DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Kαλώς, χαιρετώ όσους αποχωρούν από την κουβέντα. Θα τα λέμε εδώ για την όποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Παιδια συγνωμη αλλα εχει επικοινωνηση κανεις με fnet η γινεται τοση κουβεντα με βαση την φαντασια?Μολις μιλησα με το γνωστο 8011009000 και ενω ενημερωσα οτι η συνομιλια καταγραφεται(τρελο εφε) ρωτησα για το γνωστο θεμα.Η απαντηση που πηρα ειναι οτι η αναβαθμηση ειναι θεμα οτε και οχι φνετ(οπως ηξερα και εγω) και οτι οσο αναβαθμησει ο οτε τοσο bandwidth θα μας δωσει και η φνετ!Λογικοτατο αλλωστε αφου η τα dslsam ειναι του οτε και αυτα αναβαθμιζει(η φνετ δεν εχει dslam...).Και πηρα μια επιβαιβεωση οτι αν ο οτε μου αναβαθμησει την γραμη σε 1mbit θα μου δωσουν και αυτοι 1mbit.Μενει δλδ σε κανα μηνα να παρω τηλ στον πΟΤΕ να σιγουρεψω το 1mbit(γιατι αν δεν ασχοληθω παιζει να παρω 768,δυστηχως ετσι δουλυουν ολα στην ελλαδα,πρεπει να το κουρασεις λιγο) ksthodigise me me pm endiaferome... diefkrinise ligo ti sindesi exis na kseroume kai aftoi pou se protovlepoume... ;-) KAI SIGA MIN APOXORISO !!!
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μακάρι να είναι έτσι Wolverin. Αυτό τα αλλάζει όλα
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Παιδια συγνωμη αλλα εχει επικοινωνηση κανεις με fnet η γινεται τοση κουβεντα με βαση την φαντασια?Μολις μιλησα με το γνωστο 8011009000 και ενω ενημερωσα οτι η συνομιλια καταγραφεται(τρελο εφε) ρωτησα για το γνωστο θεμα.Η απαντηση που πηρα ειναι οτι η αναβαθμηση ειναι θεμα οτε και οχι φνετ(οπως ηξερα και εγω) και οτι οσο αναβαθμησει ο οτε τοσο bandwidth θα μας δωσει και η φνετ!Λογικοτατο αλλωστε αφου η τα dslsam ειναι του οτε και αυτα αναβαθμιζει(η φνετ δεν εχει dslam...).Και πηρα μια επιβαιβεωση οτι αν ο οτε μου αναβαθμησει την γραμη σε 1mbit θα μου δωσουν και αυτοι 1mbit.Μενει δλδ σε κανα μηνα να παρω τηλ στον πΟΤΕ να σιγουρεψω το 1mbit(γιατι αν δεν ασχοληθω παιζει να παρω 768,δυστηχως ετσι δουλυουν ολα στην ελλαδα,πρεπει να το κουρασεις λιγο) Περίεργο...τότε είναι άκυρη η ανακοίνωση της FORTHnet που λέει για 768. Εκτός κι αν δεν γνώριζε αυτός με τον οποίο μίλησες. Πρέπει να τηλεφωνήσω κι εγώ μου φαίνεται...
Wolverin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ναι ρε φιλε,κανε τον κοπο να παρεις και εσυ τηλ,και οποιος αλλος θελει να του φυγει η απορια,(σχεδον) τζαμπα ειναι ^_- .Εγω πηρα και ενα τηλ σε εναν γνωστο που δουλευει στον τοπικο οτε και μου ειπε τα ιδια περι dslam,οτι δλδ ο οτε θα τα αναβαθμησει ουτος η αλλος,και ειναι θεμα Provider μετα να σου δωσει το bandwidth.
ababapanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 egw simera pou milisa me forthnet mou ipan sto tilefono oti o ote tous enimerose oti den tha anavathmisei apo septemvri oles tis grammes ala mono se sigekrimenes periohes... ti frouto ine pali auto? kenourio? an telika den ishiei auto kai ginoun oi anavathmiseis , emena i grami mou logika tha ginei 2048, i forthnet tha mou tin kanei kai auti 2048 i thaa mou tin afisei 1024? giati simera sto tilefono mou ipe oti oi 1024 tha minoun opos ine. kai oti isos na anavathmisoun mono oses grames ehoun sto onoma tous kai ohi meso tou OTE. elpizw ola auta na ine lathos
Wolverin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ρε συ μηπως δεν καταλαβες καλα?Αυτο που λενε κασσετα ειναι οτι ακομα ειναι σε πιλοτικο σταδιο οι αναβαθμησεις και γινανε προς το παρων σε συγκεκριμενες περιοχες.Αλλα αφου ο οτε ανακοινωσε στο site του οτι θα γινουν παντου τελος.Απλα στην φνετ σου λενε (για να ειναι καλιμενοι οτι και να γινει) οτι ειναι θεμα οτε(οπως και ειναι).Στο μονο που ειναι καθετοι στην φνετ (αποτι καταλαβα) ειναι οτι θα ακολουθησουν τις αναβαθμησεις του οτε,δλδ αν ο οτε σου δωσει 2048 τοτε ΝΑΙ η φνετ θα σου δωσει και αυτη 2048.(Δλδ αν μια μερα δεις στο μοδεμ σου connected 2048 ,τοτε θα παρεις τηλ στην φνετ να σου αναβαθμησει την συνδεση σε 2048.διαφοερετικα το μοντεμ σου θα λεει οτι εχει γραμμη 2048 και στο παραθυρακι της συνδεσης(το γνωστο με τα 2 pc) θα λεει οτι συνδεθικες στα 1024)
sotos65 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 η υπόθεση. Γεμάτη αντιφατικές πληροφορίες. Ή αλλιώς δεν ξέρει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά...
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ego tha elega na kanoume oti theloume tora pou kseroume ti tha gini... as exoume ip opsin mas afta pou lene ta deltia tipou kai as afisoume tis fimes kai ta sxolia pou mas lene anthropi apo mesa... den ine na toys empistevomaste... den exo kati me kapion prosopika, apla leo pos an ine na allaksi kati meta apo ligo kairo i tha diapsefstei i tha epiveveothi... as exoume ipomoni afou den mas wfelise se tpt to antitheto...
agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Οποιος πήρε τηλ την εταιρεία ας κάνει post εδώ για το του τι είπαν... Γιατί θα τρελαθούμε τελείως... Πάντψς δεν πιστεύω τον υπάλληλο εκεί πέρα ότι βαθμό και να έχει,εγώ πιστεύω το mail που μου ρθε μόνο για 768 και όχι διπλασιασμό...
chatasos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 2 υποθετικές ερωτήσεις: 1) Αν η Otenet ΔΕΝ έκανε αναβάθμιση σε συγκεκριμένα πακέτα, ποια θα ήταν η αντίδραση σας για την κίνηση της Forthnet? 2) Αν ο ΟΤΕ ΔΕΝ αναβάθμιζε συγκεκριμένες συνδέσεις κάποιων παρόχων, ποια θα ήταν η αντίδρασή σας για την κίνηση της Forthnet?
madsc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αυτο παντως που εκανε ο madsc δεν ηταν σωστο επρεπε να μου το πει πρωτα να αλλαξω το τιτλο και εγω ευχαριστως θα το αλλαζα!! Ναι συγνώμη που ξέχασα να σε ρωτήσω κιόλας. Ρε δεν πάμε καλά! Οι λέξεις που χρησιμοποίησες στον τίτλο σου χρίζουν δικάσιμης ημερομηνίας, όχι απλά edit. Αντί να ζητήσεις συγνώμη που βάζεις σε κίνδυνο το forum κ τα μέλη του μιλάς κ από πάνω. Όλοι μας εδώ μέσα θα χαρούμε ιδιαίτερα αν τραβήξει καμιά μύνηση η 4net για συκοφαντική δυσφήμιση. Αλλά αμφιβάλλω αν θα μιλάς τόσο πολύ τότε, έτσι; και θελω να μου ζητησει συγνωμη που δε με ειδοποιησε!! Άσε ονοματεπώνυμο, σταθερό κ κινητό, διεύθυνση κ μην κοιμηθείς αν δεν σε ειδοποιήσω. Άκου να σου πω τι θα γίνει τώρα. Θα σταματήσουμε τα ανέκδοτα κ θα μιλήσουμε σοβαρά. Αν θες να παραμείνεις στο forum θα καθίσεις και θα διαβάσεις τους όρους χρήσης, τα do 's και τα dont' s εδώ μέσα. Την επόμενη φορά που θα παραβείς όποιον από αυτούς, ή θα αποκτήσεις "εξυπναδίστικη" συμπεριφορά έχεις φύγει δια παντός χωρίς προειδοποίηση, πρόλογο, επίλογο, εξήγηση κ χωρίς τίποτα. Αρκετά το κουράσαμε. /sc
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 den mporoume na apantisoume ipothetika giati apo psixologikis kai mono apopsis pistevoume oti tha itan to idio... epomenos as min ipothetoyme... na se rotiso kai ego na mou apantisis ipothetika? :twisted: an ixes to paketo tis forthnet tis 1is ioyniou kai itheles grigogo browsing, downloading kai magia, ti tha ekanes, den tha diamartirosoun vre c? :???: :-|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.