigouros... afto ginete me emena, tora den ksero an ine kati stis rithmisis toy mtorrent kai an iparxoun diafores apo client se client...

tespa imaste ligo offtipic...

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia kalispera se olous !!!!

eixa poli kairo na mpo sto forum kai epesa pano se afto to thema

Me syxwreite loipon an tha eimai ligo ksekarfwtos.....

Exw loipon na kano mia erwtisi, mias kai prospathisa na vgalo mia akri diavazontas ta post , einai omos paaaara polla

Sxetika loipon me to an tha pesei i timi apo ta 25 euro gia 1024/256 sti forthnet, i an tha sinexiseis na plironeis 25 euro/mina gia 1 xrono, afto isxyei kai gia to 1bill , i mono gia to ADSL in a box???

Giati stis arxes tou mina pou ekana tin aitisi i ypallilos apo to tmima polisewn tis 4net mou eipe pos desmevomai na exw forthnet gia 1 xrono. Kai egw tis apantisa:

-Nai ok 1 xrono se sas anagkastika, omos apo ti stigmi pou kano sindesi aoristou, i timi, an miothoun oi times, tha miothei kai afti, de tha parameinei 25 euro, etsi den einai?

-Nai fysika, apla i desmefsi einai pos tha prepei na parameinete se mas gia ena xrono, i timi omos tha anaprosarmozetai

Afto mou eipe kai i apantisi tis itan katigorimatiki

Sas parakalo , epidi twra me kanate kai anisixisa, mporei kapoios na mou to diefkrinisei afto?

Kai pali sorry an exei anaferthei kapou afto, alla opos eipa ta posts sto sigkekrimeno thema einai paaaara polla kai den mporesa na vgalo akri.

Efxaristo poli kai kali sas nyxta

Δημοσ.

Exw to modemaki to F200 to Crypto.Prepei na kanw kati gia ton diplasiasmo tis taxytitas?Sta paidia me router tous eipan na to kanoun restart,emeis me modem kanoun tipota?H apla mia mera ekei pou tha syndethw tha bgalei megalyteri taxytita sto eikonidiaki?

Δημοσ.

ego afto nomizo ginete... tora an gnorizi kapios kati parapano...

ps. mallon tha crashari i sindesi sou kai tha epanasindethi stin nea taxitita... den ksero... 2 meres tora troi kati kollimata se sites pou den etroge kai nomizo oti tha gini kati tetio... ( exoume to idio modem )

Δημοσ.
Exw to modemaki to F200 to Crypto.Prepei na kanw kati gia ton diplasiasmo tis taxytitas?Sta paidia me router tous eipan na to kanoun restart,emeis me modem kanoun tipota?H apla mia mera ekei pou tha syndethw tha bgalei megalyteri taxytita sto eikonidiaki?

To δεύτερο που λες. Στο router χρειάζεται απλώς επανεκκίνηση, στο modem όταν συνδεθείς για πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση θα πάρεις την αναβαθμισμένη ταχύτητα, αν κι εφόσον ο ISP σου έχει κάνει κι αυτός αναβάθμιση στην συνδρομή σου.

Δημοσ.

να ρωτήσω κι εγώ κάτι από περιέργια... (sorry κιόλας αλλά 24 σελίδες δε διαβάζονται με την μια). Έχω αγοράσει πριν κάνα μήνα το in a box 512 για 5 μήνες κ μόνο (όχι 12μηνο συμβόλαιο). Θα γίνει σε μένα αύξηση της ταχύτητας ή οχι?

Δημοσ.

Pedes euxarista nea gia otenetzides!!! Molis tous pira tilefono kai tous rotisa an tha mas anavathmisoun tis sindeseis kai eipane ne veveos apla exei ginei anepisima kai pou mou eipane oti autin tin evdomada tha to vgaloun episima!!!

Δημοσ.

Παιδια καποια ασχημα νεα απο εδω....

Συγκεκριμενα, ενεργοποιησα μια PSTN 12μηνη για να μετατραπει στο "προνομοιακο" πακετο 1024/25€ ανα μηνα, ετσι ωστε να πληρωσω και λιγοτερα λεφτα.....

Εστειλα την αιτηση κτλ, και σημερα μου ηρθε το εξης e-mail:

"Αγαπητέ κύριε,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη FORTHnet και τις υπηρεσίες της.

Σας ενημερώνουμε ότι από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις για όλες τις γραμμές και συγκεκριμένα θα γίνει διπλασιασμός ταχύτήτων.

Η Forthnet θα διπλασιάσει τις ταχύτητές της εκτός από κάποια πακέτα προσφοράς.Μέσα σε αυτά τα πακέτα περιλαμβάνεται και το προνομιακό πακέτο για 1024.

Και πιο συγκεκριμένα, όσοι συνδρομητες έχουν πάρει το πακέτο για ταχύτητα 1024 αορίστου με 25 ευρώ μηνιαίως, η ταχύτητά τους θα

παραμείνει 1024.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε ένα e-mail ότι συμφωνείτε με το

παραπάνω για να προωθηθεί το αίτημά σας για αναβαθμιση της γραμμήςσας στα 1024 στο αρμόδιο τμήμα."

Τι να κανω ρε παιδια? Τι προτεινετε? Καποια αλλη εταιρεια που θα αναβαθμισει τα πακετα της?

Δημοσ.

tha sou protina na minis gia kana mina me pstn kai otan tha exoun gini i anavathmissis stin perioxi sou na paris mia 2048 pou tha ine panftini...

Δημοσ.

