Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tο mp3-player αγαπητέ είανι ιδιωτικό προιόν εταιρειών' date='oι αναβαθμίσεις του ΟΤΕ ήταν υποχρεωτικές,για καλή μας τύχη του την επέβαλλαν για να φύγουμε από το χάος των εξευτελιστικών 256-384-512 ταχυτήτων και να φτάσουμε έστω το νυχάκι της Ευρώπης....

Κάθε δικαίωμα είχε η Forthnet να κάνει νομικά αυτό που πάει να κάνει,συμφωνώ...

Πιστέψτε με η καχυποψία όμως από εδώ και πέρα τωρινών και μελλοντικών αγοραστών θα είναι η χειρότερη χασούρα στην ιστορία της εταιρείας...[/quote']

Το bandwidth όμως είναι των ISPs ιδιωτικότατο.

Επίσης και οι γραμμές του adsl-in-a-box είναι ιδιωτικότατες, ανήκουν στην forthnet και όχι σε εσάς. Το πώς τις διαθέτουν είναι καπέλο της forthnet αλλιώς θα έπρεπε να τα σκάσουμε χοντρά για να έχουμε δικιά μας γραμμή αλλά πήραμε το φθηνό δεχόμενοι να έχει την κατοχή της γραμμής μας η forthnet. Εν πάσει περιπτώση το bandwidth κυρίως μετράει στην απόφαση αυτή που είναι ιδιωτικό και δεν είναι "τσάμπα". Συνεπώς σύμφωνα με το παράδειγμα ζητάτε τσάμπα "mp3 players" γιατί έτσι σας γουστάρει.

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με αυτή τη λογική και οι κάτοχοι γραμμής από ΟΤΕ και συνδρομής ξεχωριστά είναι σε άλλη κατηγορία και οι κάτοχοι των νέων πακέτων με τις νέες τιμές σε άλλη' date=' ωστόσο δε βλέπω καμία διάκριση εις βάρος τους.

Και τα συμβόλαια των υπολοίπων όπως προανέφερα, με αυτή τη λογική που το πας είναι διαφορετικά. Υπάρχουν πολλά είδη διαφορετικών συμβολαίων αν το δεις από αυτή την πλευρά. Διαχωρισμό όμως εις βάρος τους, ΜΕΤΑ την αγορά και υπογραφή του συμβολαίου δε βλέπω.[/quote']

Αυτοί δεν έχουν πάρει όμως κάτι σε τιμή ευκαιρίας, πληρώνουν κανονικά τα πρέποντα

Αυτό είναι το πρόβλημα σου λοιπόν; Καθαρά εγωιστικό; Το να πάρουμε το διπλασιασμό δε θα στερήσει ΤΙΠΟΤΕ από σενα. Εκτός κι αν θεωρείς ότι είναι σημαντικό να σου δώσει τη χαρά πως κάποιοι θα μπουν στο λάκκο ενώ εσύ θα βγεις σωστότερος στις επιλογές σου και με καλύτερο πακέτο..!

1ον: εμένα δε με νοιάζει να αναβαθμιστούν και όλοι εκτός από μένα. Αυτό που με νοιάζει είναι οι απαιτήσεις που έχετε.

2ον: δε θα μου δώσει καμία χαρά, δε θα μπει κανείς σε λάκκο και ούτε θα βγω με καλύτερο πακέτο. Θα βγω με το ΙΔΙΟ πακέτο εφ'όσον ίδια λεφτά δώσαμε και οι 2, ίδια ταχύτητα θα έχουμε.

Δημοσ.

