x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εσενα ποιος σου μιλησε?? tha se simbouleva na eisai pio evgenikos...
getty Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 hello !!! ti leme edw kai tosa posts !!! afto prospathoume na apotrepsoume... einai profanes......... den theloume aftin tin metaxeirisi... dinis perissotera pernis perissotera gi'afto poy edoses... prepi na pernis afto poy sou aksizi kai oxi afto poy thelun na sou dosoun kai afto nomizo ine kai to sosto swsta nomizw? an oxi pite mou..... Αυτό που σου αξίζει για 10 ευρώ το μήνα είναι μια 768 (μη σου πώ και πολύ σου είναι). Στην αγορά κανείς δεν κάνει φιλανθρωπία τι θέλετε να πούνε, καλά παιδιά είναι μωρέ το αξίζουν!!!
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εσενα ποιος σου μιλησε?? O administrator είναι ρε, τι ποιος σου μίλησε; Σε βλέπω απόκληρο..
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ίδιας διαλογής είναι για την εταιρία ο πελάτης που πληρώνει για το ίδιο προϊόν 20-30 ευρώ το μήνα απ ότι αυτός που πληρώνει 10 ευρώ το μήνα; Εγώ πάντως δεν το θεωρώ ίδιο. Συνεπής ως προς το συμβόλαιο οφείλει να είναι και στους δυο αλλά στους πρώτους μπορεί αν γουστάρει να κάνει καλύτερη προσφορά και δώρο γιατί είναι καλύτεροι πελάτες. Προσφορά σημαίνει "καλύτερο προϊόν" ή "χαμηλότερη τιμή" ή και τα δύο. Αρα είμαστε ίδιας διαλογής, διότι όλοι προσφορές αγοράζουμε, άλλες φθηνότερες άλλες ακριβότερες, ωστόσο είναι προϊόντα της ίδιας εταιρίας το καθένα με τα + και τα - του. Αυτή η λογική του διαχωρισμού που κάνεις σε ποια δεοντολογία εμπίπτει; Αν το έκανε αυτό η FORTHnet δε θα έπρεπε να ενημερώνει τους πελάτες σε ποια διαλογή πελατών (Α', Β' ή Γ') θα καταταγούν εφ' όσον αγοράσουν προσφορά ή οτιδήποτε άλλο; Μα καλά ρε παιδιά τώρα σοβαρά τα υποστηρίζετε αυτα...;
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 prin to deltio typoy sto insomnia kai ta e-mails, kanis den ixe tin paramikri idea oti tha gini afti i allagi apo 512 se 768 kai oxi se 1024 prin aftin tin diapsefsi giati den paraponethike kapios apo toys mi katoxous tis prosforas?
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 O administrator είναι ρε, τι ποιος σου μίλησε; Σε βλέπω απόκληρο.. ilpiza i simvouli mou na eplane toto, alla oute edit oute tpt :-|
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 prin to deltio typoy sto insomnia kai ta e-mails, kanis den ixe tin paramikri idea oti tha gini afti i allagi apo 512 se 768 kai oxi se 1024 prin aftin tin diapsefsi giati den paraponethike kapios apo toys mi katoxous tis prosforas? Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις. Εάν παραπονιόμασταν θα δρούσαμε εγωιστικά! Δε θα είχα εγώ κανένα πρόβλημα να σας το έκανε και 2mbps. Το θέμα είναι ότι είπε αυτό που είπε, το θεώρησα λογικότατο και τώρα το υποστηρίζω
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ilpiza i simvouli mou na eplane toto, alla oute edit oute tpt :-| Εντάξει δε νομίζω να είναι και πολυ harsh μαζί του ο Ηal. Αν το έλεγε δηλαδή σε άλλο χρήστη θα έτρωγε τιμωρία; lol O ίδιος σεβασμός οφείλεται από όλους προς όλους, όχι μόνο προς τους admins/mods.
