SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ...εχω να πω οτι σε τηλεφωνικη επικοινωνια εχω παρει προσωπικα την διαβεβαιωση οτι ολες οι γραμμες θα διπλασιαστουν οπως κανει και ο πΟΤΕ... Κάτι μου λέει ότι ο ΟΤΕ δε θα διπλασιάσει τις 512 της προσφοράς αλλά θα τις κάνει κι αυτές 768. Αν έχει γίνει ήδη 1024 σε κάποιον της προσφοράς πάω πάσο..
madsc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 @DrFreeman Μιλάς υποθετικά κ πηδάς σε συμπεράσματα για κάτι που ίσως θα γίνει. Αδυνατώ να συζητήσω πλέον στοιχείων & επιχειρημάτων πόσο μάλλον για μελλοντικούς χρόνους. (Το ανέκδοτο με το γρύλο το ξέρεις; ) Τα σχόλια κ η κριτική σου δεκτά, κατανοητά αλλά όχι δικαιολογημένα. Δικό σου θέμα επίσης ο ορισμός που δίνεις περί του θεσμού των (s)mods. /sc
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Pedia kai o Greeklord pire xthes tilefono tin otenet kai lene pos kai autoi tha anavathmisoun tin sindesi kei eipa akoma pos an den to eixane kanei tha epefte ston pato i otenet!!! Kai episis tonise pos oloi oi isps tha to kanoun auto!!!
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 edit: @DrFreeman: Με τα πιλοτικα προγραμματα αυτο ακριβως γινεται' date=' διαφορετικη μεταχειρηση μεταξυ πελατων. Και επισης πριν καιρο καποιοι απο μας ειχαν καλυψη DSL απο τον ΟΤΕ, οταν καποιοι δεν ειχαν και ενω ολοι πληρωναν ακριβως το ιδιο παγιο στον ΟΤΕ. Το ιδιο και με τα slots στα dslams. Κι αυτο ανιση μεταχειρηση ειναι.[/quote'] Τα πιλοτικά προγράμματα είναι κάτι άσχετο με το θέμα. Είναι απαραίτητα για κάθε μεγάλη αναβάθμιση/επέκταση δικτύου. Κι εκτός αυτού εμπεριέχουν και μείον (αστάθεια, συχνότερες διακοπές - πράγματα για τα οποία σε ειδοποιεί ο ΟΤΕ) οπότε για πολλές ομάδες χρηστών είναι αρνητική εξέλιξη να μπουν σε πιλοτικό - π.χ. επιχειρήσεις με online βάσεις, επαγγελματίες. Στο κάτω κάτω όλοι ξέρουν πως με το τέλος του πιλοτικού θα αναβαθμιστούν. Για την κάλυψη ADSL συμφωνώ. Ο ΟΤΕ ήταν και είναι απαράδεκτος που δεν πέτυχε σε συντομότερο χρονικό διάστημα καλύτερη ή και πλήρη κάλυψη. Αλλά αυτό τι σημαίνει; Οτι θα τιμωρηθούμε εμείς επειδή ο ΟΤΕ δεν κάλυψε όλη την Ελλάδα; Η οτι θα ζούμε με τη λογική "δε βαριέσαι...υπάρχουν και χειρότερα"; Διαφωνώ και με τα δύο.
PlaStiK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 <γκρίνια> Είχε πλάκα ο όρος "πΟΤΕ" τις πρώτες 92.000 φορές που γράφτηκε. Απο εκεί και πέρα είναι σαν το "Μicro$oft" που γράφουν τα 13χρονα παιδάκια στο Slashdot. </γκρίνια>
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Σε ποιον πήγαινε αυτό madsc? Εγώ είμαι με το μέρος σου Και επίσης πρέπει να αποφασίσετε το εξής. Ανήκετε ή δεν ανήκετε στην ίδια μερίδα με αυτούς που δεν πήραν τη προσφορά Αν ανήκετε τότε γίνεται ήδη αδικία γιατί εσείς είστε στα 512 ενώ εμείς 384 Αν δεν ανήκετε τότε δεν κάνει η forthnet κανένα διαχωρισμό μελών που ανήκουν στην ίδια μερίδα.
x_vagos_x Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 tha apantiso otan enilikiwthw, mexri tote kala na pernate...
agoraki_23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Λυπάμαι ειλικρινά που ένας mod εδώ μέσα που θα πρεπε να δίνει το παράδειγμα χαρακτηρίζει ανθρώπους...Λυπάμαι πραγματικά... όποια και να είναι η γνώμη μας ο χαρακτηρισμός ανθρώπων είναι το έσχατο της ανατροφής ενός ανθρώπου... Ειλικρινά απογοητεύομαι συνέχεια όλο και περισσότερο... Δικαίως αλλάχθηκε η ονομασία του thread αλλά κατά τα άλλα λυπάμαι για την ανατροφή κάποιων...