Επίσης και οι γραμμές του adsl-in-a-box είναι ιδιωτικότατες' date=' ανήκουν στην forthnet και όχι σε εσάς. Το πώς τις διαθέτουν είναι καπέλο της forthnet αλλιώς θα έπρεπε να τα σκάσουμε χοντρά για να έχουμε δικιά μας γραμμή αλλά πήραμε το φθηνό δεχόμενοι να έχει την κατοχή της γραμμής μας η forthnet. Εν πάσει περιπτώση το bandwidth κυρίως μετράει στην απόφαση αυτή που είναι ιδιωτικό και δεν είναι "τσάμπα". Συνεπώς σύμφωνα με το παράδειγμα ζητάτε τσάμπα "mp3 players" γιατί έτσι σας γουστάρει.[/quote']

Το παράδειγμα με το mp3player το θεωρώ ατυχές και κάπως άσχετο με το θέμα. Το λάθος της FORTHnet εδώ είναι ότι με την ευκαιρία της αναβάθμισης των γραμμών από τον ΟΤΕ, βρίσκει μια δική της ευκαιρία να διαχωρίσει τους πελάτες της σε καλούς και κακούς, σε αυτούς που τα σκάνε χοντρότερα και σε άλλους που δε τα σκάνε τόσο χοντρά. Ενώ η αναβάθμιση από ΟΤΕ ξεκάθαρα απευθύνεται σε όλους. Τη θεωρώ λάνθασμένη πολιτική όπως και να 'χει, ασχέτως αν νομικά καλύπτεται για να το κάνει.

Δημοσ.
Μπορώ να μάθω ποια είναι αυτή η επόμενη αναβάθμιση; Δεν έχω κάτι υπόψιν μου...

Δεν είναι τίποτα προγραμματισμένο υποθετικά το είπα αυτό. Όχι και τόσο όμως γιατί το θεωρώ πιθανότατο να γίνει. Το προϊόν είναι το ίδιο και το ότι μερικοί έχουν άλλες ταχύτητες είναι προσωρινό.

(Εάν και μόνο εάν το 1024 in a box δινόταν στην ίδια τιμή, πράγμα που δεν έχω υπ'όψιν μου)

Δημοσ.

Επίσης και οι γραμμές του adsl-in-a-box είναι ιδιωτικότατες' date=' ανήκουν στην forthnet και όχι σε εσάς. Το πώς τις διαθέτουν είναι καπέλο της forthnet αλλιώς θα έπρεπε να τα σκάσουμε χοντρά για να έχουμε δικιά μας γραμμή αλλά πήραμε το φθηνό δεχόμενοι να έχει την κατοχή της γραμμής μας η forthnet. Εν πάσει περιπτώση το bandwidth κυρίως μετράει στην απόφαση αυτή που είναι ιδιωτικό και δεν είναι "τσάμπα". Συνεπώς σύμφωνα με το παράδειγμα ζητάτε τσάμπα "mp3 players" γιατί έτσι σας γουστάρει.[/quote']

Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να ήρθε οδηγία από την Ε.Ε. και να ημν ήθελαν να αναβαθμίσουν οι ISP?

Μη τρελαθούμε...Εάν δε το έκανε η Forthnet την αναβάθμιση θα την...έτρωγε μια μπουκιά ο ΟΤΕ την εταιρεία...

Εξάλου δεν την συμφέρει και την εταιρεία γιατί κέρδος θα έχει μόνο αν τα χει καλά με τον ΟΤΕ.

Eδώ μιλάμε για επιλεκτικές αναβαθμίσεις και συγχέετε τις τιμές με την αναβάθμιση από την οδηγία της Ε.Ε.

Με την λογική σας δεν δικαιούστε αναβάθμιση ούτε εσείς γιατί πολύ απλά οι αναβαθμίσεις είτε πληρώνετε 200 ευρώ είτε 0,5 ευρώ είναι οδηγία για όλους...

Και όποιος ξεχωρίζει πελάτες είναι οικονομικά δεδομένη η αποτυχία του στο μακροπρόθεσμο μάλλον.

Και πιστεύω ότι η Forthnet δεν είναι τέτοια εταιρεία.Μέχρι τώρα εκτιμούσε τους πελάτες όλους το ίδιο....