getty Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Προσφορά σημαίνει "καλύτερο προϊόν" ή "χαμηλότερη τιμή" ή και τα δύο. Αρα είμαστε ίδιας διαλογής' date=' διότι όλοι προσφορές αγοράζουμε, άλλες φθηνότερες άλλες ακριβότερες, ωστόσο είναι προϊόντα της ίδιας εταιρίας το καθένα με τα + και τα - του. Αυτή η λογική του διαχωρισμού που κάνεις σε ποια δεοντολογία εμπίπτει; Αν το έκανε αυτό η FORTHnet δε θα έπρεπε να ενημερώνει τους πελάτες σε ποια διαλογή πελατών (Α', Β' ή Γ') θα καταταγούν εφ' όσον αγοράσουν προσφορά ή οτιδήποτε άλλο; Μα καλά ρε παιδιά τώρα σοβαρά τα υποστηρίζετε αυτα...;[/quote'] Όταν κάτσεις στην ταβέρνα και τα σκάσεις χοντρά στο τέλος φέρνει και γλυκό ως προσφορά γιατί ήσουν καλός πελάτης. Αν πάρεις για το δρόμο 2 καλαμάκια δεν έχει γλυκό. Την έπιασες τη λογική του διαχωρισμού;;;;; (εσύ πήρες σουβλάκια τα οποία ήταν σε προσφορά κι έφυγες, εγώ έκατσα στο μαγαζί πάλι σε προσφορά ήταν αλλά τα πλήρωσα διπλάσια τιμή από εσένα λόγω του ότι έκατσα στο μαγαζί και μου έδωσε γλυκάκι γιατί ήμουν καλύτερος πελάτης). Μήπως θέλεις να ενημερώνει η ταβέρνα: Αν κάτσετε και τα σκάσετε έχει και γλυκό στο τέλος;;;; ΕΛΕΟC
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις. Εάν παραπονιόμασταν θα δρούσαμε εγωιστικά! Δε θα είχα εγώ κανένα πρόβλημα να σας το έκανε και 2mbps. Το θέμα είναι ότι είπε αυτό που είπε, το θεώρησα λογικότατο και τώρα το υποστηρίζω To ίδιο πράγμα είναι. Το γεγονός παραμένει αυτούσιο. Είτε διαμαρτυρόσουν πριν, είτε μετά, είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, από τη στιγμή που δε σε επηρεάζει ή σε μειώνει σε τίποτα, έχει κατά τη γνώμη μου ποσοστό εγωισμού αυτή η έχθρα.
madjim1984 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δε μαρεσε η ειρωνια του ας μιλαγε πιο ευγενικα!! Sniper κοψε τα ρε!!
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Όταν κάτσεις στην ταβέρνα και τα σκάσεις χοντρά στο τέλος φέρνει και γλυκό ως προσφορά γιατί ήσουν καλός πελάτης. Αν πάρεις για το δρόμο 2 καλαμάκια δεν έχει γλυκό. Την έπιασες τη λογική του διαχωρισμού;;;;; Μήπως θέλεις να ενημερώνει η ταβέρνα: Αν κάτσετε και τα σκάσετε έχει και γλυκό στο τέλος;;;; ΕΛΕΟC i forthnet den ine taverna kai to ksanaipa stin souma oti exi diafora apo katastima se katastima.....
agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 DrFreeman αφού θέλουν κινητά ας τα πάρουν...Να λοιπόν ένα ωραίο παραδειγματάκι... Έχω μια συνδεσούλα ίδιας εταιρείας με 4 ώρες δωρεάν την είχα πάρει πριν δύο χρόνια και είχε πάγιο 25 ευρώ.Πριν μισό χρόνο πήρε κάποιος την ίδια προσφορά με πάγιο 10 ευρώ.Μιας και οι τιμές με το χρόνο πέφτουν...Λέμε τώρα... Η εταιρεια λοιπόν ανακοινώνει ότι αναβαθμίζει τα δίκτυα της και χαρίζει στους πελάτες των 4 ωρών ειδικά 1 ώρα επιπλέον χρόνο. Η αναβάθμιση αυτή λοιπόν των ωρών πιστεύετε ότι θα επιλεξουν ποιες κατηγορίες χρηστών των 4 ωρών θα τη πάρουν?Προφανώς ΟΛΟΙ! Αν πει η εταιρεία πως εσένα σου έκανα προσφορά τότε και δε σου δίνω άλλη ώρα προφανώς μετά τη λήξη του συμβολαίου ούτε θα θέλει να ξανακούσει για την εν λόγω εταιρεία. όποια εταιρεία διαχωρίζει πελάες και το δείχνει θα βγει με στατιστική σιγουριά χαμένη σε βάθος χρόνου...
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δε μας ενδιαφέρει όμως εδώ γενικώς η αγορά. Μας ενδιαφέρει η forthnet. Και η forthnet δεν έχει άλλα πακέτα εκτός από το in a box Από τη στιγμή όμως που οι άλλες εταιρίες (που επίσης έχουν πάμφθηνα πακέτα) δε θα κάνουν διαχωρισμό στους χρήστες τους και θα τον κάνει η FORTHnet, το πρόβλημα είναι με τη FORTHnet και κανέναν άλλο.
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 @agoraki_23 : an kai den mou aresoun sigkrisis se themata pou den sigkrinontai exi kapoio dikio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.