SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Για την ανατροφή μου έχεις δίκιο, δεν τρώω καλά τις τελευταίες μέρες. Ανατροφή είπε όχι διατροφή
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Λέει τίποτα στο site της η forthnet? Από που η εγκυρότητα; Αν εννοείς τα mail που στέλνει απορώ.. έστειλε και σε αυτούς της προσφοράς το συγκεκριμένο mail? Το έστειλε σε μένα και μου είπε ξέρεις κάτι' date=' θα σε διπλασιάσω. Δε μου είπε ότι θα διπλασιάσω όλο τον κόσμο.[/quote'] Την ανακοίνωση στην πρώτη σελίδα του insomnia την είδες; Αναφέρει καθαρά το τι θα πράξει σε κάθε περίπτωση, ακόμη και για το πακέτο της 1ης Ιούνη. Δεν αποκλείεται να εστάλη ξεχωριστή ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης.
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Την ανακοίνωση στην πρώτη σελίδα του insomnia την είδες; Αναφέρει καθαρά το τι θα πράξει σε κάθε περίπτωση, ακόμη και για το πακέτο της 1ης Ιούνη. Δεν αποκλείεται να εστάλη ξεχωριστή ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης. χαχα δεν την είχα δει την ανακοίνωση στην πρώτη σελίδα Ωραία δηλαδή Ενημέρωση : Για όσους έχουν αγοράσει τη προσφορά ADSL in a box της 1ης Ιουνίου με 117 ευρώ για ένα χρόνο στη ταχύτητα 512kbps, η Forthnet θα αναβαθμίσει τη ταχύτητα τους σε 768kbps. Οι κάτοχοι της ίδιας προσφοράς αλλά με ταχύτητα 1mbit, θα παραμείνουν στην ίδια ταχύτητα λέει ότι εσείς που πήρατε την προσφορά 512 θα εξισωθείτε με τους υπόλοιπους στα 768 και όσοι πήρατε την 1mbit είστε ήδη αναβαθμισμένοι. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί συνέχεια θέλουμε το παραπάνω.. Η forthnet αποφάσισε να κάνει μια γενική αναβάθμιση σαν εταιρεία. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τους αναβαθμίσει ΟΛΟΥΣ. Δικαίωμα για παράπονα έχουν όμως μόνο αυτοί που δεν θα αναβαθμιστούν και θα πληρώνουν περισσότερα από αυτούς που θα αναβαθμιστούν Edit : Εάν δίνουμε και οι 2 10ευρώ το μήνα πχ γιατί να έχουμε διαφορετικές ταχύτητες; Λόγω προσφοράς; Προσφορά ήταν και πέρασε!
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Και χρησιμοποίησε τη λέξη "διπλασιασμό" γιατί ακουγόταν πιο ωραίο. Στην πραγματικότητα θα κάνει μια αύξηση το πολύ μέχρι 384...
madjim1984 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Οντως ο τιτλος ηταν βαρυς κι εγινε σκοπιμα για να μπορεσουμε να μαζευτουμε και να μπορεσουμε να διεκδικησουμε κατι που επιβεβαιωναν τοσο καιρο οι τηλεφωνητες της forthnet και να μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι! Αλλα αυτο που ειδα ηταν τρελο τοση ζηλια δεν εχω ξαναδει ολοι στραφηκαν εναντιον μας και κανενας(εκτος της προσφορας) δεν υποστηριξε αυτα που ειπαμε!!Ολοι βαλανε το οικονομικο που για μενα ειναι λαθος ολοι πελατες ειμαστε και εγινε διακριση απο τη Forthnet!! H forthnet πραγματικα ειναι η καλυτερη εταιρεια(τεχνικα) την εχω μια βδομαδα και δεν εχει κανει καμια αποσυνδεση σε σχεση με οτενετ και αλτεκ που ειχα!! Αυτο παντως που εκανε ο madsc δεν ηταν σωστο επρεπε να μου το πει πρωτα να αλλαξω το τιτλο και εγω ευχαριστως θα το αλλαζα!!και θελω να μου ζητησει συγνωμη που δε με ειδοποιησε!! Εψαχνα να βρω το θεμα και νομιζα οτι το ειχε διαγραψει!!!