Δημοσ.
Αυτοί δεν έχουν πάρει όμως κάτι σε τιμή ευκαιρίας, πληρώνουν κανονικά τα πρέποντα

Ολα τα προϊόντα των εταιριών τώρα πια λίγο πολύ ως προσφορές προωθούνται. Οπότε όλοι τα πρέποντα πληρώνουμε/σαμε ασχέτως του τι αγοράσαμε. Αυτά είναι τα τιμολόγια, αλλάζουν ακόμη κι από μέρα σε μέρα, οπότε κάποιος που αγοράζει σήμερα έχει άλλη τιμή από κάποιον που αγόρασε προχθές. Αυτό δεν τον κάνει πελάτη άλλης διαλογής.

1ον: εμένα δε με νοιάζει να αναβαθμιστούν και όλοι εκτός από μένα. Αυτό που με νοιάζει είναι οι απαιτήσεις που έχετε.

Το μόνο αίτημα που έχουμε είναι η ίση αντιμετώπιση μετά την αγορά και υπογραφή του συμβολαίου, ασχέτως του αν πήραμε προσφορά φθηνότερη η ακριβότερη ή αν πήραμε τη συνδρομή δώρο με την αγορά υπολογιστή. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Τώρα το γιατί εσύ αντιτίθεσαι σε αίτημα που δε σε αφορά και δε σε επηρεάζει, δεν το καταλαβαίνω παρά μόνο αν μπουν μέσα οι λόγοι που προανέφερα.

Δημοσ.
Θα βγω με το ΙΔΙΟ πακέτο εφ'όσον ίδια λεφτά δώσαμε και οι 2, ίδια ταχύτητα θα έχουμε.

afto ine afto poy sas simferi kai apo egwismo kai mono tha sou po kati antistixo... :-D DEN thelo na eksiswthoume giati emeis tis 1is iouniou : ta idia me esena plirosame, megaliteri taxitita pirame kai megaliteri taxitita theloume... :oops: gi'afto ine oi prosfores... gia na prosferoun kati diaforetiko !!! :mrgreen:

Δημοσ.

Εμένα με νοιάζει όταν βλέπω μια αδικία που γίνεται να τη διορθώνω και να συμμετέχω. Μπορώ να το δω το θέμα σαν τρίτος και να πω τα ίδια ακριβώς ακόμα κι αν δεν είχα in a box. Γιατί η αδικία που θα γίνει είναι να πληρώνουν κάποιοι τα ίδια λεφτά με άλλους και να έχουν για πάντα πλεονεκτήματα. Και γιατί; Μόνο και μόνο επειδή πήραν το in a box μια συγκεκριμένη μέρα. Τι λε ρε παιδί μου μεγάλη μαγκιά αυτό. Η άποψη του x_vagos_x τα συνοψίζει όλα και δεν έχω να πω κάτι σε αυτό.

Δημοσ.
Ολα τα προϊόντα των εταιριών τώρα πια λίγο πολύ ως προσφορές προωθούνται. Οπότε όλοι τα πρέποντα πληρώνουμε/σαμε ασχέτως του τι αγοράσαμε. Αυτά είναι τα τιμολόγια' date=' αλλάζουν ακόμη κι από μέρα σε μέρα, οπότε κάποιος που αγοράζει σήμερα έχει άλλη τιμή από κάποιον που αγόρασε προχθές. Αυτό δεν τον κάνει πελάτη άλλης διαλογής.

Το μόνο αίτημα που έχουμε είναι η ίση αντιμετώπιση μετά την αγορά και υπογραφή του συμβολαίου, ασχέτως του αν πήραμε προσφορά φθηνότερη η ακριβότερη ή αν πήραμε τη συνδρομή δώρο με την αγορά υπολογιστή. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. [/quote']

Ίδιας διαλογής είναι για την εταιρία ο πελάτης που πληρώνει για το ίδιο προϊόν 20-30 ευρώ το μήνα απ ότι αυτός που πληρώνει 10 ευρώ το μήνα; Εγώ πάντως δεν το θεωρώ ίδιο. Συνεπής ως προς το συμβόλαιο οφείλει να είναι και στους δυο αλλά στους πρώτους μπορεί αν γουστάρει να κάνει καλύτερη προσφορά και δώρο γιατί είναι καλύτεροι πελάτες.