μια απορια εχω, η γραμμη μου εχει αναβαθμιστει ιδη σε 2048/256 , ομως δεν ανανεωσα την συνδεση απο φορθνετ που ειχα 3+3 μηνες δωρο. αν παρω τωρα ξανα το πακετο 1024/256 απο φορθνετ 3+3μηνες δωρο μονο συνδεση , θα μου διπλασιαστει? η θα επρεπε να το ειχα κανει πριν γινει ο διπλασιασμος της ταχυτητας?

Δημοσ.
Επειδη πολλοι απο οσους δεν εχουν παρει την προσφορα της 1-6-2006 εχουν τσατιστει με αυτους που δικαια διαμαρτυρονται γιατι δε θα διπλασιαστει η δικη τους γραμμη ενω οι υπολοιπες 512 θα διπλασιαστουν, εχω να πω οτι σε τηλεφωνικη επικοινωνια εχω παρει προσωπικα την διαβεβαιωση οτι ολες οι γραμμες θα διπλασιαστουν οπως κανει και ο πΟΤΕ. Αφου λοιπον η πολιτικη τους εξαιρει καποιες γραμμες, τοτε να μη μας λενε αλλα και κανουν αλλα.

Λοιπόν υπάρχει μήπως κάποιος που έχει το κειμενάκι της προσφοράς του Frothnet για το συγκεκριμένο πακετάκι. Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι τύποι κάναν κάτι πολύ έξυπνο... Γνωρίζοντας ότι μέσα στο Σεπτέμβριο οι γραμμές 384 και 512 τελειώνουν από τον ΟΤΕ, (Για όσους δεν ξέρουν αν η γραμμή σου είναι 1024 και η συνδρομή σου 384 η ταχύτητα που έχεις είναι 1024 και όχι 384) με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν όλοι οι ISP να ακολουθήσουν τις αναβαθμίσεις των συνδρομών (Που και να μην το έκαναν θα γινόταν από μόνο του λόγο γραμμής) έβγαλαν μία προσφορά για 512 την οποία την ονόμασαν 1024 και έδωσαν αυτή την ταχύτητα στους αγοραστές της προσφοράς 1-2 μήνες πρίν την αναβάθμιση των γραμμών. Νομίζω αν θυμάμαι καλά αυτό έλεγαν και στην αρχή. Ότι η προσφορά αυτή γίνεται 2 μήνες πριν τις οριστικές αναβαθμίσεις. Ουσιαστικά λοιπόν όσοι πήραν το πακετάκι αυτό αγόρασαν 1024 στην τιμή της 512 2 μήνες πριν την πραγματοποίηση των αναβαθμίσεων. Άρα θεωρητικά δεν παίζει θέμα αναβάθμισης γιατί απλα την πήραν ήδη αναβαθμισμένη την γραμμή.

Όσον αφορά το οικονομικό (διαψεύστε με αν κάνω λάθος) το πακετάκι όπως όλοι λένε ήταν 5μηνο με 12 μηνο συμβόλαιο. Που σημαίνει ότι προπληρώσα τους 5 μήνες και στην συνέχεια οι συνδέσεις γίνονται αορίστου και τις πληρώνουν με το μήνα. Άρα μετά το 5μηνο (το οποίο έχει προπληρωθεί) αν η τιμή των ADSL αλλάξει δεν σημαίνει ότι οι χρήστες αυτοί θα πληρώνουν με την παλιά τιμή. Να είστε σίγουροι ότι θα πληρώνουν με την καινούργια μειωμένη τιμή. Απλά βάση συμβολαίου δεν θα μπορούν να αλλάξουν ISP πριν την λήξη του 12 μηνου.

Με δεδομένα τα παραπάνω δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό για την Forthnet. Έδωσε 2 μήνες νωρίτερα κάτι που έπρεπε να δώσει 2 μήνες αργότερα και για να εξασφαλίσει το χαμένο κέρδος της απλά υποχρέωσε τους χρήστες να μην μπορούν να διακόψουν πριν το 12μηνο την υπηρεσία. Νομίζω κάπως έτσι γίνεται και με τα κινητά... Πέρνω τσάμπα τηλέφωνο πληρώνω 12 μήνες πάγιο ακόμα και αν μετά από 6 μήνες αποφασίσω ότι δεν με συμφέρει ... Απλά μαθηματικά.

Αν κάποιος έχει την προσφορά της Forthnet καλό θα ήταν να την κοινοποιήσει αυτούσια για να δούμε πώς ακριβώς την παρουσιάζουν.

Δημοσ.

as min kanoume ipothesis kai as ferthoume kai ligo pio sovara... se 24 selides exoun eipwti ola sxetika me to pios exi dikio kai t pios exi adiko kai nomizo den vgalame akri... kapioi paretithikan apo tin sizitisi pou polles fores evgene ligo offtopic...

prosorina tha meinoume me tin 512 kai otidipote allo erthi as ine efprosdekto! tora pou iremisan ta pnevmata kai i fimes kai vlepoume epitelous prakseis prepei na kanoume ipomoni ligi i poli, afto den evlapse kanenan... To sosto tha ine na ginoun oles oi sindesis 512, 1024...

ps. as min arxisoume tis eksipnades peri symbaseon, symbolaion ktl ktl...

ps 2. den ine apla mathimatika, ine aplo marketing... ektos omos apo aplo ine kai ligo ''pisoplato xtipima''

anaferthike pote oti tha exrizan oi agorastes toy paketoy diaforetikis metaxirisis? den to nomizo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...