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 δεν είμαστε όλοι πελάτες. Μερικοί είναι προνομιούχοι πελάτες λόγω προσφοράς και μερικοί δεν είναι. Δεχτήκατε τη διάκριση από τη στιγμή που αγοράσατε προσφορά, δεχτείτε την και τώρα ώστε να εξισωθούμε και να μην υπάρχουν πλέον διακρίσεις
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 δεν είμαστε όλοι πελάτες. Μερικοί είναι προνομιούχοι πελάτες λόγω προσφοράς και μερικοί δεν είναι. Δεχτήκατε τη διάκριση από τη στιγμή που αγοράσατε προσφορά, δεχτείτε την και τώρα ώστε να εξισωθούμε και να μην υπάρχουν πλέον διακρίσεις Συνεχίζεις βάση της ίδιας λανθασμένης λογικής. Πως μπορεί, με ποιο κριτήριο, κάποιος να πει ότι μια προσφορά είναι αρκετά προνομιούχος ώστε να υπόκειται σε αρνητικές διακρίσεις; Δεν αποδεχτήκαμε καμιά διάκριση όταν αγοράζαμε το πακέτο. Αγοράσαμε το πιο συμφέρον πακέτο/προσφορά που βρήκαμε εκείνη τη στιγμή που ψάχναμε στην αγορά. Το ίδιο δεν κάνουν όλοι; Για ποιο λογο λοιπόν να είμαστε εμείς οι διαχωριζόμενοι; Υπογράψαμε συμβόλαιο διαφορετικής μεταχείρισης ή με άλλους όρους και δικαιώματα από πλευράς εταιρίας σε σχέση με τους υπόλοιπους πελάτες της; Η απάντηση είναι βεβαίως ΟΧΙ.
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δεν αποδεχτήκαμε καμιά διάκριση όταν αγοράζαμε το πακέτο. Αγοράσαμε το πιο συμφέρον πακέτο/προσφορά που βρήκαμε εκείνη τη στιγμή που ψάχναμε στην αγορά. Το ίδιο δεν κάνουν όλοι; Για ποιο λογο λοιπόν να είμαστε εμείς οι διαχωριζόμενοι; Ναι αυτό κάνουν όλοι. Όμως έστω και χωρίς να το ξέρετε δεχτήκατε να ανήκετε σε μια άλλη μερίδα συνδρομητών in a box που θα ήταν στα 512. Είτε το ξέρατε όταν το αγοράσατε είτε όχι η ουσία είναι ότι το πακέτο προϋπήρχε με άλλους όρους (384). Υπογράψαμε συμβόλαιο διαφορετικής μεταχείρισης ή με άλλους όρους και δικαιώματα από πλευράς εταιρίας σε σχέση με τους υπόλοιπους πελάτες της; Η απάντηση είναι βεβαίως ΟΧΙ. EDIT: Το συμβόλαιο διαφορετικό. Σε σας λέει ότι η ταχύτητα του in a box θα είναι στα 512. Από τη στιγμή που είναι διαφορετικό ανήκετε αλλού και μπορεί να σας μεταχειριστεί αντίστοιχα. Εφ'όσον και τα 2 συμβόλαιά μας λένε ότι η forthnet μπορεί να κάνει ότι γουστάρει με τις ταχύτητες και εφ'όσον ανήκετε αλλού, οι αναβαθμίσεις είναι διαφορετικές. Πάνε για εξίσωση Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το εξής. Γιατί θέλετε να εξακολουθήσετε να είστε ανώτεροι από εμάς; Πάμε για εξίσωση κι εσείς την εμποδίζετε (θεωρητικά) Τόσο μεγάλο σφάλμα κάναμε πια που πήραμε νωρίς το in a box; Να είμαστε μια ζωή δηλαδή μειονεκτούμενοι;
getty Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Για να συλλάβετε το μέγεθος του παραλογισμού της απαίτησης σκεφτείτε το ακόλουθο παράδειγμα: Εταιρία στερεοφωνικών έχει ακριβά προϊόντα. Αποφασίζει να κάνει για μια μέρα έκπτωση 50% στα προϊόντα της. Μετά από ένα μήνα βγάζει ανακοίνωση ότι όσοι πελάτες ξόδεψαν πάνω από 100 ευρώ/μήνα το τελευταίο δίμηνο θα πάρουν δώρο mp3 player, αλλά ο τζίρος εκείνων που ψώνισαν με 50% τη συγκεκριμένη μέρα δε λαμβάνεται υπ όψιν για το mp3 player. Και έρχοντε τώρα όλοι που πήραν φθηνά να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν τους δίνει και αυτούς mp3 mplayer!
Hal9000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αυτο παντως που εκανε ο madsc δεν ηταν σωστο επρεπε να μου το πει πρωτα να αλλαξω το τιτλο και εγω ευχαριστως θα το αλλαζα!!και θελω να μου ζητησει συγνωμη που δε με ειδοποιησε!! Εψαχνα να βρω το θεμα και νομιζα οτι το ειχε διαγραψει!!! Μήπως να σε κεράσει και καμιά μπύρα μετά ? Κάνε την αυτοκριτική σου, διάβασε τους κανόνες και μετά σε παρακαλώ ξαναπόσταρε.
agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Tο mp3-player αγαπητέ είανι ιδιωτικό προιόν εταιρειών,oι αναβαθμίσεις του ΟΤΕ ήταν υποχρεωτικές,για καλή μας τύχη του την επέβαλλαν για να φύγουμε από το χάος των εξευτελιστικών 256-384-512 ταχυτήτων και να φτάσουμε έστω το νυχάκι της Ευρώπης.... Κάθε δικαίωμα είχε η Forthnet να κάνει νομικά αυτό που πάει να κάνει,συμφωνώ... Πιστέψτε με η καχυποψία όμως από εδώ και πέρα τωρινών και μελλοντικών αγοραστών θα είναι η χειρότερη χασούρα στην ιστορία της εταιρείας...