Δημοσ.

hello !!! ti leme edw kai tosa posts !!! afto prospathoume na apotrepsoume... einai profanes......... den theloume aftin tin metaxeirisi... dinis perissotera pernis perissotera gi'afto poy edoses... prepi na pernis afto poy sou aksizi kai oxi afto poy thelun na sou dosoun kai afto nomizo ine kai to sosto

swsta nomizw? an oxi pite mou.....

Δημοσ.
Εμένα με νοιάζει όταν βλέπω μια αδικία που γίνεται να τη διορθώνω και να συμμετέχω. Μπορώ να το δω το θέμα σαν τρίτος και να πω τα ίδια ακριβώς ακόμα κι αν δεν είχα in a box. Γιατί η αδικία που θα γίνει είναι να πληρώνουν κάποιοι τα ίδια λεφτά με άλλους και να έχουν για πάντα πλεονεκτήματα. Και γιατί; Μόνο και μόνο επειδή πήραν το in a box μια συγκεκριμένη μέρα. Τι λε ρε παιδί μου μεγάλη μαγκιά αυτό. Η άποψη του x_vagos_x τα συνοψίζει όλα και δεν έχω να πω κάτι σε αυτό.

Οπως είπε ο x_vagos_x αυτό θα ήταν η δική μας άποψη αν μιλούσαμε το ίδιο εγωιστικά. Αλλά όπως βλέπεις δε συμβαίνει αυτό. Δεν λέμε: "μην αναβαθμίζεται αυτούς κι εκείνους για να μή βγουν από πάνω" ή οτιδήποτε τέτοιο. Μιλάμε μόνο για την περίπτωση μας κι όχι για το τι αγόρασαν ή έχουν οι υπόλοιποι.

Παρατηρώ ότι βλέπεις πάρα πολύ επιλεκτικά την προσφορά της 1ης Ιούνη. Υπάρχουν κι άλλες προσφορες στη αγορά ξέρεις που είναι πολύ φθηνότερες από το μέσο κόστος γραμμής ΟΤΕ + συνδρομής και πιθανότατα ΘΑ αναβαθμιστούν. Γιατί δε διαμαρτύρεσαι και γι' αυτές;

Δημοσ.
hello !!! ti leme edw kai tosa posts !!! afto prospathoume na apotrepsoume... einai profanes......... den theloume aftin tin metaxeirisi... dinis perissotera pernis perissotera gi'afto poy edoses... prepi na pernis afto poy sou aksizi kai oxi afto poy thelun na sou dosoun kai afto nomizo ine kai to sosto

swsta nomizw? an oxi pite mou.....

εσύ πότε έδωσες περισσότερα;

Δημοσ.
Μήπως να σε κεράσει και καμιά μπύρα μετά ? Κάνε την αυτοκριτική σου, διάβασε τους κανόνες και μετά σε παρακαλώ ξαναπόσταρε.

Εσενα ποιος σου μιλησε??

Δημοσ.
Παρατηρώ ότι βλέπεις πάρα πολύ επιλεκτικά την προσφορά της 1ης Ιούνη. Υπάρχουν κι άλλες προσφορες στη αγορά ξέρεις που είναι πολύ φθηνότερες από το μέσο κόστος γραμμής ΟΤΕ + συνδρομής και πιθανότατα ΘΑ αναβαθμιστούν. Γιατί δε διαμαρτύρεσαι και γι' αυτές;

Δε μας ενδιαφέρει όμως εδώ γενικώς η αγορά. Μας ενδιαφέρει η forthnet. Και η forthnet δεν έχει άλλα πακέτα εκτός από το in a box

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...