madjim1984 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Να καταλαβω κατι τους admin πρεπει να τους αφηνουμε να μας ειρωνευονται??Αυτοι δεν ειναι που πρεπει να δειχνουν το καλο παραδειγμα!!!
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 DrFreeman αφού θέλουν κινητά ας τα πάρουν...Να λοιπόν ένα ωραίο παραδειγματάκι...Έχω μια συνδεσούλα ίδιας εταιρείας με 4 ώρες δωρεάν την είχα πάρει πριν δύο χρόνια και είχε πάγιο 25 ευρώ.Πριν μισό χρόνο πήρε κάποιος την ίδια προσφορά με πάγιο 10 ευρώ.Μιας και οι τιμές με το χρόνο πέφτουν...Λέμε τώρα... Η εταιρεια λοιπόν ανακοινώνει ότι αναβαθμίζει τα δίκτυα της και χαρίζει στους πελάτες των 4 ωρών ειδικά 1 ώρα επιπλέον χρόνο. Η αναβάθμιση αυτή λοιπόν των ωρών πιστεύετε ότι θα επιλεξουν ποιες κατηγορίες χρηστών των 4 ωρών θα τη πάρουν?Προφανώς ΟΛΟΙ! Αν πει η εταιρεία πως εσένα σου έκανα προσφορά τότε και δε σου δίνω άλλη ώρα προφανώς μετά τη λήξη του συμβολαίου ούτε θα θέλει να ξανακούσει για την εν λόγω εταιρεία. όποια εταιρεία διαχωρίζει πελάες και το δείχνει θα βγει με στατιστική σιγουριά χαμένη σε βάθος χρόνου... ????? Δηλαδή εσύ συνεχίζεις και πληρώνεις 25ευρώ το μήνα και ο άλλος 10; και έχετε και οι 2, 4 ώρες ή 5 ώρες δωρεάν; αυτό είναι αντίστοιχη κοροϊδία με την υποθετική που θα έκανε η forthnet αν αναβάθμιζε τους προνομιακούς 512 σε 1024
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 idate pou tha kollisoume tora? koita pou ine to thema : den milame gia kinita alla gia sindesi dsl... me afto to paradeigma mporoume na katalavoume pos tha niothate esis oi mi katoxi 1is ioyniou... KI OMOS DEN INE APOLITA LOGIKO ??? ALLA PARAMENI ENA PARADEIGMA KAI MPENOUN KAI ALLOI PARAGONTES STI MESI POU DEN MPOROUME KAN NA TOYS SKEFTOYME EMEIS... TESPA...
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ????? Δηλαδή εσύ συνεχίζεις και πληρώνεις 25ευρώ το μήνα και ο άλλος 10; και έχετε και οι 2, 4 ώρες ή 5 ώρες δωρεάν; αυτό είναι αντίστοιχη κοροϊδία με την υποθετική που θα έκανε η forthnet αν αναβάθμιζε τους προνομιακούς 512 σε 1024 Καμία κοροιδία. Ο καθένας πήρε την προσφορά που ήθελε και ήταν διαθέσιμη, όταν ήταν να αγοράσει. Μηπως δε σου αρέσει το γεγονός πως κυκλοφορούν από καιρού εις καιρόν διάφορα πακέτα και προσφορές που ενδέχεται να έχουν καλύτερη τιμή από το δικό σου ή το δικο μου; Εγώ αυτό το θεωρώ φυσιολογικό, δε μπορεί κάποιος να διαμαρτύρεται γι' αυτό. Μόνο που η περίπτωση της εν λόγω αναβάθμισης δεν έχει σε ΤΙΠΟΤΑ να κάνει με αυτό. Πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό, για ένα διπλασιασμό για όλους τους χρήστες και ΔΕΝ πρέπει να αντιμετωπίζεται ως η ευκαιρία των αδικημένων της αγοράς να πάρουν το αίμα τους πίσω εις βάρος άλλων.
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 akrivos kai tha mporouse na zi kai me to kartokinito... ligotera lefta efkolia kai + kai - ec ti les ?
agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Απ΄οτι καταλαβαίνω αυτό που σας νοιάζει είναι να πληρώνουμε και μεις 25 ευρώ ή να πληρώνετε και εσείς 10 ευρώ? Η όλη επιχειρηματολογία σας δεν έχει σχέση με αναβαθμίσεις αλλά με τιμές... Τι να κάνουμε...Τότε που πήρες ADSL τη πήρες ακριβότερα,εγώ τη πήρα πρόσφατα και πληρωνω λιγότερα... Κάποιος που θα πάρει σε λίγο καιρό φθηνότερη σύνδεση και από μένα με τη λογική σας θα πρέπει να του τη λέω για αυτό... Ας τη πάρει το παληκάρι και ας πέφτουν οι τιμές συνέχεια,αυτό είναι θετικό για μένα γιατί όταν θα ανανεώσω τη σύνδεση οι τιμές θα πέφτουν... Οι αναβαθμίσεις όμως σύμφωνα με τον ΟΤΕ είναι για όλους τους χρήστες ADSL.Δεν έχει σχέση με το τι πληρωνεις... Αν βγάλει η ΟΤΕΝΕΤ ανακοίνωση ότι αναβαθμίζοντε όλες οι συνδέσεις έχω την εντύπωση ότι η Forthnet θα φάει το μεγαλύτερο χαστούκι στην ιστορία της από τον βασικότερο ανταγωνιστή της...