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Γιατί να υπάρχει καχυποψία; Να υπενθυμίσω ότι το προϊόν που αγοράσατε λέγεται in-a-box και όχι in-a-fox και τίποτα άλλο οπότε είναι το ίδιο προϊόν. Απλά το πήρατε σε άλλη ταχύτητα προσωρινά αλλά κάποια στιγμή όλα τα in-a-box θα εξισωθούν. Ακόμα και αυτοί που είναι με το 1mbit στην επόμενη αναβάθμιση θα εξισωθούν με εμάς. Θα έχουμε και τότε τα ίδια;
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ναι αυτό κάνουν όλοι. Όμως έστω και χωρίς να το ξέρετε δεχτήκατε να ανήκετε σε μια άλλη μερίδα συνδρομητών in a box που θα ήταν στα 512. Είτε το ξέρατε όταν το αγοράσατε είτε όχι η ουσία είναι ότι το πακέτο προϋπήρχε με άλλους όρους (384). Με αυτή τη λογική και οι κάτοχοι γραμμής από ΟΤΕ και συνδρομής ξεχωριστά είναι σε άλλη κατηγορία και οι κάτοχοι των νέων πακέτων με τις νέες τιμές σε άλλη, ωστόσο δε βλέπω καμία διάκριση εις βάρος τους. EDIT: Το συμβόλαιο διαφορετικό. Σε σας λέει ότι η ταχύτητα του in a box θα είναι στα 512. Από τη στιγμή που είναι διαφορετικό ανήκετε αλλού και μπορεί να σας μεταχειριστεί αντίστοιχα. Εφ'όσον και τα 2 συμβόλαιά μας λένε ότι η forthnet μπορεί να κάνει ότι γουστάρει με τις ταχύτητες και εφ'όσον ανήκετε αλλού' date=' οι αναβαθμίσεις είναι διαφορετικές. Πάνε για εξίσωση.[/quote'] Και τα συμβόλαια των υπολοίπων όπως προανέφερα, με αυτή τη λογική που το πας είναι διαφορετικά. Υπάρχουν πολλά είδη διαφορετικών συμβολαίων αν το δεις από αυτή την πλευρά. Διαχωρισμό όμως εις βάρος τους, ΜΕΤΑ την αγορά και υπογραφή του συμβολαίου δε βλέπω. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το εξής. Γιατί θέλετε να εξακολουθήσετε να είστε ανώτεροι από εμάς; Πάμε για εξίσωση κι εσείς την εμποδίζετε (θεωρητικά) Τόσο μεγάλο σφάλμα κάναμε πια που πήραμε νωρίς το in a box; Να είμαστε μια ζωή δηλαδή μειονεκτούμενοι; Αυτό είναι το πρόβλημα σου λοιπόν; Καθαρά εγωιστικό; Το να πάρουμε το διπλασιασμό δε θα στερήσει ΤΙΠΟΤΕ από σενα. Εκτός κι αν θεωρείς ότι είναι σημαντικό να σου δώσει τη χαρά πως κάποιοι θα μπουν στο λάκκο ενώ εσύ θα βγεις σωστότερος στις επιλογές σου και με καλύτερο πακέτο..! Εγώ δε νομίζω ότι θα έπρεπε χρήστες να έχουν αντιρρήσεις όταν κάποιοι άλλοι χρήστες πρόκειται να αναβαθμιστούν κι αυτοί. Αυτό κάνεις τώρα. Δε θέλεις να αναβαθμιστούμε εμείς, ώστε να έχεις τη χαρά ότι βγήκες από πάνω...
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Γιατί να υπάρχει καχυποψία; Διότι όταν κάνεις διαχωρισμούς μετά την υπογραφή συμβολαίων μία φορά ενδέχεται να τους ξανακάνεις. Οπότε αφορά όλους τους μελλοντικούς αγοραστές. Ακόμα και αυτοί που είναι με το 1mbit στην επόμενη αναβάθμιση θα εξισωθούν με εμάς. Θα έχουμε και τότε τα ίδια; Μπορώ να μάθω ποια είναι αυτή η επόμενη αναβάθμιση; Δεν έχω κάτι υπόψιν μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.