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Σε ποιον πήγαινε αυτό madsc? Εγώ είμαι με το μέρος σου Και επίσης πρέπει να αποφασίσετε το εξής. Ανήκετε ή δεν ανήκετε στην ίδια μερίδα με αυτούς που δεν πήραν τη προσφορά Αν ανήκετε τότε γίνεται ήδη αδικία γιατί εσείς είστε στα 512 ενώ εμείς 384 Αν δεν ανήκετε τότε δεν κάνει η forthnet κανένα διαχωρισμό μελών που ανήκουν στην ίδια μερίδα. Ανήκουμε στην ίδια κατηγορία που λέγεται "πελάτες της FORTHnet". Από εκεί και πέρα φτιάχνει όσες κατηγορίες νομίζει ο καθένας ανάλογα με την ταχύτητα, τα χρήματα που δίνει, κλπ. Εγώ διαφωνώ με τη δημιουργία επιπλέον κατηγορίων. Γι' αυτό και αντιτίθεμαι σε αυτή την κίνηση της FORTHnet που δημιουργεί 2 κατηγορίες, παίρνοντας από το σύνολο των πελατών της: αυτούς που θα διαπλασιαστούν κι αυτούς που ΔΕΝ θα.
chiossif Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Θα ήθελα να πω κάτι για τον τίτλο...(τον παλιό τον νέο ΑΛΛΑ μόνο γιαυτό) ...πράγματι ο προηγούμενος τίτλος ήταν απαράδεκτος αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ πολλοί τίτλοι στο forum είναι κακοί. Άλλοι από άγνοια, άλλοι σκόπιμα. Παρότι έχω διαβάσει ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τους όρους λειτουργίας του forum και χωρίς να διαφωνώ σε βασικά σημεία -δεν είμαι δικηγόρος- θεωρώ ότι η ΠΡΑΞΗ αλλαγής τίτλου ΧΩΡΙΣ την σύμφωνη γνώμη του συντάκτη του ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (κατα την δική μου άποψη). Αντίθετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (κατα την δική μου πάντα άποψη) Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. Και εξηγούμαι: το σπίτι insomnia υπάρχει επειδή υπάρχουμε και εμείς. Ανάμεσα μας ελάχιστοι φίλοι μερικές φορές παρεκτρέπονται. Αν υπάρχει ο διορθωτής των παρεκτροπών και ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ τίτλους ίσως και κείμενα κατά το δοκούν -δεν διάβασα πουθενά για καθολικό αίτημα διόρθωσης τίτλου- τότε: Για ποιό λόγο να τιτλοδοτούμε εμείς τις κουβέντες μας, για ποιό λόγο να προσέχουμε πως τις τιτλοδοτούμε γαι ποιό λόγο ναμην τις χρησιμοποιούμε έστω και για την στιγμιαία προσέλκυση αναγνωστών σε ένα άχρηστο - αδιάφορο θεμα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ αν κινδύνευε εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς μας -η οποία πολλές φορές παραβιάστηκε εδώ κατάφορα όχι βέβαια με βρισιές αλλά με εμφανή προσβολή προσωπικότητας- ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ και χωρίς ανάκληση από το forum (ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ και με πλήρη αποστολή των μέχρι τότε γραφομένων σε όλους τους συμμετέχοντες με την μορφή αρχείου) τότε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Οταν μαλώνουν στο σπίτι μου ΑΛΛΑΖΩ την κουβέντα, το θέμα ή τους διώχνω. ΠΟΤΕ όμως δεν αλλάζω τα λόγια τους και μετά όλα μέλι γάλα.
DrFreeman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 @DrFreemanΜιλάς υποθετικά κ πηδάς σε συμπεράσματα για κάτι που ίσως θα γίνει. Αδυνατώ να συζητήσω πλέον στοιχείων & επιχειρημάτων πόσο μάλλον για μελλοντικούς χρόνους. /sc Δε μιλάω για κάτι που ΙΣΩΣ θα γίνει. Μιλάω για την ανακοίνωση που έκανε επίσημα η ίδια η FORTHnet όποτε πρόκειται για έγκυρο στοιχείο και για δεδομένο πλέον. Δικό σου θέμα επίσης ο ορισμός που δίνεις περί του θεσμού των (s)mods. Δεν έδωσα κανέναν ορισμό για το θεσμό των (s)mods.
ababapanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 kalispera... egw ehw grammi 1024 apo ote kai provider iha tin prosfora 3+3 mines doro tis forthnet 1024 pou ligei tin triti. mou irthe e mail tis forthnet na ananeosw tin sindesi mou gia alous 3+3 mines se 1024 ,kathos kai alo ena pou elege oti mazi me tis anavathmiseis tou ote tha anavathmisei kai auti oles tis sindeseis... omos akouw oti gia tin tahitita 1024 den tha ishiei i dwrean anavathmisi... auto ishiei genika i mono gia autous pou ihan paarei tin prosfora tis prwtis iouliou me ta 25 euro gia 1 hrono?
chiossif Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Θα ήθελα να πω κάτι για τον τίτλο...(τον παλιό τον νέο ΑΛΛΑ μόνο γιαυτό) ...πράγματι ο προηγούμενος τίτλος ήταν απαράδεκτος αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ πολλοί τίτλοι στο forum είναι κακοί. Άλλοι από άγνοια' date=' άλλοι σκόπιμα. Παρότι έχω διαβάσει ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τους όρους λειτουργίας του forum και χωρίς να διαφωνώ σε βασικά σημεία -δεν είμαι δικηγόρος- θεωρώ ότι η ΠΡΑΞΗ αλλαγής τίτλου ΧΩΡΙΣ την σύμφωνη γνώμη του συντάκτη του ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (κατα την δική μου άποψη). Αντίθετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (κατα την δική μου πάντα άποψη) Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. Και εξηγούμαι: το σπίτι insomnia υπάρχει επειδή υπάρχουμε και εμείς. Ανάμεσα μας ελάχιστοι φίλοι μερικές φορές παρεκτρέπονται. Αν υπάρχει ο διορθωτής των παρεκτροπών και ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ τίτλους ίσως και κείμενα κατά το δοκούν -δεν διάβασα πουθενά για καθολικό αίτημα διόρθωσης τίτλου- τότε: Για ποιό λόγο να τιτλοδοτούμε εμείς τις κουβέντες μας, για ποιό λόγο να προσέχουμε πως τις τιτλοδοτούμε γαι ποιό λόγο ναμην τις χρησιμοποιούμε έστω και για την στιγμιαία προσέλκυση αναγνωστών σε ένα άχρηστο - αδιάφορο θεμα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ αν κινδύνευε εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς μας -η οποία πολλές φορές παραβιάστηκε εδώ κατάφορα όχι βέβαια με βρισιές αλλά με εμφανή προσβολή προσωπικότητας- ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ και χωρίς ανάκληση από το forum (ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ και με πλήρη αποστολή των μέχρι τότε γραφομένων σε όλους τους συμμετέχοντες με την μορφή αρχείου) τότε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Οταν μαλώνουν στο σπίτι μου ΑΛΛΑΖΩ την κουβέντα, το θέμα ή τους διώχνω. ΠΟΤΕ όμως δεν αλλάζω τα λόγια τους και μετά όλα μέλι γάλα.[/quote'] Για σοβαρή συζήτηση επί του θέματος ΑΥΤΟΥ ελλάτε : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=154811
SnipeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δε μιλάω για κάτι που ΙΣΩΣ θα γίνει. Μιλάω για την ανακοίνωση που έκανε επίσημα η ίδια η FORTHnet όποτε πρόκειται για έγκυρο στοιχείο και για δεδομένο πλέον. Λέει τίποτα στο site της η forthnet? Από που η εγκυρότητα; Αν εννοείς τα mail που στέλνει απορώ.. έστειλε και σε αυτούς της προσφοράς το συγκεκριμένο mail? Το έστειλε σε μένα και μου είπε ξέρεις κάτι, θα σε διπλασιάσω. Δε μου είπε ότι θα διπλασιάσω όλο τον κόσμο Edit: @ababapanos - Απ' τη στιγμή που σου είπε αυτό η forthnet θα το κάνει. @chiossif - Δεν άλλαξε ο άνθρωπος τα λόγια άλλαξε τον τίτλο του topic. Δεν έκανε edit κανένα post. Τον τίτλο έχει δικαίωμα να τον αλλάξει αφού αφορά το σύνολο της συζήτησης και όχι το πρώτο post
madsc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Λυπάμαι ειλικρινά... post 212, 2η πρόταση. Ότι άλλο offtopic θες pm. Ισχύει κ για τους υπόλοιπους. Για την ανατροφή μου έχεις δίκιο, δεν τρώω καλά τις τελευταίες μέρες. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.