sotos65 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Από τη στιγμή όμως που οι άλλες εταιρίες (που επίσης έχουν πάμφθηνα πακέτα) δε θα κάνουν διαχωρισμό στους χρήστες τους και θα τον κάνει η FORTHnet, το πρόβλημα είναι με τη FORTHnet και κανέναν άλλο. Έχω επαναλάβει κάμποσες φορές τώρα, από που υπάρχει η πληροφόρηση ότι οι άλλες εταιρίες με τα φτηνά πακέτα (ειδικά η Otenet που έχει ακριβώς αντίστοιχο, ακόμα και στην τιμή) δεν θα κάνουν ό,τι και η Forthnet. Αφήστε πρώτα να βγάλουν ανακοινώσεις, ή να στείλουν email, που να λένε τι θα κάνουν και μετά σχολιάζουμε τις διαφορές τους σ' αυτό το σημείο...
agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Έχω επαναλάβει κάμποσες φορές τώρα, από που υπάρχει η πληροφόρηση ότι οι άλλες εταιρίες με τα φτηνά πακέτα (ειδικά η Otenet που έχει ακριβώς αντίστοιχο, ακόμα και στην τιμή) δεν θα κάνουν ό,τι και η Forthnet. Αφήστε πρώτα να βγάλουν ανακοινώσεις, ή να στείλουν email, που να λένε τι θα κάνουν και μετά σχολιάζουμε τις διαφορές τους σ' αυτό το σημείο... Τώρα μιλάς σωστά και συμφωνώ...Εια αναμονήν αυτή τη βδομάδα θα μάθουμε πιστεύω...
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ego pantos toys dikaiologo aftoys pou plironoun !px! 25 evreous gia 384 . to idio perimeno kai apo toys idioys pros emena... ti akrivos apo ta dyo pragmata poy ipe o agoraki_23 thelete..? oxi oti tha gini kati an mou pite alla ploroforiaka kai mono!!!
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Απ΄οτι καταλαβαίνω αυτό που σας νοιάζει είναι να πληρώνουμε και μεις 25 ευρώ ή να πληρώνετε και εσείς 10 ευρώ?Η όλη επιχειρηματολογία σας δεν έχει σχέση με αναβαθμίσεις αλλά με τιμές... Τι να κάνουμε...Τότε που πήρες ADSL τη πήρες ακριβότερα' date='εγώ τη πήρα πρόσφατα και πληρωνω λιγότερα... Κάποιος που θα πάρει σε λίγο καιρό φθηνότερη σύνδεση και από μένα με τη λογική σας θα πρέπει να του τη λέω για αυτό... Ας τη πάρει το παληκάρι και ας πέφτουν οι τιμές συνέχεια,αυτό είναι θετικό για μένα γιατί όταν θα ανανεώσω τη σύνδεση οι τιμές θα πέφτουν... Οι αναβαθμίσεις όμως σύμφωνα με τον ΟΤΕ είναι για όλους τους χρήστες ADSL.Δεν έχει σχέση με το τι πληρωνεις... Αν βγάλει η ΟΤΕΝΕΤ ανακοίνωση ότι αναβαθμίζοντε όλες οι συνδέσεις έχω την εντύπωση ότι η Forthnet θα φάει το μεγαλύτερο χαστούκι στην ιστορία της από τον βασικότερο ανταγωνιστή της...[/quote'] Σωστά. Οι τιμές πρέπει να πέφτουν συνέχεια με ταχείς ρυθμούς και οι ταχύτητες πρέπει να ανεβαίνουν για όλους. Αν είναι δυνατόν χρήστες να στρέφονται εναντίον χρηστών για να τους τη βγουν από πάνω. Αν θέλετε να τα βάλετε με κάποιον βάλτε τα με τις εταιρίες που δε δίνουν φθηνά mbps. Βάλτε τα με τον ΟΤΕ που δεν κάλυψε ακόμη το 100% του πληθυσμού. Βάλτε τα με αυτούς που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα πράγματα. Πως την είδατε; Οτι οι κάτοχοι του πακέτου της 1ης Ιούνη είναι οι εχθροί σας; ΕΛΕΟΣ.
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Τέλος πάντων εγώ αποχωρώ από την κουβέντα με αυτό το συνοπτικό post. @madjim1984 : sorry για το "ρε", κάντο "ρε συ" που ήθελα να γράψω αλλά ξέχασα @DrFreeman : Έχεις μια λογική μερικώς σωστή γιατί σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και κοιτάς να βγεις όχι απλά κερδισμένος από την αναβάθμιση αλλά περισσότερο κερδισμένος από τους υπόλοιπους in-a-boxάδες. Η διάκριση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνει σε αυτή την περίπτωση γιατί εσείς πληρώνετε 10 ευρώ την 512 κι εμείς 10 ευρώ την 384. Το δίκαιο είναι να γίνει 10 ευρώ την 768. @x_vagos_x : Τα ίδια με τον DrFreeman @getty : Δε θα βγάλεις άκρη getty οι απόψεις διίστανται. Το καλό είναι ότι με τη λογική μας συμφωνεί η ίδια η forthnet. Αυτά είχα να πω, χάρηκα πολύ για την κουβεντούλα που είχαμε, δεν καταφέραμε φυσικά να βρούμε άκρη, αλλά κάθε συζήτηση σε κάνει καλύτερο. Θα τα ξαναπούμε σε καμιά άλλη συζήτηση (πιθανόν στην επόμενη αναβάθμιση των in-a-box) :) Εντελώς φιλικά,
agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 SnipeR να σαι καλά,όντως με τη συζήτηση είτε διαφωνούμε είτε όχι είναι καλό να γίνετε πάντα...Καλά να περάσεις αν πας κάπου...
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Τέλος πάντων εγώ αποχωρώ από την κουβέντα με αυτό το συνοπτικό post. @madjim1984 : sorry για το "ρε"' date=' κάντο "ρε συ" που ήθελα να γράψω αλλά ξέχασα @DrFreeman : Έχεις μια λογική μερικώς σωστή γιατί σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και κοιτάς να βγεις όχι απλά κερδισμένος από την αναβάθμιση αλλά περισσότερο κερδισμένος από τους υπόλοιπους in-a-boxάδες. Η διάκριση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνει σε αυτή την περίπτωση γιατί εσείς πληρώνετε 10 ευρώ την 512 κι εμείς 10 ευρώ την 384. Το δίκαιο είναι να γίνει 10 ευρώ την 768. @x_vagos_x : Τα ίδια με τον DrFreeman @getty : Δε θα βγάλεις άκρη getty οι απόψεις διίστανται. Το καλό είναι ότι με τη λογική μας συμφωνεί η ίδια η forthnet. Αυτά είχα να πω, χάρηκα πολύ για την κουβεντούλα που είχαμε, δεν καταφέραμε φυσικά να βρούμε άκρη, αλλά κάθε συζήτηση σε κάνει καλύτερο. Θα τα ξαναπούμε σε καμιά άλλη συζήτηση (πιθανόν στην επόμενη αναβάθμιση των in-a-box) :) Εντελώς φιλικά,[/quote'] den ine omos mono to ti ine dikaio alla kai to ti epikintai stin pragmatikotita... cu se allo thread... fysika FILIKA... :twisted: ps. ine pote dinaton na ekselixthei ex8ra anamesa se anthrwpoys poy apla diafonoun? oxi vevea, kala na pername lipon kai s' opion aresoume gia toys allous den tha mporesoume pou ipe kai to xristinaki sto fs4 ante geia lipon
Wolverin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Παιδια συγνωμη αλλα εχει επικοινωνηση κανεις με fnet η γινεται τοση κουβεντα με βαση την φαντασια?Μολις μιλησα με το γνωστο 8011009000 και ενω ενημερωσα οτι η συνομιλια καταγραφεται(τρελο εφε) ρωτησα για το γνωστο θεμα.Η απαντηση που πηρα ειναι οτι η αναβαθμηση ειναι θεμα οτε και οχι φνετ(οπως ηξερα και εγω) και οτι οσο αναβαθμησει ο οτε τοσο bandwidth θα μας δωσει και η φνετ!Λογικοτατο αλλωστε αφου η τα dslsam ειναι του οτε και αυτα αναβαθμιζει(η φνετ δεν εχει dslam...).Και πηρα μια επιβαιβεωση οτι αν ο οτε μου αναβαθμησει την γραμη σε 1mbit θα μου δωσουν και αυτοι 1mbit.Μενει δλδ σε κανα μηνα να παρω τηλ στον πΟΤΕ να σιγουρεψω το 1mbit(γιατι αν δεν ασχοληθω παιζει να παρω 768,δυστηχως ετσι δουλυουν ολα στην ελλαδα,πρεπει να το κουρασεις λιγο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.